• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece oral seks yapıyoruz

İkiniz de evlenip ayrılmışsınız. Yaşlarınız kaç acaba? Bu heriften olmaz. Cinsel sorununu gizliyor, anlatmıyor. Bazı kadınlar oral seks yapmaz erkeğin öyle bir beklentisi olmaz isteğine saygı duyar bu ayrı mesele. Ama penisine bile dokundurmuyorsa, kendisine oral yapmanızı istemiyorsa her şey ortada değil mi ?

Ben 40, o 45

Ben ayrılın diyemiyorum uzuldum adama ömrü Yalnız mı geçecek hep böyle diye.
Bu iktidarsizligin tedavisi yok mu acaba, neden bununla yaşıyor

Bir adam sadece bununla yetiniyorsa (siz istediğiniz halde) kesin bir sıkıntı var erkek bu yani normal değil asla

Adamın boşanma sebebi cinsel isteksizlik ve erken boşalmayla alakalı büyük ihtinalle. Bile bile lades demeyin oralı bile şimdi sizi kaybetmemek için yapıyor evlenince ev arkadaşından farksız olacaksınız.

Ne kadar süredir berabersiniz? Ne kadar gizleyebilir ki bunu? Ben bunu kimseye anlatmadım daha önce ama benim ilk erkek arkadaşım böyleydi (ciddi bir ereksiyon sorunu vardı) ve ben anlamadım çünkü daha önce görmediğim için sertleşmiş penis neye benzer bilmiyordum :KK43:

Back
X