Numarani degistirsen senin icin bi problem olur mu canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arayan insanlar kötü niyetli de olabilir dikkat edin lütfen.dersi nerede vereceksiniz?
Her şey ilk olarak gitar dersi vermek istememle oldu. Tamam verebilirim ama hiç bu kadar zor alacağı aklıma gelmemişti.
Neyse ben ilanları hazırladım. Dün Arkadaşlarımla meydana en dikkat çeken yerlere astık.
İnsanlar aramaya başladı. Ama sanki herkes biz sizi sonra ararız modunda
Bu gün bir adam aradı. Dedi benim 10 yaşımda çocuğum var tamam ne güzel..
Sonra fiyatını sordu ders başına 20 lira dedim adam dedi ki nerde oturuyorsun dedi bende söyledim.
Oraya gelince seni ararım konuşuruz dedi. Bende heyecanıma bağlı saat söylemeyi unuttum
Daha sonra aradım. Salklık bende ne zaman gelirsiniz dedim. Adam güldü ben zaten çocuğumu başka kursa gönderiyorum dedi
20 lira fazla dedi benim çocuğum 25e profsyonel alıyor dedi. Seninkisi pahalı dedi.
Bende 15e düşürdüm. Adam yine güldü sinirlerim bozuldu.
Benim müzik öğretmenlerim bana demişti ki
Diğer müzik öğretmenleri arıyormuş böyle bir açıklık yakalayıp kötü kötü reklam yapıyormuş
Bu ihtimalide düşünüyorum
Çok moralim bozuk
Şimdİ ben ne yapıcam
Meydanın her yerinde telefon numaram yazıyor zaten
Hiç bozmayın moralinizi.İnsanlar çeşit çeşit.Biri böyle yaptı diye herkes aynı tavrı gösterecek diye birşey yok.Ne güzel bir yola çıkmışsınız,hayırlısı olsun.Herşeyin bir başlangıcı,ilki vardır.Böyle böyle siz de deneyim kazanacaksınız.Hem kimseye zorla yaptırım uygulamıyorsunuz ki.Uygun gören alır ders.Arada sinir bozucu durumlar yaşanabilir elbette ama uygun bir öğrenci de bulabilirsiniz birgün.
Ama işte insan istemesede sinirleri bozuluyor
Bide telefonu açtığında bana abicim falan dedi
Adımı sordu söyledim
A sen kız mısın dedi
Sensin çok kalın dedi
Halbuki sesim bir kız olarak haddinden fazla ince
Sinirlerimide bozdu
Ders fiyatlarınızı düşürmeyin...
insanlar düşük fiyat görünce kalitesiz eğitim de algılayabilirler...
hem bir kişi böyle seviyesiz çıktı diye moralinizi bozmayın...özel ders haricinde
bir de kültür merkezleri ve halk eğitim merkezlerinde de kurs verebilirsiniz başvurdunuz mu acaba?
bir de gençlere yönelik yaz kursları oluyor gençlik ve spor bakanlığına bağlı orada enstruman kursları oluyor..bunu da bir araştırmanızı öneriyorum
tabi özel ders daha az yorucu ve getirisi yüksek
Canım,işte bazı insanlar...Dedim ya insan çeşit çeşit,niyetini de bilemiyoruz.Böyle kişilerin niyeti kendine.Sen bu kadar kafana takma.Ne insanlarla karşılaşılıyor çalışma hayatında.Saçma sapan davranan,dalgaya alan,eleştiren de olacak evet.Ama böyle insanların seni yolundan,amacından etmesine izin verme.Baktın karşındaki insan ciddiyetsiz,kapatıverirsin telefonu.Sadece evde yalnız olma ders verirken.
Çok rahatlatıcı konuşuyorsunuz.
Şimdi adamın biri telefonda bu tarz konuştu diye ders vermekten vazgeçersen ne olacak?Birşekilde bir başlangıç yapman lazım.O yüzden vazgeçme demek istedim.Yaşın da gençmiş,çalışma olayında işin içine girip yaşadıkça deneyim kazanıyor,pişiyor,kendine güveni geliyor insanın.Sadece iş hayatında değil,hayatın her alanında türlü türlü insan ve karşılaşılabilecek durumlar var.Bunu da seni korkutmak için yazmadım.Aksine böyle şeyler olabileceğini,bunların herkesin başına gelebildiğini belirtmek için yazdım.
Yo hayır korkmadım zaten tersine kendimi daha iyi hissediyorum.
Nasıl teşekkür etsem az
Araştırmasına araştırırım ama bende gencim ya ciddiye almazlar diye bir endişem oluyor.
Özel dersi sadece çocuklara verdiğim için sorun olmaz diye düşünmüştüm
hımmmm bilmiyorum kaç yaşındasın da
üniversite öğrencileri halk eğitim de kurs verebiliyorlar sanırım
tabi müzik öğretmenliği okuyorlarsa
bence de özel ders için çocuklarda sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?