Sadece oylayabilirsiniz

Hangisi

• Stresli,yuksek maasli is devam.onlar seni atana kadar dene

OY: 27 17,9%
  • Orta halli is,orta halli sorun.

OY: 32 21,2%
  • Azicik asim kaygisiz basim bes bin yeter sana

OY: 92 60,9%

• Ankete Katılan
    151
Valla benim şahsen bu ülkede idealistliğim de azmim de bir süre önce bitti geri geleceğini de sanmam. eğer bunca azmettim hiç durup dinlenmedim diye üzülüyorsanız kesinlikle üçüncü seçeneği tercih edin ben olsam hiç düşünmeden onu seçerdim keşke şimdi öyle bir şansım olsa da koşarak gitsem..evli çocuk derdinde vs değilsiniz sanırım şuan. hele de yaş ilerledikçe yemişim kariyerini işini hatta parasını diyor insan. herkesin fikri kendine ama bence hayat kısa yemişim işini milletin takdirini vs...
Yine sizin gibi düşünüyorum 😂😂😂 cocukla hic çekilmiyor.Hersey yarim kaliyor, bazen meslegi birakmayi düşünüyorum.

İnsanları memnun etmeye çalışacağınıza kendinizi memnun edin..

Canım benim bu senin şartlarına bağlı, ben daha geçen yıl çok daha hafif ve düşük maaşlı ise geçtim kendi isteğimle , yani daha alt birimde daha az maaşla çalışıyorum aşırı rahatım , çocuğum hastalansa işim olsa çok rahat izin alıyorum, evine 5 dk yürüme mesafesi, akşam eve geliyorum yorgun değilim çocuğumla zaman geciriyorum istediğim gibi izinlerimi kullanıyorum , is yerinde öğle arami yapabiliyorum yani özetle iş konusinda iyi ki diyorum 😍. Maaşa gelirsek evet 2 bin kadar daha az kazanıyorum ama hayat kalitemde değişiklik olmadı yani aradaki fark bizi etkilmedi hala aynı şekilde yaşıyorum harcamalarim aynı 🤣. Ama senin çocuk yoksa bekarsan kariyer açısından dusunebilirsin, kendine zaman ayirmazsin stres zaten felaket birşey, daha önceden hergun işe giderken içimden bir suru dua olurdum Allah'ım ne olur bugün kötü birşey olmasın diye şimdi hiç aklıma gelmiyor Allah affetsin ,🙈🙈

Hanimlar adli olarak riskli,kariyerli ve yuksek maasli is mi?stresten sac dokulmesi,uykusuzluk...
Zor,kariyersiz,maasi orta is mi?kafa daha rahat.
Coook rahat,bes bin maas alip gunde uc saat calisacagim is mi?ama insanlar basaramadi yapamadi iste diyecekler.
Huzurum yoksa mutlu değilsem o parayı da almanın bi anlamı olmicak.

3 saat çalışıp 5bin alacaksanız kaçırmayın valla. gerek duyarsanız ek işe de zaman var, o maaş gayet artırılabilir. ne yapmak istyorsanız ona zaman var. bu devirde zaman da bulunmaz nimet.

Canım benim bu senin şartlarına bağlı, ben daha geçen yıl çok daha hafif ve düşük maaşlı ise geçtim kendi isteğimle , yani daha alt birimde daha az maaşla çalışıyorum aşırı rahatım , çocuğum hastalansa işim olsa çok rahat izin alıyorum, evine 5 dk yürüme mesafesi, akşam eve geliyorum yorgun değilim çocuğumla zaman geciriyorum istediğim gibi izinlerimi kullanıyorum , is yerinde öğle arami yapabiliyorum yani özetle iş konusinda iyi ki diyorum 😍. Maaşa gelirsek evet 2 bin kadar daha az kazanıyorum ama hayat kalitemde değişiklik olmadı yani aradaki fark bizi etkilmedi hala aynı şekilde yaşıyorum harcamalarim aynı 🤣. Ama senin çocuk yoksa bekarsan kariyer açısından dusunebilirsin, kendine zaman ayirmazsin stres zaten felaket birşey, daha önceden hergun işe giderken içimden bir suru dua olurdum Allah'ım ne olur bugün kötü birşey olmasın diye şimdi hiç aklıma gelmiyor Allah affetsin ,🙈🙈
Bende ediyorum 🤣🤣

Back
X