Sadece Paylaşmak İstedim

Liva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
634
5
96
Diğer
şuan icim acıyor biraz olsun rahatlamak için sizinle paylaşmak istedim mafoldumben

Son düzenleme:
canım sonradan üzüleceğine baştan üzül ,çabuk unutursun,sakın kendini üzme.moralini yüksek tut.inan sonradan zamanında bittği için şükür edeceksin.hakkında hayırlısı olsun.

Allahın sevgili kuluymuşsn ki adamın ne ma olduğunu evlenmeden önce görmüşsün...
Zararın neresinden dönsen kardır...

demekki bu adamlar böle saçma davranmaya başlayınca illa altından bişi çıkıyoCADIARZU
geçmiş olsun

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım,acele etme zamana bırak

boşver cnm üzülme değmez allahından bulsun hem şanslısınki evlenmeden önce farkettin onun huylarını ya gec olsaydı herşey için napardın kaybeden o olmuş aldatan aldanır

sağolun arkadaşlar .:1hug:
dediğiniz gibi sonradan üzülmektense şimdi üzülmek daha iyi
unutacağım orası kesin ama şimdi verdiğim sevgiye değere üzülüyorum . beni aptal yerine koymasına üzülüyorum. herşeye yazık etti ben her gün neler yapsak nasl yapsak diye kurarken o nelerle uğraşmış. bugün hep burda daha önce acılan benzer konulara baktım yazılanlar kendimi biraz daha güçlü hissettirdi birazda öyle bitirmeye cesaret buldum
hala arıyor ama asla açmam havasını alır artık

bak ne mal olduğunu gördün ,değersiz biri için ağlamaya üzülmeye değmez..zamanla bunuda unutursun...

yaa bu yazıları olayları okuyunca sinir küpü oluyorum resmen yaa.
hadi evlenmiş olsan aradan yıllar geçse bıktım bu kadından deyip macera aramaya çıksan ...
ilişkinin en tatlı yerindesin ya .gözünün kimseyi görmeyeceği anları yaşaman gerekirken sen başkalarına takıl..

konu sahibi arkadaşım ister affet ister affetme ama biliyorumki bu içinden hiç çıkmayacak ve kolay kolay güven duyamayacaksın.ne diyim ki allah kolaylık versin

gönülyarası sağol arkadaşım zaman alacak ama unutacağım
mehalim güven konusunda çok haklısın zaten insanlara hemen güvenemem o da çok uğraşmıştı sevgili olmadan önce güvenimi kazanmak için. şimdi daha zor güvenecegim adım atmaktan çekineceğim bunları biliyorum . ... inşallah hepimiz doğru insanlarla karşılaşırız :S

helal olsun sana iyi iş çıkarmışsın:1ninca:vereliniortak
sakın üzme kendini böle bi adam için,zaten böle siteler çıktı mertlik bozuldu:1closedeyes:
kendini ailene karşıda mahçup hissetme sakın,kendine yepyeni bi sayfa aç:teselli:

ahh erkekse bi adım geri dur cnm :umursamaz:
hepsi aynıdır demycem ama geneli bu :S
yaparlar ederler sonra seviyorum ohh ne ala lmaz:

ayy bak çok sinrlendim.nasl ilgisiz davranıyo yaa nasl bahane arıyo senle konuşmamak için

bence çok doğru bir karar vermişsin asla da geri dönme bu kararından,ailene karşıda mahcup olacak bişeyin yok bilemessin ki karşındakinin böle biri olacağını zamana bırak inan ALLAH çok daha iiyilerini çıkartır karşına

hepinize desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar :1hug:
sizlere anlatıp forumda biraz oyalanarak kafam dağılınca pc kapatıp ailemin yanına gittim tabii o şiş gözleri görünce hemen ne olduğunu sordular. anlattım herşeyi onlarda şaşırdılar , kızdılar. babam epey saydı sövdü, biz sen seviyorsun diye ailemizin içine aldık , senin başka memleket gelin gitmene razı olduk o kim oluyor seni üzüyor dedi. barışırsan hakkımı helal etmem dedi zaten barışmam da. annem de uzaklara gelin gidecem diye üzülüyordu şimdi ankara'dan başka yere gelin vermemeye karar verdi. başka şehire yollamazmış :)
ailemi gerçekten çok seviyorum her zaman bana destekler sağolsunlar yine desteklerini esirgemediler. hatta babam moralim düzelsin diye hemen gidip sevdiğim dondurmadan aldı şimdi onu yiyorum :)
bu arada onun annesi de aradı birkac defa açmadım ama ailesi özellikle annesi mükemmel biri . açmadım diye üzüldüm . barıştırmak için aradığını biliyorum açamazdım belki zaman geçince ararım son defa konuşurum annesiyle bilmiyorum
tekrar teşekkür ederim hepinize .... şimdi daha iyiyim daha da iyi olacam :)

herseyde bi hayir vardir lutfen uzulmeyin
en bastan bunlari bilmeniz iyi olmus bence
uzmeyin kendinizi ailenizde anlicaktir a.s.:1hug:

üffff ya çok üzüldüm canım durumuna ya
allah böylelerini ıslah etsin

Çok üzüldüm canım , Allah'a şükürki daha yolun başındayken görmüş ve kesin kararını vererek ayrılmışsın ya evlenince düzelir diyerek devam etseydin, Bence Allahın sevdiği kuluymuşsun, zamanla acıların azalır unutma hiç bir acı ilk günkü gibi kalmaz.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hiç üzme kendini ailene durumu açıklarsın onlarda eminim bu kararını taktir edeceklerdir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…