Sadece Paylaşmak İstedim

Zor bir durum hele de yaşamak daha çok acıtmış canını...

Devam etsen de en ufak birşeyde hemen bu olay aklına gelecek yani arkadaşalrın dediği ve benim imzamda yazan güven olmayınca olmuyor be canım...

Hakkında hayırlısı olur inşallah...

bencede ilerde üzülmektense şimdi ayrıl gtsin bence tamam uzun bi ilişki ama karşındaki insan biraz kişililki olsa bunu yapmazdı.yaşananlar eminim canını yakacaktır anılar seni üzecektir ama emin olki böle bi insanla yaşayacağın birliktelik seni ömür boyu yıpratır.o yüzden kesinlikle o insanla ilişkini devam ettirmeni tavsiye etmem.dedim ya kişiliksiz insanla yaşamam mümkün değil umarım kısa zamanda diner acıların

valla canim huydur cikmaz boylesi.
bitirmekle dogru karar vermissin..
gecmis olsun..

bosver canim hic üzülme degmez

sonradan üzülcegine simdiden üzül daha iyi

rabbim gönlüne göre verir unutmana yardimci olur insallah

çok ama çok yerinde bi karar wermişssin cnmm..ailenide gerçekten tebrik ediorum, yanında olmaları çok güzel bi dawranış, dondurmanda afiet olsunn :icecream:
hayatımda affetmiyceğim 2 şey wardır, bunlardan birisi ihanet(sanal, gerçek, fiziksel,duygusal hepsi birdir benim için) diğeri yalan...
mutluluklar bundn sonraa a.s.

tüm gece uyuyamasamda şimdi daha iyiyim . karar vermek beni belirsizlikten kurtardı ve rahatladım :)tüm gece aradı durdu en kısa zamanda numaramı değiştirecem , ona ait ne varsa yok edecem böylece daha rahat ederim sanırım.
desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :1hug:

Canım ya, yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlayabiliyorum, gerçekten üzüldüm ama yine iyi tarafından bak ki evlenmeden önce görmüşsün gerçek yüzünü.

Unutmak biraz zamanını alacaktır ama elbetteki atlatırsın. Onu sana anımsatacak hiçbir şeyi bulundurma etrafında ve kesinlikle hiçbir şekilde temas kurma. Eminim o atlayıp gelecektir seni görmeye, her yolu deneyecektir ama dik dur sakın taviz verme. Ailene anlatman da iyi olmuş, yüz bulamaz o kadar muhtemelen. Hayırlısı olsun hakkında.

sağol canım
hayır asla taviz vermem. dün akşamdan beri mesaj üstüne mesaj atıyor devamlı arıyor tek cevap dahi vermedim gelsede asla görüşmem . beraber aldığımız su kaplumbağaları hariç ona dair ne varsa çöpe atacağım :mymeka:

En yakın zamanda unutursun inşallah. Aman gelirse falan kanıp geri dönme.

bence ilişkideki ufak ayrıntıları gözden kaçırıyoruz zamanında. sen onun ailesiyle tanışmış mıydın bilmiyorum ama, bence annesi bi başkasını düşünüyo olabilir sevgili oğulcuğuna. ya da işler ciddiye binince ya da her şey yolunda olduğu için bozma eğilimine girmiştir. evlenmeyi istesen suç, istemesen suç çünkü. erkek olmak çok kolay maalesef.

kendini üzme, asla ona şans verme.

evet canım ailesiyle tanışıyorum . tam tersi ailesiyle aram çok iyiydi özellikle annesiyle . beni gelinleri olarak görmüşlerdi çoktan.
ne biliyim bozmak istese şimdi pişman olup aramaz diye düşünüyorum . belki de dediğin gibi bilemiycem canım :S
asla o şansı vermem , değmediğini gördüm tekrar denemem :)

bence haketmiyor şu an sevgiden çok çok fazla öfke var
ilerde tekrarlamayacağının garantisi yok . şimdiden gözü dışarda olan evlenince yapmaz mı ?
ben unutmayı seçtim hayırlısı umarım böyledir :)

umarım dediğin gibi olur

"şimdiden gözü dışarda olan evlenince yapmaz mı ?" bu sözün bile yetiyo sana hak vermeye..

ayda b kaç kere sen görmeye gelen adam nasıl yapar anlamıyorum
klava:

zararın neresinden dönsen kardır şimdi böyle yapan evlenince neler yapmazki boşuna üzme kendini zaman herşeyin ilacı en derin yaralar kapanıyorsa en büyük acılar unutuluyorsa neden korkulur hayatta söyleyin bana diye bir şarkı sözü var ya aynen öyle insan kimlerin yokluğuna alışmıyor, nelere üzülmüyorki ama sızısı dinmeyen acı yok, geriye tecrübeler kalıyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…