sevgili dut reçeli sen ne kadar iyi niyetli ve insan gibi bir insansın..mesajını gözlerim dolarak okudum işallah ablacığında bebişine kavuşur..benim de 3 kardeşim var.üçünü de canımdan çok seviyorum.ailede en duygusal en anaç huylu benim..annem ve kardeşlerim bana nazaran daha soğukkanlıdırlar..onlarınn ayağına diken batsa ben dayanamam.2006 senesinde ortanca kızkardeşim henüz 1 senelik evliyken eşini elim bir iş kazası sonucu yitirdi..çok acılı günler geçirdik..kardeşim için deli divane oldum..bir gölge gibi kıçının dibinden ayrılmadım.o ağlayınca ben paralanıyordum..kabristana gitmek isteyince perşan oluyordum..o gülünce dünyalar benim oluyordu..eşiyle paylaştığı yuvaya annem ve ben gittik eşyalarını almak için..o anları bi hayal edin lütfen.Rabbim düşmanıma yaşatmasın.mutfakta bikaç gündür ocakta duran bulgur pilavı ve kabak yemeği küflenmişti.bitanem eşine akşam yemeği yapmıştı.oysaki gencecik eşi o saatlerde canını teslim etmişmiş meğerse.mutfağını temizledik.yatak çarşaflarını aldım topladım ağlamaktan gözümün önünü göremiyordum...şimdi 4 sene öncesine gittim yine kötü ettim kendimi..diyeceğim o ki bitanecik güzel kardeşim şu an 28 yaşında babaevinde..acısını kalbine gömdü ve ben hergün onun için dua ediyorum,onu en az vefat eden eşi kadar sevecek olan biri karşısına çıksın diye...biz kardeşler birbirimizin mutluluğu için gerekirse kendi mutluluğumuzdan bile geçeriz öyle değil mi?