sadece paylaşmak istiyorum, çünkü çaresi yok:/

dişleri takma sanırım babamda yapıyo bunu çok sinir oluyorum söyleniyorum ama kv ye birşeyde denmez ki iyileşmesini beklemenden başka çare yok dediğin gibi elinde olmadan yapıyo çünkü bunu . bunun için kalp kırmaya değmez

Algıda seçicilik... O sizin hoşunuza gitmeyen bir durum olduğu
için sürekli oraya odaklanıyorsunuz. Biraz uzak otursanız masada
ve sizi oyalayacak birşey bulsanız. Yemekte pek sevmem ama tv
açabilirsiniz mesela.

sağolun kızlar, ya dert değil tabiki de benim için sıkıntılı bir durum.. çünkü bu konuda takıntılıyım biraz. annem yapardı aynı şeyi, kızardım hep ona.. inşallah gittiğin yerde de olur demişti. ahı tuttu galiba :))

Algıda seçicilik... O sizin hoşunuza gitmeyen bir durum olduğu
için sürekli oraya odaklanıyorsunuz. Biraz uzak otursanız masada
ve sizi oyalayacak birşey bulsanız. Yemekte pek sevmem ama tv
açabilirsiniz mesela.

ya genelde eşim kayınvalidem ben yemek yiyoruz, ve mutfakta televizyon yok.. bende sevmiyorum pek yemek yerken tv izlemeyi.. olsa izlerim ama maalesef

benim kavınvalideminde dişleri yaptırma...heleki onlar ötüyo bende sinir oluyorum...tavuk,balık ve etleri elinle bin parca yapıp yemesi daha beter...ağzını yüzüne yağ yapar...

benim kavınvalideminde dişleri yaptırma...heleki onlar ötüyo bende sinir oluyorum...tavuk,balık ve etleri elinle bin parca yapıp yemesi daha beter...ağzını yüzüne yağ yapar...

yok hayır dişleri takma değil. kendi dişleri fakat eskimiş yıpranmış tabiki.bence dişlerinden değil, kadının yeme şekli öyle.

yok hayır dişleri takma değil. kendi dişleri fakat eskimiş yıpranmış tabiki.bence dişlerinden değil, kadının yeme şekli öyle.

rahatsız edici bi durum bende hiç hoşlanmam ağız şapırtısından ama sen yinede dua et ne kaynanalar var idare etmeye calış gec otur sofraya ne bilim iş uydur kendine uzağına otur dicemde o sese takılıyosan herturlu duyarsın onun yemeğini ilk koy sen oyalan tatlım başka napcankii gönül de kırılmaz bu sebepten yazık..

Anneye öyle dersen tutar tabi ahı
Ufacık bir tv olsa mutfağa iyi olur ya, olmadı
bir radyo... Onların dönemde pek dikkat edilmezdir
böyle şeylere, ondan alışkanlık olarak kalmıştır.
Neyse ki iyi birisiymiş kayınvalideniz. Bırakın da bu
nazar boncuğu olsun.

tuttu valla ahh ahh o nazar boncuğu yiyo beni kıtır kıtır :)

benim kayınvalidemde de aynı sorun var :)
ve inanılmaz rahatsız oluyorum, her seferinde sinirden ağlayasım geliyor ama yapacak bir şey yok.
şık bir restorana gidiyoruz, orada da aynı, evde de olsak orada da aynı...
bu onun problemi deyip kendimi sakinleştirmekten başka çarem yok :)

ya ne yazıkki bende şapırdatmadan yemekten zevk almıyorum
kızlarım eleştirmeye başladılar beni, büyüyor da keratalar.
arkadaşların yazdıklarından anlıyorum ki bu huyumu bırakmam gerekiyor artık
çirkin gerçekten, kayınvalideni uyarmanın bir yolu olmalı canım aranızda iyiymiş

Oncelikle en buyuk derdin bu olsun arkadasim.
Yaslilarda bu sorun oluyor genelde ama sonucta yaslilik cok da yadirgamamak lazim. Bizim yasliligimiz nasil olacak kim bilir:)

Oncelikle en buyuk derdin bu olsun arkadasim.
Yaslilarda bu sorun oluyor genelde ama sonucta yaslilik cok da yadirgamamak lazim. Bizim yasliligimiz nasil olacak kim bilir:)

ya 60 yaşında çokta yaşlı sayılmaz da napalım dayancaz artık :)

kızlar kayınvalidem 1 haftaya kadar gidecek, görümcem bakar.. çünkü ben hastalanıcam sürünmeler yakın :) o yüzden 1 hafta kaldı sayılır..

Hayatında dert ettiğin şeyler bu kadar ufak tefek konulara geldiyse huzurlu ve mutlusundur.
Sevindim senin adına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…