sadece paylaşmak istiyorum, çünkü çaresi yok:/

canım öncelıkle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
ve yanıgın hemen iyileşmesini istiyosan patatesi rendele ve zeytın yagıyla karıstırıp yanık bölgeye koy patateslerı ve tulbent yada sargı bezıyle sar yanık olan bölgeyı ve sık sık yap bu işlemi sen bıle sasırcaksın hem çabuk iyilestirio ....

o sesten bende nefret ederim babama cok kzıarım bende bu yüzden sofradan kalkmışlığım bile var takıntı işte neseki seninki geçiçi bi durum :)biran önce iyileştirmeye bak sen onu.komk olck belki ama kapalı birysen tak kulaklığı aç radyo başörtünün içinde gözkmez enazından geçiçi bi çözüm:))

bende de var o takıntı
etrafımda bir sürü ses olsa bile
o ağız şapırtısını o kadar yüksek bir sesmiş gibi algılıyorum ki sinirden ağlayasım geliyor

canım öncelıkle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
ve yanıgın hemen iyileşmesini istiyosan patatesi rendele ve zeytın yagıyla karıstırıp yanık bölgeye koy patateslerı ve tulbent yada sargı bezıyle sar yanık olan bölgeyı ve sık sık yap bu işlemi sen bıle sasırcaksın hem çabuk iyilestirio ....

yok bizim yanığımız o kadar basit değil.. bir aydır hergün pansuman yapılıyor, bi on gün daha da devam edicek sanırım.

Yasli bir kisi ve handycap i var.. Bu konuyu bu kadar abartmaniz cok ilginc.. Sizde yaslanacaksiniz, disleriniz dökülecek ve takma disleriniz olacak.. O zaman gelininizde ayni seyi yapsa hosunuza gidermiydi? Rahatsiz iseniz dis doktoruna götürün dislerini yaptirin..

Son düzenleme:
Yasli bir kisi ve handycap i var.. Bu konuyu bu kadar abartmaniz cok ilginc.. Sizde yaslanacaksiniz, disleriniz dökülecek ve takma disleriniz olacak.. O zaman gelininizde ayni seyi yapsa hosunuza gidermiydi? Rahatsiz iseniz dis doktoruna götürün dislerini yaptirin..

aa noluyo ya? bişeye kızdınız bana patlıyosunuz herhalde :)) ben bişey yapmadım kayınvalideme, tek bir söz bile etmedim.. farkındaysanız çözüm aramıyorum sadece paylaştım o kadar :) bu kadar insan yorum yazdı, sizin gibi tepki vereni de görmedim yani.. ayrıca kayınvalidemin takma dişleri yok! konuda yazılanları okuyupta yazın bence.

aa noluyo ya? bişeye kızdınız bana patlıyosunuz herhalde :)) ben bişey yapmadım kayınvalideme, tek bir söz bile etmedim.. farkındaysanız çözüm aramıyorum sadece paylaştım o kadar :) bu kadar insan yorum yazdı, sizin gibi tepki vereni de görmedim yani.. ayrıca kayınvalidemin takma dişleri yok! konuda yazılanları okuyupta yazın bence.

rahatsiz olmasaniz neden konu actiniz ? burasi dedikodu topigi mi ? Evet okudum takma disleri yok ama belliki dislerinden rahatsiz...

rahatsiz olmasaniz neden konu actiniz ? burasi dedikodu topigi mi ? Evet okudum takma disleri yok ama belliki dislerinden rahatsiz...

hayır efendim rahatsız değil. kadının yeme şekli bu ve ben bu sese dayanamadığım için ne yapabilirim diye konu açtım.. ayrıca madem rahatsız oldunuz konuya yorum yazmayın sizde. ben kayınvalidemi çok severim, amacım ne rencide etmek, ne de dedikodusunu yapmak..

konu sahibi sadece paylaşıyolar içini dökmek istemiş terslemnin anlamı yokki

Icini dökmek isteye bilir buna bir sey diyemiyorum... Olay o degil ki ... Bir insanin handy capinden bahsediyor... Alti üstü K.v. kolu yandigi icin bir kac gün yanlarina gelmis..O da sapirdatmayan bir kayinvalide bulsaydi.yani bu kadar rahatsiz oluyorsa.. Ilk defa birlikte yemek yemiyorlar degil mi ? ... Ayni seyi esi bu bayanin annesine yapsa ve bu bayan bunlari isitseydi konu acilir ,hakaretler yagardi..

yemek yerken televizyonu açın bi yandan onu izleyin. Bilmiyorum yemek yediğiniz oda da tv varsa tabii. İçiniszden 10 a kadar sayın :)) tek derdiniz bu olsun

Icini dökmek isteye bilir buna bir sey diyemiyorum... Olay o degil ki ... Bir insanin handy capinden bahsediyor... Alti üstü K.v. kolu yandigi icin bir kac gün yanlarina gelmis..O da sapirdatmayan bir kayinvalide bulsaydi.yani bu kadar rahatsiz oluyorsa.. Ilk defa birlikte yemek yemiyorlar degil mi ? ... Ayni seyi esi bu bayanin annesine yapsa ve bu bayan bunlari isitseydi konu acilir ,hakaretler yagardi..

ben kayınvalideme söylesem o bile böyle tepki vermez.. size ne oluyor ben anlayamadım.. birincisi kayınvalidem 20 gündür bende kalıyor ve ben 4 aylık evliyim. yani günde 2 defadan 40 kez sofraya oturmuşuz.. abur cuburları saymıyorum. ben bu konuyu eşime anlattım bugün uygun bir dille. ne bozuldu ne de kızdı.çaktırmadan söylerim kendim söylüyomuşum gibi dedi, söyleme dedim hatta.. takmışsınız bir handycap diye, bir sorunu yok yeme tarzı böyle diyorum anlatamıyorum.

ah benım hemen midem bulanır vallahi dayanamam oyle seye
babamda yapar nıye duzgun yemıyorsun derım
bazılarında artık alıskanlık olmus degıstırılmez belkı bılemıyorum. ama dusununce bıle mıdem kalkar yani:50:

kızlar konularımı bilenler bilir, kayınvalidemin kolu yandı o yüzden bizde kalıyo yaklaşık 20 gündür.. kayınvalidemi çok severim gerçekten iyi kadındır fakat gel gelelim ki yemek yerken ağzını şapırdatıyo... öyle böyle değil.. başkaları rahatsız olmuyo belki ama ben kafayı yicem nerdeyse :) offf zaten bu konuda o kadar hassasım ki. bazen ses kulaklarımda çınlıyo. resmen sinirim bozuldu. bazen sofradayken o sesi duyuyorum bütün sesler kesiliyo sadece onu duyuyorum.. kafayı yiycem, yapacak bişeyde yok. çok sevdiğim kayınvalidemden soğuycam nerdeyse :) biran önce iyileşsin diye dua ediyorum,çünkü uzaklaşmak istemiyorum.. ahh naapsam naapsam :/

bende sevmem..gencinde yaşlısında görmüşümdür.

insanın dıkkat etmesı lazım aslında, istese o sesi kesebilir.
ne kadar rahat yıyorsa artık :27::27:

konuyu okumadım. çok eleştirildiğini tahmin edebiliyorum. çünkü bu o kadar garip bir şey ki yaşamayan bilemez. ben de bu konuda çok takık bir insanım. bu psikolojik bi rahatsızlık bile olabilir belki de, pikoloğa gitmeyi bile çok düşündüm bunun için. inanılmaz sinirleniyorum çünkü. artık direk ortamı terkediyorum rahatsız olduğum zaman, eğer sorulursa da söylüyorum, ''durum böyle böyle ama siz rahatsız olmayın lütfen, ben giderim'' diye.

konuyu okumadım. çok eleştirildiğini tahmin edebiliyorum. çünkü bu o kadar garip bir şey ki yaşamayan bilemez. ben de bu konuda çok takık bir insanım. bu psikolojik bi rahatsızlık bile olabilir belki de, pikoloğa gitmeyi bile çok düşündüm bunun için. inanılmaz sinirleniyorum çünkü. artık direk ortamı terkediyorum rahatsız olduğum zaman, eğer sorulursa da söylüyorum, ''durum böyle böyle ama siz rahatsız olmayın lütfen, ben giderim'' diye.

yok sadece bir arkadaş dışında herkes anladı ne hissettiğimi.. zor bi durum evet benimde psikolojim bozuluyo. sinirime dokunuyo gerçekten. ne yazık ki dişimi sıkmak zorundayım.

Hayatında dert ettiğin şeyler bu kadar ufak tefek konulara geldiyse huzurlu ve mutlusundur.
Sevindim senin adına :))[/QUOTE
aynı fikirdeyim ne güzel bundan öte bir sorununuzun olmaması valideyle...maşallah.ama bu konuda aynı takıntı bende de olduğu için sizi anlıyorum.babacım yapıyo canım benim ama dişimi sıkıyorum napiim.bazen söylüyorum.yazık yaa.

Back
X