sadece paylaşmak...

Nfrtettti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
5.494
7.470
398
dayanmak çok zor artık acılara, bir yavrum var sığındığım onun gülüşü kokusuherşeye yetiyor...hayata bağlayan tek şey beni artık bıktım gidesim var herşeyi bırakıp herkesi bırakıp, uçurumun kenarından yeter diye bağırmak istiyorum..eşim o canına öldüğüm eşim beni çok üzdü kaza geçirdi şuan yatalak durumda hayatta olduğu sürece umut var...kayınvalidem bakıyor ona ben çalışıyorum hergün kızıyor bana...hakaretin biri bin para...yavruma annem bakıyor ondanda ayrıyım akşamları görebiliyorum bir omuz arıyorum hıçkıra hıçökıra ğlamak için o da yok hayatın ne getirefceği belli olmuyor..çalışıyorum dedikodu dolu bir yerdeyim adam yüzüme gülüyor arkamdan yüzüme tükürüyor insanlar kalleş hayat yorucu...sol kolum uyuşuyor tansiyonum fırlıyor kalbim nekadar dayanır bilmiyorum bana çok ağır geliyor artık yaşanılanlar sadece paylaşmak istedim herkese teşekkürler...

Allah yardimciniz olsun..
Ancak olmek gibi şeyler düşünüp söylemeyin size ihtiyacı olan bir yavrunuz var bunu unutmayin hicbir zaman..

Doktorlar umut var demiş siz de o umuda tutunun...

Arkadasim cok gecmis olsun uzuldum durumuna. Esini idare et, kolay degil durumu, psikolojisinin bozulmasi normal. Maddi imkaniniz varsa her ikinizin de psikolojik destek almaniz lazim, ikinizin de psikolojisi bozuk gercekten

allah yardımcın olsun arkadaşım, yaşadığımız sürece umut var. eşine acil şifalar diliyorum ondan sevgini ve ilgini eksik etme. bunlar da geçer elbet.

Büyük geçmiş olsun dilerim eşiniz sağlığına kavuşur. Yaşadıklarınız çok zor olduğu için gücünüz tükenmiş ama yavrunuz için dik durmaya çalışın. Allah onu size bağışlamış, eşinizi de bağışlamış bir umut varmış. İş hayatı maalesef kötü herkes ikiyüzlü bunun için kendi sağlığınızdan olmayın değmez inanın değmez.

İnsan ne yazacağını bilemiyor. Allah yardım etsin. O küçük bebeğin için aklıina kötü şeyler getirme. rabbim herkesi farklı şeylerle sınıyor. Buda senin sınavındır. Sabret. Rabbim doğru yoldan şaşırmadan hayırlı kapılar açsın sana inşallah. Eşinede acil şifalar dilerim.

lütfen yazmayın böyle şeyler ve düşünmeyin de yavrunuz için mücadele edin
insanlar maalesef iki yüzlü buna alışmak zorundayız .
kendi kendinizi hasta edeceksiniz peki ya yavrunuz ne olacak..

Allah insana kaldiramayacagindan fazla yuk vermezmis oncelikle ne kadar güçlü olduguna don bi bak allah hep yanında duani eksik etme olum olayini aklından çıkar daha yasanacak cok güzel günlerin olcak inşallah kendi sağlığına dikkat et sanada bisi olmasin cocugun var sonucta onun icin dim dik dur sonu hayir olsun insallah. . Dualarim seninle..

Sinav dunyasi guzelim
Sinavda ve yalan bi dunyadatiz. Benim evladimi aldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…