Sadece pozitif şeyler yazın lütfen ihtiyacım var

mugecicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
265
267
53
Bebeğim 41 günlük ama ben bittim 😥 lütfen ilerleyen zamanların güzel yönlerini yazın tecrübeli anneler.Mesela 3. 4. 5. Ve sonrası aylar neler olacak ben bebeğimi kucağa aşmadan iş güç halledebilecek miyim? Onu çok seviyorum şuan kucağımda uyuyor ama çoook zormuş ben alışamıyorum 😟

daha o kadar yeni ki. Ama geçecek siz ona alışacaksınız o size alışacak. Birbirinizi anlamaya başlayacaksınız oynamaktan vakit geçirmekten zevk alacaksınız. Her şey çok kolaylaşacak rahatlayacak diyemeyeceğim ama ama siz alıştıkça bebeğinizin algıları açıldıkça sizi tanımaya anlamaya başladıkça işler daha iyiye gidecek. Yardımcınız var mı olsa daha iyi olurdu.

daha o kadar yeni ki. Ama geçecek siz ona alışacaksınız o size alışacak. Birbirinizi anlamaya başlayacaksınız oynamaktan vakit geçirmekten zevk alacaksınız. Her şey çok kolaylaşacak rahatlayacak diyemeyeceğim ama ama siz alıştıkça bebeğinizin algıları açıldıkça sizi tanımaya anlamaya başladıkça işler daha iyiye gidecek. Yardımcınız var mı olsa daha iyi olurdu.
Annem var Allahtan yoksa halimi düşünemiyorum teşekkürler mesajınız için 🌸

Anneniz varmış sizin ben tekim. Bu günlerin bir daha geri gelmeyeceğini unutmayın. Çok hızlı büyüyüorlar zevk almaya bakın hapis oldum düşüncesi siz öyle düşündüğünüz için var. Benimki de ayrılmıyor benden, kanguruya koyuyorum öyle geziyorum bazen. Bazen de oturuyoruz koltukta öyle saatlerce. Yapacak bir şey yok.

Kesinlikle çok güzel günler sizi bekliyor emin olun. Ben saatlerce emzirerek kucağımda uyuttugumu bilirim. Şu an minnosunuzun size ihtiyaci var ilk kokusunu aldığı kişi sizsiniz ve hiç bilmedigi bir dünyaya geldi. Önceden karninizda suyun içinde yuzuyordu birden değişik bir ortama geldi alışması elbet zaman alacak ama inanın alıştıkça herşey çok daha güzel olacak. Bebislerimizin her ayı çok güzel ve çok özel kıymetini bilelim ve eminim siz çok harika bir anne olacaksınız😊

Bu zamanlarda böyle hissetmen çok normal. Karnımda depremi gördü. Aynı zorluğu kimse yardımcı olmadan evsiz çadırda geçirdim bebeğim iki aylık oldu konteynere geçtik şuan 10 aylık hâlâ ev yüzü görmedi. Bunu söylememin sebebi ben bu halde bebeğimi nasıl büyüttüysem sende sabır et canım. Alışacaksın alıştığın zamanda ondan iki dk ayrı kalmak istemeyeceksin. Şuan daha çok yeni.

Anneniz varmış sizin ben tekim. Bu günlerin bir daha geri gelmeyeceğini unutmayın. Çok hızlı büyüyüorlar zevk almaya bakın hapis oldum düşüncesi siz öyle düşündüğünüz için var. Benimki de ayrılmıyor benden, kanguruya koyuyorum öyle geziyorum bazen. Bazen de oturuyoruz koltukta öyle saatlerce. Yapacak bir şey yok.
Teşekkürler mesajınız için daha iyiyim 🌸

Kesinlikle çok güzel günler sizi bekliyor emin olun. Ben saatlerce emzirerek kucağımda uyuttugumu bilirim. Şu an minnosunuzun size ihtiyaci var ilk kokusunu aldığı kişi sizsiniz ve hiç bilmedigi bir dünyaya geldi. Önceden karninizda suyun içinde yuzuyordu birden değişik bir ortama geldi alışması elbet zaman alacak ama inanın alıştıkça herşey çok daha güzel olacak. Bebislerimizin her ayı çok güzel ve çok özel kıymetini bilelim ve eminim siz çok harika bir anne olacaksınız😊
Ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederim moral oldunuz bana ☺️🌸

Bu zamanlarda böyle hissetmen çok normal. Karnımda depremi gördü. Aynı zorluğu kimse yardımcı olmadan evsiz çadırda geçirdim bebeğim iki aylık oldu konteynere geçtik şuan 10 aylık hâlâ ev yüzü görmedi. Bunu söylememin sebebi ben bu halde bebeğimi nasıl büyüttüysem sende sabır et canım. Alışacaksın alıştığın zamanda ondan iki dk ayrı kalmak istemeyeceksin. Şuan daha çok yeni.
Çok geçmiş olsun 🙏 daha iyiyim inşallah öyle olacak teşekkür ederim 🌸

Ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederim moral oldunuz bana ☺️🌸
Ne demek canım her zaman yanındayız. Daha yeni doğum yapmışsın, onun psikolojisi zordur bilirim, yanında biri olsa da dinlenememek çok yoracaktir, bazen stres sizi bitirecek gibi hissedeceksiniz ama inanın onlar bile tatlı yorgunluklar. Minmoslarimizin bize ihtiyacı var ve onların en zor zamanlarında yanlarında olmalıyız. Emin ol her ayı ayrı güzel olacak. Hele biraz daha buyusun evin heryeri dağılacak belki ama inan huzur kokacak haneye huzur dolacak Allah'ın izniyle

muhtemelen şu an ilk atak haftasındasın canım erken doğum yaptıysan atak takvimine bak hesapla ordan
Her atak zorlu geçer ama bittiğinde güneşli günler geldiğinde bebeğinde de yeni güncellemeleri görürsün ☀️
Yüzüne gülümsediğinde ilk agu seslerini çıkardığında inan tüm yorgunluğunu unutursun
İlk 3 ay ten teması çok önemli arada üstünüz çıplak yorgan altına girin banyo yaparken (anneniz yardım edebiliyorsa etsin) teniniz değsin sizin kalp atışlarınız onun için önemli💓
Bu dünyada tek dayanağı tek güvencesi sizsiniz şu an için öyle düşünün ve bu düşünceden güç alarak hareket edin
Lohusalık bitimiyle birlikte bir güç gelecek zaten size uykuları da düzene girecek yakında

Erken doğum yapmadım ama 38+3 te sezaryen oldu. O zaman 39. Hafta oluyor 40 a tamamlayıp mı hesaplamam gerekir acaba? Aslında her geçen gün değişiyor bakışlar daha anlamlı hale geliyor. Bugün dışarı da çıktık çok iyi geldi teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🌸☺️

Back
X