- 30 Mayıs 2015
- 5.165
- 12.705
- 448
- 33
- Konu Sahibi Perikizi ve o
-
ayy gerçektenMasallarda peri kızları yardım eder, oturur kısmet bekler,babalarının testini geçen gençle evlenirler.Eniştesini ayartıp yuvasını dağıtan kuzenine kazık atan olsa olsa bu hikayenin kötü cadısı olur
"Akrabagim" daha doğru dürüst akrabam yazamıyorsun. Maşallah elin evli barklı adamları ile fındıklar ,cevizler kırmayı biliyorsun.Umarım ikili olarak yaptığınız şu rezilliği tüm sülaleniz öğrenirde insan içine çıkamazsınız.Bu arada karım ile mutsuzum bir bağım kalmadı diyen adam ,emin ol karısı ile çok mutlu ve her türlü bağıda var.Seni de cinselliğe ikna etmek için böyle şeyler söylüyor. Yani istediğini elde etsede karısından ,kurulu yuvasından boşanmayacak.Hayallerinin içine bu gerçekleride dahil et .Benden 2-3 yas büyük bir akrabagim var. Ve o evli. Biz yurtdisinda yasiyoruz. Ve o akrabagim türkiyeden biriyle evlendi. Eniste cok efendi biri. O eniste bi gün snap acti ve beni ekledi. Biz öylesine konusmaya basladik. Ardindan daha derinlere indi. Yani derin‘den kastim o bana evliligini anlatti. Ve ögrendimki evlendigine pismanmis. Ve hatta bosanmak istiyomus. Karisinin da onu cok sevdigi söylenemez. Kocasini insan icinde asagilar. Ona saygi duymaz. Hatta adam yerine koymaz. Ama sorsan seviyorum der. Neyse o „eniste“ dedigimiz bana nedenlerini felan anlatti. Ki nedenleri de mantikli geldi. Biz konusa konusa iyi anlasmaya basladik. Hatta suan öyle bir durumdayiz ki birlikte hayal kuruyoruz. Misal: Keske önceden tanissaydik hersey farkli olurdu felan dedik. Hatta cok uzakta gölün kenarinda bir evde nasil güzel yasardik dedik. Fakat ikimizde biliyoruz ki bu imkansiz. Ayrica diyelimki o bosandi biz yinede evlenemeyiz. Cünkü kimsenin yüzüne bakamam. Hele ki ailemin yüzüne. Asla bakamam. Annem bir anne ahi almis. Ananem demis ki sen kactin da evlendin, senin de kizin kacarak evlensin de cektigim aciyi cek. Bu aklima geldikce daha da deliriyorum. Biz bir hayalin pesine sürüklendik gidiyoruz. Daha dogrusu gidemiyoruz. Hayirlisi demeye basladik. Kendimi cok kötü hissediyorum. Ama onunla konusurken de kendimi cok daha güzel cok daha özel hissediyorum. Sizin hic keske onu daha önceden tanisaydim dediigniz oldu mu? Biliyorum suan benimle ilgili kötü seyler düsüyosunuz. Merak etmeyin bende kendime kiziyorum. Ama kalbe söz geciremiyosun iste. Kacabilsem kacardim ama yapamam. Ben kötü birimiyim?
Karisinin kuzenine yavsayacak kadar karaktersiz şahıs mı efendi ?Eniste cok efendi biri.
O eniste bi gün snap acti ve beni ekledi. Biz öylesine konusmaya basladik.
Ardindan daha derinlere indi. Yani derin‘den kastim o bana evliligini anlatti.
Ardindan daha derinlere indi. Yani derin‘den kastim o bana evliligini anlatti. Ve ögrendimki evlendigine pismanmis. Ve hatta bosanmak istiyomus. Karisinin da onu cok sevdigi söylenemez.
Yanlış yere tezgâh açtığına pisman olmuştur o.Biz yurtdisinda yasiyoruz.
Enişte ayağı toto ayağı mı desem bilemedim. Soruna yanıt vereyim baya sağlam kötü birisin. Evli olduğunu biliyosun, ananın babanın yüzüne bakamayacağını biliyosun, enişte diyosun aşk duyuyorsun. Utaaaanmıyorsun da. Utanma arlanma bitmiş. Karısının yerinde olsam öğrenip sizi bi güzel dövüp rezil rüsva ederdimBenden 2-3 yas büyük bir akrabagim var. Ve o evli. Biz yurtdisinda yasiyoruz. Ve o akrabagim türkiyeden biriyle evlendi. Eniste cok efendi biri. O eniste bi gün snap acti ve beni ekledi. Biz öylesine konusmaya basladik. Ardindan daha derinlere indi. Yani derin‘den kastim o bana evliligini anlatti. Ve ögrendimki evlendigine pismanmis. Ve hatta bosanmak istiyomus. Karisinin da onu cok sevdigi söylenemez. Kocasini insan icinde asagilar. Ona saygi duymaz. Hatta adam yerine koymaz. Ama sorsan seviyorum der. Neyse o „eniste“ dedigimiz bana nedenlerini felan anlatti. Ki nedenleri de mantikli geldi. Biz konusa konusa iyi anlasmaya basladik. Hatta suan öyle bir durumdayiz ki birlikte hayal kuruyoruz. Misal: Keske önceden tanissaydik hersey farkli olurdu felan dedik. Hatta cok uzakta gölün kenarinda bir evde nasil güzel yasardik dedik. Fakat ikimizde biliyoruz ki bu imkansiz. Ayrica diyelimki o bosandi biz yinede evlenemeyiz. Cünkü kimsenin yüzüne bakamam. Hele ki ailemin yüzüne. Asla bakamam. Annem bir anne ahi almis. Ananem demis ki sen kactin da evlendin, senin de kizin kacarak evlensin de cektigim aciyi cek. Bu aklima geldikce daha da deliriyorum. Biz bir hayalin pesine sürüklendik gidiyoruz. Daha dogrusu gidemiyoruz. Hayirlisi demeye basladik. Kendimi cok kötü hissediyorum. Ama onunla konusurken de kendimi cok daha güzel cok daha özel hissediyorum. Sizin hic keske onu daha önceden tanisaydim dediigniz oldu mu? Biliyorum suan benimle ilgili kötü seyler düsüyosunuz. Merak etmeyin bende kendime kiziyorum. Ama kalbe söz geciremiyosun iste. Kacabilsem kacardim ama yapamam. Ben kötü birimiyim?
Biliyorum suan benimle ilgili kötü seyler düsüyosunuz. Merak etmeyin bende kendime kiziyorum. Ama kalbe söz geciremiyosun iste. Kacabilsem kacardim ama yapamam. Ben kötü birimiyim?
Hayale sürüklenen sensin.Adam sana iki kompliman yapıyor ama geceyi karısının koynunda geçiriyor.Sen de kendi hayal dünyanda ona kaçıyorsun, akrabalarınla bozuşuyorsun falan.Kaçsan adam seni geri gönderir.Konfor alanını bırakmaz.Biz bir hayalin pesine sürüklendik gidiyoruz.
Yani aslında oldu.Garip bir çekim hissediyordum çok beğeniyordum ama adam evliydi.En ufak bir hamlem olmadı belli edecek ,anlamasını sağlayacak.Evet kimden hoşlanacağımızı kime aşık olacağımızı seçmiyoruz ama davranışlarımızı kontrol edebiliriz insanız çünkü bu bizi hayvanlardan ayıran en temel özelliğimiz bence.Sizin hic keske onu daha önceden tanisaydim dediigniz oldu mu?
seninle vakit geçiriyor ve senin de zamanını çalıyor. Emin ol seninle konuştuktan sonra karısına sarılıp film izlemiştir.Benden 2-3 yas büyük bir akrabagim var. Ve o evli. Biz yurtdisinda yasiyoruz. Ve o akrabagim türkiyeden biriyle evlendi. Eniste cok efendi biri. O eniste bi gün snap acti ve beni ekledi. Biz öylesine konusmaya basladik. Ardindan daha derinlere indi. Yani derin‘den kastim o bana evliligini anlatti. Ve ögrendimki evlendigine pismanmis. Ve hatta bosanmak istiyomus. Karisinin da onu cok sevdigi söylenemez. Kocasini insan icinde asagilar. Ona saygi duymaz. Hatta adam yerine koymaz. Ama sorsan seviyorum der. Neyse o „eniste“ dedigimiz bana nedenlerini felan anlatti. Ki nedenleri de mantikli geldi. Biz konusa konusa iyi anlasmaya basladik. Hatta suan öyle bir durumdayiz ki birlikte hayal kuruyoruz. Misal: Keske önceden tanissaydik hersey farkli olurdu felan dedik. Hatta cok uzakta gölün kenarinda bir evde nasil güzel yasardik dedik. Fakat ikimizde biliyoruz ki bu imkansiz. Ayrica diyelimki o bosandi biz yinede evlenemeyiz. Cünkü kimsenin yüzüne bakamam. Hele ki ailemin yüzüne. Asla bakamam. Annem bir anne ahi almis. Ananem demis ki sen kactin da evlendin, senin de kizin kacarak evlensin de cektigim aciyi cek. Bu aklima geldikce daha da deliriyorum. Biz bir hayalin pesine sürüklendik gidiyoruz. Daha dogrusu gidemiyoruz. Hayirlisi demeye basladik. Kendimi cok kötü hissediyorum. Ama onunla konusurken de kendimi cok daha güzel cok daha özel hissediyorum. Sizin hic keske onu daha önceden tanisaydim dediigniz oldu mu? Biliyorum suan benimle ilgili kötü seyler düsüyosunuz. Merak etmeyin bende kendime kiziyorum. Ama kalbe söz geciremiyosun iste. Kacabilsem kacardim ama yapamam. Ben kötü birimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?