sadece sevdim

ayy gerçekten
 
Karısı az bile sövüyormuş, sana ne yani iliskilerinden falan, utanmiyorsunuz cidden, gece gece üyelik açıp buralar karışsın diye bıraktın gittin bombani, inadıma sövmeyecegim sana
 
"Akrabagim" daha doğru dürüst akrabam yazamıyorsun. Maşallah elin evli barklı adamları ile fındıklar ,cevizler kırmayı biliyorsun.Umarım ikili olarak yaptığınız şu rezilliği tüm sülaleniz öğrenirde insan içine çıkamazsınız.Bu arada karım ile mutsuzum bir bağım kalmadı diyen adam ,emin ol karısı ile çok mutlu ve her türlü bağıda var.Seni de cinselliğe ikna etmek için böyle şeyler söylüyor. Yani istediğini elde etsede karısından ,kurulu yuvasından boşanmayacak.Hayallerinin içine bu gerçekleride dahil et .
 
Üyeliğiniz pasifleşmiş ama eminim okuyorsunuzdur, söylemeden de geçemeyeceğim. Eniştenizin eşi belli ki eli maşalı bir kadın. İnşallah sizin yazışmaları okur da tüm akrabaya ikinizi de rezil eder. Zamanında mesafeni koruyacaktın ki bu duruma gelmeyecektin ama sen mesafe falan istememişsin. Metres olarak yaşarsın bu şekilde sadece. Saçma sapan dramatikleştirmeyin siz de yediğiniz halt için. Hayaller.kuruyorlarmış bir de. Adam yine eşinin koynuna gidip muhtemelen sarılıp yatıyor, bırakın pembe panjurlu ev hayallerini!
 
Eniste cok efendi biri.
Karisinin kuzenine yavsayacak kadar karaktersiz şahıs mı efendi ?
O eniste bi gün snap acti ve beni ekledi. Biz öylesine konusmaya basladik.

Ardindan daha derinlere indi. Yani derin‘den kastim o bana evliligini anlatti.

Ardindan daha derinlere indi. Yani derin‘den kastim o bana evliligini anlatti. Ve ögrendimki evlendigine pismanmis. Ve hatta bosanmak istiyomus. Karisinin da onu cok sevdigi söylenemez.

Biz yurtdisinda yasiyoruz.
Yanlış yere tezgâh açtığına pisman olmuştur o.
 
Enişte ayağı toto ayağı mı desem bilemedim. Soruna yanıt vereyim baya sağlam kötü birisin. Evli olduğunu biliyosun, ananın babanın yüzüne bakamayacağını biliyosun, enişte diyosun aşk duyuyorsun. Utaaaanmıyorsun da. Utanma arlanma bitmiş. Karısının yerinde olsam öğrenip sizi bi güzel dövüp rezil rüsva ederdim
 
Biliyorum suan benimle ilgili kötü seyler düsüyosunuz. Merak etmeyin bende kendime kiziyorum. Ama kalbe söz geciremiyosun iste. Kacabilsem kacardim ama yapamam. Ben kötü birimiyim?

Kötü şeyler düşünmüyorum da aşırı saf salak olduğunu düşünüyorum.Evli bir adam bana karısı ile sorunlarını niye anlatsın? Bu yakınlığı kurmak istemesinin tek bir nedeni olur sedakatsizliğine kılıf örmek.
Biz bir hayalin pesine sürüklendik gidiyoruz.
Hayale sürüklenen sensin.Adam sana iki kompliman yapıyor ama geceyi karısının koynunda geçiriyor.Sen de kendi hayal dünyanda ona kaçıyorsun, akrabalarınla bozuşuyorsun falan.Kaçsan adam seni geri gönderir.Konfor alanını bırakmaz.

Sizin hic keske onu daha önceden tanisaydim dediigniz oldu mu?
Yani aslında oldu.Garip bir çekim hissediyordum çok beğeniyordum ama adam evliydi.En ufak bir hamlem olmadı belli edecek ,anlamasını sağlayacak.Evet kimden hoşlanacağımızı kime aşık olacağımızı seçmiyoruz ama davranışlarımızı kontrol edebiliriz insanız çünkü bu bizi hayvanlardan ayıran en temel özelliğimiz bence.

Ve son olarak sedakat karakter işidir,karşıdaki insandan bağımsızdır.Karısını aldatan seni de aldatır.O kadını da sevmiş nikahına alacak kadar hem de.
 
Sanırım yaşınız küçük, içinde bulunduğunuz durum iğrenç ve korkunç.
Ayrıca evli bir adam ne diye karısının akrabası ile özel iletişime geçer?
Adam olsa bunu yapmazdı şimdi sanıyorsunuz ki sizi çok seviyor size yapmaz o iş öyle değil.
Adam adam değil bu adamla bir yol çizerseniz aynı şeyleri yaşayacaksınız bundan hiç şüpheniz olmasın.
Yaptığınızın yanlış olduğunu biliyorsunuz, içinizdeki şey de sevmek falan değil tamamen yasak olan bir şeye çekim.

Kendinize gelin bence yoksa çok canınız yanar.
 
Boşluktasın herhalde boşluktan bağlandın diye düşünüyorum. Bu kişiden size hayır gelmez. Aranızda fiziksel bir şey geçmiş olmasa da karısını başka bir kadına böyle çekiştiren ve aldatan bir erkek yarın size de aynısını yapar. Ayrıca böyle evli bir erkekle muhabbeti siz de kendinize yakıştırmıyorsunuz. O yüzden yapmayın. Kendinize saygınız olsun. Bitirin bu görüşmeyi, kendi hayatınıza odaklanın, çalışıyorsanız işinize odaklanın, kendinize uğraşlar edinin ve unuttun. Bakın gerçekten bu ilişkiden size hayır gelmez.
 
seninle vakit geçiriyor ve senin de zamanını çalıyor. Emin ol seninle konuştuktan sonra karısına sarılıp film izlemiştir.
ayrıca neden evli bir adamla konuşma gereği duyuyorsunuz ? Empati yapın ve kendinizi adamın eşi olarak düşünün ne kadar acı veren bir şey değil mi?

Aklını başına topla insanların arkandan …. Demesini istemezsin diye düşünüyorum.
 
Akrabağim? Yooogh artik löbron ceyms.

Her gecen gun dozu kaciyor buranin, kizzzz ecenuurr sana yeni hikaye cikti, koosss kacirma.
 
Benimle de bir AKRABAĞIM kuzenimin kocası konuşmaya çalıştı o zamanlar bekardım. Onlar da yeni evli sayilirdi başta konduramadım cevap verdim baktım sabah günaydınla başlıyor gereksiz gereksiz sorular cevap vermedim. Niye çünkü bu pisliği yapacaksa kurbanı ben olmamalıyım dedim.
O ergen yaşta ben bunu akıl edebiliyorsam siz de edersiniz.
Igrencliginizj hemen terk edin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…