- 29 Kasım 2014
- 7
- 0
- 0
- 37
- Konu Sahibi kardelen_amed
-
senin ismin holy mi? bu benim nickim sadece. isimle hitap ederseniz daha samimi olur diye yazdımGerçek adım şu diye söyleyince de inandırıcı olmayabiliyor
selam çiçekler,
gerçek ismim seher. izmirli, dinine, bayrağına, ülkesine, ATATÜRKüne bağlı bir türk kızıyım. geçen ay bir hata yaptım ve kimseye açamadım. bu sitede kadınların birbirlerinin halinden daha iyi anlayacağını düşündüğüm için biraz içimi dökmek istedim.
benim çok talibim vardı ama birçok kişi içinden bu vatan için kanının son damlasına kadar dökecek şerefli bir yüzbaşıyla evlendim ve ahmet'i seviyorum. kendisinin tayini mardin'e çıktı, ben de burada çalışıp borçlarımızı bitirmek için 6 aydır ondan ayrıyım.
konuya gelelim, geçen hafta alkolün de etkisiyle kadınlık dürtülerime yenik düşerek liseden arkadaşımla birlikte oldum. çok büyük eşeklik ettim. ahmet'i de çok seviyorum. bunu dünya tatlısı kocama itiraf mı etmeliyim yoksa bir sır olarak içimde mi kalmalı?
tavsiyelerinizi bekliyorum...
kocana söyleme günah senin günahın onu da alet etme yazık adama ama en kısa zamanda boşan bence
tövbe et bınlerce kez tovbe et ve bıdaha zinaya bulaşma mumkunse
Vatan millet Atatürk'le,adamın biriyle şaapmanın bağlantısı ne..
Vatan için mi yaptın..
sen bılırsın en mantıklısı boşanman aldatmıssın sonuctateşekkürler ama onsuz da yapamam ki
Vatan millet Atatürk'le,adamın biriyle şaapmanın bağlantısı ne..
Vatan için mi yaptın..
Rica ederim, bakalım polemik oltası nereden yakalayacak.teşekkürler
Seni kandırmışlar piremses.bu sitede kadınların birbirlerinin halinden daha iyi anlayacağını düşündüğüm için biraz içimi dökmek istedim.
selam çiçekler,
gerçek ismim seher. izmirli, dinine, bayrağına, ülkesine, ATATÜRKüne bağlı bir türk kızıyım. geçen ay bir hata yaptım ve kimseye açamadım. bu sitede kadınların birbirlerinin halinden daha iyi anlayacağını düşündüğüm için biraz içimi dökmek istedim.
benim çok talibim vardı ama birçok kişi içinden bu vatan için kanının son damlasına kadar dökecek şerefli bir yüzbaşıyla evlendim ve ahmet'i seviyorum. kendisinin tayini mardin'e çıktı, ben de burada çalışıp borçlarımızı bitirmek için 6 aydır ondan ayrıyım.
konuya gelelim, geçen hafta alkolün de etkisiyle kadınlık dürtülerime yenik düşerek liseden arkadaşımla birlikte oldum. çok büyük eşeklik ettim. ahmet'i de çok seviyorum. bunu dünya tatlısı kocama itiraf mı etmeliyim yoksa bir sır olarak içimde mi kalmalı?
tavsiyelerinizi bekliyorum...
Rica ederim, bakalım polemik oltası nereden yakalayacak.
Dinden mi, Atatrük'ten mi, cinsellikten mi.
Mısırımı aldım izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?