sadece sizinle paylaşabileceğimi düşündüm

söyleme kızzz söyleme
onlar bize söyluyor mu
hep biz yakalıyoruz
şaka bir yana da sen kızsan ben erkeğim :)

bugun saflıgım uzerımde galıba tavsıye verıyorum ben de :)

adınıza kadar, yaşadığınız yere kadar her ayrıntıyı veriyorsunuz. eşinizi aldattığınızı söylüyorsunuz. izmirli ve Atatürkçü olduğunuzu söylüyorsunuz... ekşi sözlük'te izmirli kızlara b.k atılıyordu son bir kaç gündür, ordan esinlendiniz herhalde ki gelip burda trollük yapıyorsunuz ama yemezler... ait olduğunuz yere gidin ve orda trollük yapın.

fake olduğnu düşünüyorsanız konuyu önemsemezsiniz olur biter...
lütfen yardım edebilecek olanlar cevaplasın. bu arada ben ahmetime amed derim, kürtlerle alakası yok. bir yüzbaşıyla evlenmemin sebebi olarak vatanımı milletimi çok sevdiğimi yazdım.

Niye bir tek yüzbaşı mı vatan evladı

kadınlık dürtünüze mukayet olamamışsınız, sırrınızı mı saklayabileceksiniz allasen, söyleyin rahatlayın. sonradan sorun çıkmasın.

pisikologla görüşmenizi öneririm profesyonel bir bakış açısı ve de buradaki herkesin değer yargılarındansa daha doğru bir fikir verebilir, eşinizden önce psikolo
gla görüşmelisiniz bence

Avatar olarak Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan kızı bulmuşsun ya bula bula, çocuk musun?

yeme bizi , Diyarbakırlıyım ilk defa senden duyuyorum ahmede amed diyeni , Diyarbakırın diğer ismi amedir ahmedim diyor birde , kesinlikle ERKEKSİN yazış şeklinden belli hitabından ayyy ne günlere kaldık ERKEKSEN SÖYLE LEN KOCANA ALDATTIM DİYE AYY PARDON KADIN DİCEKTİM TÜHH !!! YANLIŞ OLDU

Hepimiz seni önemsiyoruz seher.
Ahmet'in de önemsiyor Mehmet'in de..

Bu çok sevdiğin vatanın senin gibi önemli şahıslara ihtiyacı var.

Yalnız kendine daha dolu uğraşlar bulmanı tavsiye ediyorum.
Ülkene yararlı bir vatandaş ol çiçeğimm

Sana ve ziyaretçilerine öpücüklerimi yolluyorum ..