Sadece takılacakmışız, birbirimize hesap sormayacakmışız. Haddini bildirmem lazım!

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Selam kızlar :) Benim konum çok uzun. Merak edenler önceki konularıma bakabilirler. Benim eski sevgilim, hala daha eski !1 Hafta önce geri geldi. 3 ay aradan sonra. 3 ay boyunca tek bir mesaj atmadım. Neymiş, "günaydın demeyi istemiyor muymuşum bazen bende" . Neyse asıl sorum şu; Eski sevgiliniz gelse, sizle barışıp ilişkinize sahip çıkmasını beklerken, size "takılmayı, her şeyi akışına bırakmayı, niye mesaj atmadın etmedin diye sormamayı, öyle canımız isteyince mesaj atmayı, istemeyince atmamayı, canımız istediğinde görüşüp eğlenmeyi,sarılmayı etmeyi" teklif etse, siz kabul eder miydiniz? Çok sevdiğinizi düşünün. Onun hayatınızda olabilmesi adına, resmen bu "takılmayı" kabul eder miydiniz?

Ben kendi fikrimi söylüyorum; Benim için "ya heptir ya hiç" . Ama gerçekten çok seviyorum. Ama bu cümleleri, beni ondan soğuttu sanki. Ne demek yani? Resmen gezelim tozalım , öpüşelim koklaşalım ama birbirimize karışmayalım demek bu. Açıkçası, bitirmek istiyorum. Yüzüne karşı söylerken ağlayabilirim. Ağlamaktan korkuyorum. Ya da ağlasamda etsem de, yüzüne karşı mı söylemeliyim bitmesini istediğimi. Ve biz bugüne kdr bir çok kere ayrıldık barıştık. Bu sefer ayrılıcam, "ya bu nasılsa barışır birkaç ay sonra yine" diye düşünmesini istemiyorum. Çünkü "son" olacak artık ! Ya da msj atmayarak mı bitirsem sessizce. Ya da tek bir mesajla, "seni istemiyorum, yolun açık olsun.". Ne dersiniz? Bir önceki ayrılığımız,kendisinin "cinsellik" isteği yüzünden bitmişti. Ve bana çok kötü bi şekilde "Hiç sevişme ihtimalimiz yok mu?" diye sormuştu. Ben de bir daha bana böyle konuşma dediğim halde, ikinci kez aynı soruyu sorması yüzünden msjına cvp vermeyerek tepkimi koydum. 3 ay sonra geri geldi. O cümlesi için hiçbir özür dilemeden, "ya unutalım geçmişi, hayatı akışına bırakalım" dedi. Napmam lazım fikir verir misiniz kızlar ? :41:

Nasıl bir şey yapmalıyım ki koysun?:41: :47: :49:

Selam kızlar :) Benim konum çok uzun. Merak edenler önceki konularıma bakabilirler. Benim eski sevgilim, hala daha eski !1 Hafta önce geri geldi. 3 ay aradan sonra. 3 ay boyunca tek bir mesaj atmadım. Neymiş, "günaydın demeyi istemiyor muymuşum bazen bende" . Neyse asıl sorum şu; Eski sevgiliniz gelse, sizle barışıp ilişkinize sahip çıkmasını beklerken, size "takılmayı, her şeyi akışına bırakmayı, niye mesaj atmadın etmedin diye sormamayı, öyle canımız isteyince mesaj atmayı, istemeyince atmamayı, canımız istediğinde görüşüp eğlenmeyi,sarılmayı etmeyi" teklif etse, siz kabul eder miydiniz? Çok sevdiğinizi düşünün. Onun hayatınızda olabilmesi adına, resmen bu "takılmayı" kabul eder miydiniz?

Ben kendi fikrimi söylüyorum; Benim için "ya heptir ya hiç" . Ama gerçekten çok seviyorum. Ama bu cümleleri, beni ondan soğuttu sanki. Ne demek yani? Resmen gezelim tozalım , öpüşelim koklaşalım ama birbirimize karışmayalım demek bu. Açıkçası, bitirmek istiyorum. Yüzüne karşı söylerken ağlayabilirim. Ağlamaktan korkuyorum. Ya da ağlasamda etsem de, yüzüne karşı mı söylemeliyim bitmesini istediğimi. Ve biz bugüne kdr bir çok kere ayrıldık barıştık. Bu sefer ayrılıcam, "ya bu nasılsa barışır birkaç ay sonra yine" diye düşünmesini istemiyorum. Çünkü "son" olacak artık ! Ya da msj atmayarak mı bitirsem sessizce. Ya da tek bir mesajla, "seni istemiyorum, yolun açık olsun.". Ne dersiniz? Bir önceki ayrılığımız,kendisinin "cinsellik" isteği yüzünden bitmişti. Ve bana çok kötü bi şekilde "Hiç sevişme ihtimalimiz yok mu?" diye sormuştu. Ben de bir daha bana böyle konuşma dediğim halde, ikinci kez aynı soruyu sorması yüzünden msjına cvp vermeyerek tepkimi koydum. 3 ay sonra geri geldi. O cümlesi için hiçbir özür dilemeden, "ya unutalım geçmişi, hayatı akışına bırakalım" dedi. Napmam lazım fikir verir misiniz kızlar ? :41:

Nasıl bir şey yapmalıyım ki koysun?:41: :47: :49:

canım bu yazdıkların bende söle bi izlenim uyandırdı sen onu çok seviyorsun o ise özgürlügüne düşkün biri. ne demek 3 ay konuşmadık bu nasıl sevgi bence o sizin sevginizi hak etmiyo. bitirmeye gelince eger bukadar çok seviyosanız bunu kendinize yapmayın gidin yüzyüze konuşun.cinsellikten dolayı bi ilişkinin bitmeside ayrı bi konu tabi. kötü bi cümle kullanmış hiç sevişme ihtimalimiz yokmu ne demek sanki sen onunla sevişmeye mecbursun sanki amacı o gibi geldi bana.sen ona kaybetme korkusu vermemişsin nasıl olsa döner bana o benm elimde diyip 3 ay sonra geri dönmüş sana anlayamadım ...

Canım okuduklarımdan yola çıkarak söylemeliyim ki o şahsiyet özgürlüğüne düşkün,eğlenmeyi seven,sıkıya gelemeyen biri.
Sense çok seviyorsun anlaşılan... O nasıl bir sorudur öyle. Ve o sorunun ardından hiç arayıp sormamış.
Resmen "sevişmeyeceksek ben yokum" der gibi... Aşk dediğin böyle bişey olamaz.. Cinsellik için birlikteyse senle yol ver zaten.
Severken çok zor zaten biliyorum ama daha çok acı çekmektense unutmaya bakarsın...

kesın bitir.Yüz yüze deil mesaj at..yüz yüze konusarak bıtırmeyı haketmıyor hem uzgun gorunursen bu onun egosunu şişirir üzüldüğünü bellı etme...hem yuz yuze sarılır oper yıne bıtıremezsınız.ama haketmıyor bence bitsin boşver daha cok uzulursun zamanına yazık olur o herıften bı cacık olmaz tarzını anladım ben onun..oylelerınden uzak dur boswer..burada tecrube konusuyor :)

canım bu yazdıkların bende söle bi izlenim uyandırdı sen onu çok seviyorsun o ise özgürlügüne düşkün biri. ne demek 3 ay konuşmadık bu nasıl sevgi bence o sizin sevginizi hak etmiyo. bitirmeye gelince eger bukadar çok seviyosanız bunu kendinize yapmayın gidin yüzyüze konuşun.cinsellikten dolayı bi ilişkinin bitmeside ayrı bi konu tabi. kötü bi cümle kullanmış hiç sevişme ihtimalimiz yokmu ne demek sanki sen onunla sevişmeye mecbursun sanki amacı o gibi geldi bana.sen ona kaybetme korkusu vermemişsin nasıl olsa döner bana o benm elimde diyip 3 ay sonra geri dönmüş sana anlayamadım ...

Evet canım, ben onsuz hayattan zevk alamıyordum. Yani öyle çok sevdim ki, onun dışındaki tüm erkekler kadın gibiydi benim gözümde. Benden hoşlananlar , beni sevenleri filan hiç görmüyordum, teklifleri kaba bir şekilde geri çeviriyordum. Öyle ki onun yüzünden 3 ay içinde sevdiklerimi kırdım ben. Hazmedemedim çünkü, ne biçim bir cümleydi o öyle? İçime atıp sessizce gittim. Ama sustuklarım içimde büyüdü. Allaha hep "GERİ GELSİNDE, İÇİMDE BÜYÜYENLERİ ONA SÖYLEME FIRSATI VER BANA ALLAHIM" diye dua ettim. O bana geri geldi,duam kabul oldu. Ama, şimdi de ona tek bir kelime edesim yok. Anladım ki , NE SÖYLERSEM BOŞ. Bu dediğin o kadar doğru ki !!! KAYBETME KORKUSU yok... Hep "CEPTE" konumundayım sanırım. O da benim ona olan zaafımdan ve hep iyiniyetimdendir.. Ben insanları Hep affederim :(

Canım okuduklarımdan yola çıkarak söylemeliyim ki o şahsiyet özgürlüğüne düşkün,eğlenmeyi seven,sıkıya gelemeyen biri.
Sense çok seviyorsun anlaşılan... O nasıl bir sorudur öyle. Ve o sorunun ardından hiç arayıp sormamış.
Resmen "sevişmeyeceksek ben yokum" der gibi... Aşk dediğin böyle bişey olamaz.. Cinsellik için birlikteyse senle yol ver zaten.
Severken çok zor zaten biliyorum ama daha çok acı çekmektense unutmaya bakarsın...

Canım o mesajdan sonra , mesaj attı , doğum günüm için. Ama ben tersledim laf soktum. Bir daha mesaj atmadı. Ve evet, dediğin gibi cinsellik olmayacaksa bu nsıl bir ilişki diye bırakmıştı beni, bıraktıktan sonra "hiç ihtimal yok mu? " diye sormuştu. 3 Ay sonra geri geldi.İstediğini Alamıcağını bile bile geri geldi. Aşk değil bu zaten. Ben onun beni sevmediğini düşünüyorum. Ama o kadar dengesiz ki... Hiç kimseyle konuşmadığı özel şeylerini hep benimle konuşur. Düşünün en yakın arkadaşının bilmediğini bile ben biliyorum. Hatta bana anlatırken gözleri dolu dolu olur. Böyle ben konuşurken, benim yüzüme dalar gider bazen,soru sorarım anlattıklarım hakkında, "hııı?" der şapşal şapşal. Yani ben onu hiç anlamadım.Sevdi mi sevmedi mi? Çünkü inanın, bizi dışardan görseniz, deliler gibi aşık sanarsınız. Amaaaaaa, ne zaman birbirimizden ayrılıp evlere gidiyoruz o zaman kavgalar başlar. Telefonda kavga çok ederiz. Telefondaki adam, yüzüme gelince bir başka. Yüzüme söyleyemez , telefonda bağırır çağırır.

kesın bitir.Yüz yüze deil mesaj at..yüz yüze konusarak bıtırmeyı haketmıyor hem uzgun gorunursen bu onun egosunu şişirir üzüldüğünü bellı etme...hem yuz yuze sarılır oper yıne bıtıremezsınız.ama haketmıyor bence bitsin boşver daha cok uzulursun zamanına yazık olur o herıften bı cacık olmaz tarzını anladım ben onun..oylelerınden uzak dur boswer..burada tecrube konusuyor :)

Nasıl bir mesaj atmalıyım ki? Egosu şişmesin diye? Aslında ben, onu sevmeme rağmen bitirdiğimi hissettirmek istiyorum. Yani şöyle demeli ; " Beni o kadar çok sevmesine rağmen bitirdi,demek ki gerçekten kırdım..." Ve dediğin gibi, sarılır öperse ağlarım zaten. Bırakmayabilir beni yüzyüze.

tabiki öle canım kaybetme korkusu olmayan erkek herşeyi yapar. nişanlımda eskiden benim çok üstüme düşerdi sevgiliylen nezman nişanlandık sogudu sanki benden hep aglattı hep üzdü sevgisine inansamda çok kırılıyordum. bitirme noktasına bile gelmiştim sevdigim halde. ama sonra aileme açıkladım aglattıgını üzdügünü. nişanlım sanıyoduki anlatamaz anlatsada ailesi vazgeç demez ama babam naptı bidaha gelmiceksin burya bu iş bitti kzıımı üzemessin dedi sonra bizimkine dank etti geldi yalvardı yakardı affettirdi kendini. KAYBETME KORKUSU oluştu bizimkinde . :) sonuç ne mutluyum bana çok iyi davranıyo çünkü korkuyo

insan bazen diyo bırak herşeyi kırsa bile affet bidaha gelmez bu günler ele 3 günlük dünya pişman olursun die ama böle diyip affedince erkek şımarıyo.hep aynı hatayı yapıyo. denenmiştir:). ha affetceksende sürünsün sonra effet

tabiki öle canım kaybetme korkusu olmayan erkek herşeyi yapar. nişanlımda eskiden benim çok üstüme düşerdi sevgiliylen nezman nişanlandık sogudu sanki benden hep aglattı hep üzdü sevgisine inansamda çok kırılıyordum. bitirme noktasına bile gelmiştim sevdigim halde. ama sonra aileme açıkladım aglattıgını üzdügünü. nişanlım sanıyoduki anlatamaz anlatsada ailesi vazgeç demez ama babam naptı bidaha gelmiceksin burya bu iş bitti kzıımı üzemessin dedi sonra bizimkine dank etti geldi yalvardı yakardı affettirdi kendini. KAYBETME KORKUSU oluştu bizimkinde . :) sonuç ne mutluyum bana çok iyi davranıyo çünkü korkuyo

E ben de hiçbir ayrılığımızda geri dönen taraf olmadım. Hep o inadını kırıp geldi yine dizimin dibine. Ama bir türlü oluşmadı şu kaybetme korkusu. İlk zamanlar canım cicim, sonra yavaş yavaş tekrar ağlatmalar :(((

aynen öleeeee. aynı durumdayız bendede olurdu hep o özür dilerdi. saten kıran da oydu ya nese. affettirmek için diz çöküp yalvardıgını hatırlarım ki hiç öle bi kız için bişe yapmış bi erkek degil.seninde dedgin gibi özür diler gene aynı olurdu aglardım hep yıpranırdım bende. şimdiyse aglamayı kenara atıp o bana napıyosa bende ona aynısını yapıyorum acısını anlıyo bidaha yapmıyo. mesela aa su kızın atkısından görmüştüm bi yerde der bende kıskancımdır ama belli etmem bende biraz yürüdükden sonra bi erkekle ilgili bişe derim hatasını anlar bidahada yapmaz hiç

kaybetme korkusu yaşatmak istiyosan iyi bi ders vermeliisn yoksa bu erkekler düzelmez:)

Eger ayrilmak istemiyosan,
onu merak icinde birak,
gez tozz eglen, aradigindada telefonu mesgule at,
hesap sordugundada musait degildim kusura bakma,
madem hesap sormak yoksun, onada vermek zorunda degilsin.
Bakalim tavri ne olacak?

kaybetme korkusu yaşatmak istiyosan iyi bi ders vermeliisn yoksa bu erkekler düzelmez:)

Canım artık ders vermek diye bir şey yok... Akıllanacağına inanmıyorum. Güvenmiyorum artık ona. Bu saatten sonra bitti mi biter artık :/

Eger ayrilmak istemiyosan,
onu merak icinde birak,
gez tozz eglen, aradigindada telefonu mesgule at,
hesap sordugundada musait degildim kusura bakma,
madem hesap sormak yoksun, onada vermek zorunda degilsin.
Bakalim tavri ne olacak?

Şimdi 3 ay boyunca bensizliğe azcık alıştı ya, bir süre kendime alıştırayım tekrardan da görcek o gününü onu bırakınca. Bir arkadaşım da öyle diyo, msj attığında şuan müsait değilim dönücem ben sana de ama dönme diyo :D Bak nasıl meraklancak diyo. Zamanında yapmıştım böyle şeyler. Meraktan çatlamıştı :D Koşturmuştu peşimden 2 kere.

Surundur iyice, o kudurdukca senin icinin yaglari eriyecek.
Bakarsin bu sefer adam olur, kendi der birbirimize hesap verelim ben senden habersiz yasayamiyorum diye.

Adam olcağına hiç inanmıyorum. İnsan nasıl çok sevdiği birini istemez ki artık. Onu istemiyorum !?

erkekler aşık oldukları kadınlarla kolay kolay cinsellik falan düşünemezler sırf bunun için terkettiyse oyuna sründürmeye falan kalkma bu bile egosunu şişirir bırak gitsin...

bence seni seviyo ki senden ayrılamıyo ama yaşamaktanda vazgeçmek istemiyo. istediğimiz zaman arayalım demek ben hayatımı yaşıyım ama sen benim hep elimi tut herşeyimle beni kabul et demek bence. ama biz bayanlar duygusal olduğumuz için böyle bir şeyi kaldıramayız.
hee teli açıp meşgulum deyip dönemmek falan kendinden soğutur bence yapma öyle şeyler.
benim bi arkadaşım vardı oda bu zamana kadar hep kızlarla yaşamış bana teklif etmişti ben olmaz dediğim halde benden senelerce kopamadı. hiç çıkmadık. hayatını yaşadı ama yine bana geldi bana hep derdi sen başkasın biblo gibi evimin bi köşesinde dursan bile bana yeter derdi.
işte senin olayda aynen bu. ben sevmediğim için kopmam hiç zor olmadı aksine geldiğinde her seferinde egolarım şişti.
ama sen seviyosn ve yıpranırsın. bence uzatma bırak ne hali varsa görsün. ona ders vermene gerek yok çünkü erkekler öyle ince ayrıntılatdan anlamaz.
seni hayatımda istemiyorum de ve bi daa arama de yeter. o zaten gerekeni alır üstüne ;)
ama sakın ha sakın geri dönme üzülürsün..

bence seni seviyo ki senden ayrılamıyo ama yaşamaktanda vazgeçmek istemiyo. istediğimiz zaman arayalım demek ben hayatımı yaşıyım ama sen benim hep elimi tut herşeyimle beni kabul et demek bence. ama biz bayanlar duygusal olduğumuz için böyle bir şeyi kaldıramayız.
hee teli açıp meşgulum deyip dönemmek falan kendinden soğutur bence yapma öyle şeyler.
benim bi arkadaşım vardı oda bu zamana kadar hep kızlarla yaşamış bana teklif etmişti ben olmaz dediğim halde benden senelerce kopamadı. hiç çıkmadık. hayatını yaşadı ama yine bana geldi bana hep derdi sen başkasın biblo gibi evimin bi köşesinde dursan bile bana yeter derdi.
işte senin olayda aynen bu. ben sevmediğim için kopmam hiç zor olmadı aksine geldiğinde her seferinde egolarım şişti.
ama sen seviyosn ve yıpranırsın. bence uzatma bırak ne hali varsa görsün. ona ders vermene gerek yok çünkü erkekler öyle ince ayrıntılatdan anlamaz.
seni hayatımda istemiyorum de ve bi daa arama de yeter. o zaten gerekeni alır üstüne ;)

ayrılamıyor çünkü ayrılık döneminde başka brini bulamamış fakat burda halihazırda elinde olan biri var geri dönmüş çünkü hala bir ihtimal olabileceğini düşünüyor arkadaşın onu sevdiğinden emin bu şahış seven bir erkek böyle bir konu için ayrılmazdı da ztn...

erkekler aşık oldukları kadınlarla kolay kolay cinsellik falan düşünemezler sırf bunun için terkettiyse oyuna sründürmeye falan kalkma bu bile egosunu şişirir bırak gitsin...

Mesela ben de AŞK ın CİNSELLİKle bağlantılı olduğunu düşünürüm. Yani o erkek aşık olduğu kızla cinsellik düşünmez'e pek inanmıyorum aslında. Ama dediğiniz gibi sadece onun için terketseydi dediğin doğruydu. Cinsellikten kastım, hepsini istemiyor. Sadece biraz nasıl dderler, önsevişme diyorlar ya, onu istiyormuş. Ben de beni bunun için mi bıraktı diye üzülüyordum ama yine her zmn ki gibi geri geldi anlamadım :/

Bana dediği hep şu vardı, "Hayatımda ben ölünceye kadar olmanı istiyorum. Ama ben sana göre değilim, seni üzerim kırarım.Biz kadınlar bunu kenarda yedek tutmak olarak algılarız. Erkeklerle anlaşma sorunumuz var ya. Ben de senin gibi düşünüyrum , duygusal olduğumuz için anlamıyor muyuz acaba bazen? Meşgulüm diyip dönmemek , bana da soğuturmuş gibi geliyor. Sonuçta o taktiği yaptığımda,ben , ben olmayacağım ki.... Geri dönmek istemiyorum canım merak etme..... :(

ayrılamıyor çünkü ayrılık döneminde başka brini bulamamış fakat burda halihazırda elinde olan biri var geri dönmüş çünkü hala bir ihtimal olabileceğini düşünüyor arkadaşın onu sevdiğinden emin bu şahış seven bir erkek böyle bir konu için ayrılmazdı da ztn...

Canım, böyle bir konu için benden ayrıldığını düşünmüyorum. Bizim 1,5 yıldan beri süren bir ilişkimiz var. Yani öyle olsa başında ayrılırdı. O biraz dengesiz. O sefer onu bahane etti. Cinsellik istemiyorsun beni istemiyorsun diyip bitirdi. Sonra 15 gün sonraki doğum günümde kendini affettircekti herhalde, ama tersledim. Öyle bitti. Yani benden ayrılamamasının sebebi başka birini bulamamış gibi basit bir neden değil. Ben o kdarına da inanmıyorum. Çünkü başka birini çok rahat bulabilecek yakışıklılıkta ve dilli biri. Bizim aramızdaki ilişki o kadar basit değil. Ama işte anlatamam. yani o çoooooooook dengesiz biri. Tanısan anlarsın. Ama beni sevdiğini düşünmüyorum.Kimseyi sevemez o.

Back
X