Sadece takılacakmışız, birbirimize hesap sormayacakmışız. Haddini bildirmem lazım!

3 ay onsuz kalmışsın bence istedikten sonra daha neler başarırsın
Güçlüsün demek ki bak istediğin olmuş geri dönmüş ne duruyosun
Söylemek istediklerini söyle ve yol ver
Bu kadar basit olmayabilir ama olmasında zaten basit olcak diye kim demiş ?
Zor da olsa kendin için bunu yapmalısın
Leonela olmak istiyosan onu hayatından çıkarmalısın !

3 ay onsuz kaldım. Geri döneceğine inanarak :)
Ama bu yaz askere gidecekmiş mesela,karar vermiş.
Eve gelince dedim, "ben onsuz 15 ay nasıl kalırım" (tabi bu cümlem serbest ilişkiden bahsetmeden önceydi)
Artık ben de öyle düşünüyorum 3 ay onsuz kalabildiysem kalırım. Şimdiye dek o yoktu...
Doğru. Kolay olmasını bekliyorum ben de bu bitişin, ama kolay olmak zorunda değil ki!
:(

:) Sanmıyorum . Teşekkür ederim yorumunuz için.

bence yüz yüze bitirmelisin.
ama bu tam bir bitiriş olmalı.
yani içinden geçen ne varsa hepsini söylemelisin.
ne demek sadece takılıcaz, birbirimize hesap sormayacağız vs.
bildiğin fırsatçılık bu. fayda sağlamaya çalışıyor.
anladığım kadarıyla sen çok seviyorsun ama karşındaki sadece fayda-çıkar ilişkisi yaşamaya meyilli.
böylesiyle ömür geçmez.

bence yüz yüze bitirmelisin.
ama bu tam bir bitiriş olmalı.
yani içinden geçen ne varsa hepsini söylemelisin.
ne demek sadece takılıcaz, birbirimize hesap sormayacağız vs.
bildiğin fırsatçılık bu. fayda sağlamaya çalışıyor.
anladığım kadarıyla sen çok seviyorsun ama karşındaki sadece fayda-çıkar ilişkisi yaşamaya meyilli.
böylesiyle ömür geçmez.

Yüz yüze bitirebilir miyim sence? İçimdeki her şeyi söylemeliyim ama, ya içimden bir şey gelmiyorsa artık? Çok seviyorum ,seviyodum. Ama artık hissedemiyorum :(

Selam kızlar :) Benim konum çok uzun. Merak edenler önceki konularıma bakabilirler. Benim eski sevgilim, hala daha eski !1 Hafta önce geri geldi. 3 ay aradan sonra. 3 ay boyunca tek bir mesaj atmadım. Neymiş, "günaydın demeyi istemiyor muymuşum bazen bende" . Neyse asıl sorum şu; Eski sevgiliniz gelse, sizle barışıp ilişkinize sahip çıkmasını beklerken, size "takılmayı, her şeyi akışına bırakmayı, niye mesaj atmadın etmedin diye sormamayı, öyle canımız isteyince mesaj atmayı, istemeyince atmamayı, canımız istediğinde görüşüp eğlenmeyi,sarılmayı etmeyi" teklif etse, siz kabul eder miydiniz? Çok sevdiğinizi düşünün. Onun hayatınızda olabilmesi adına, resmen bu "takılmayı" kabul eder miydiniz?

Ben kendi fikrimi söylüyorum; Benim için "ya heptir ya hiç" . Ama gerçekten çok seviyorum. Ama bu cümleleri, beni ondan soğuttu sanki. Ne demek yani? Resmen gezelim tozalım , öpüşelim koklaşalım ama birbirimize karışmayalım demek bu. Açıkçası, bitirmek istiyorum. Yüzüne karşı söylerken ağlayabilirim. Ağlamaktan korkuyorum. Ya da ağlasamda etsem de, yüzüne karşı mı söylemeliyim bitmesini istediğimi. Ve biz bugüne kdr bir çok kere ayrıldık barıştık. Bu sefer ayrılıcam, "ya bu nasılsa barışır birkaç ay sonra yine" diye düşünmesini istemiyorum. Çünkü "son" olacak artık ! Ya da msj atmayarak mı bitirsem sessizce. Ya da tek bir mesajla, "seni istemiyorum, yolun açık olsun.". Ne dersiniz? Bir önceki ayrılığımız,kendisinin "cinsellik" isteği yüzünden bitmişti. Ve bana çok kötü bi şekilde "Hiç sevişme ihtimalimiz yok mu?" diye sormuştu. Ben de bir daha bana böyle konuşma dediğim halde, ikinci kez aynı soruyu sorması yüzünden msjına cvp vermeyerek tepkimi koydum. 3 ay sonra geri geldi. O cümlesi için hiçbir özür dilemeden, "ya unutalım geçmişi, hayatı akışına bırakalım" dedi. Napmam lazım fikir verir misiniz kızlar ? :41:

Nasıl bir şey yapmalıyım ki koysun?:41: :47: :49:

arkadasim bence sen hic ona ders verme derdine dusme.. asik olabilirsin ama eski erkek arkadasinin amaci belli.. arkana bile bakmadan cek git derim.. ona hayat daha sonra gereken dersi verir zaten.. sen kendi hayatini guzel kil.. onu ve onun hayatini tamamen bosver

arkadasim bence sen hic ona ders verme derdine dusme.. asik olabilirsin ama eski erkek arkadasinin amaci belli.. arkana bile bakmadan cek git derim.. ona hayat daha sonra gereken dersi verir zaten.. sen kendi hayatini guzel kil.. onu ve onun hayatini tamamen bosver

Aminnn, inşallah hayat ona gereken dersi verecek ! De anlar mı sence, zamanında bana ettiklerini?

Aminnn, inşallah hayat ona gereken dersi verecek ! De anlar mı sence, zamanında bana ettiklerini?

ister anlasin ister anlamasin.. bence sen kendi degerini bil ve oyle bir insan icin kendi kiymetini dusurme. dusunsene yani sen sadece asik oldugun icin onun bu dediklerini kabul etsen icin rahat mi olacak.. daha beter eziyet.. kendini ssana hakettigin verebilecek olan birine sakla.. ortalikta adamim diye gezenlerin yarisindan cogunun amaci baska.. sen kendine , kendi degerine odaklan.. Allah da onun aklini basina getirsin..

Konulara verdiğin cevapları görüyorum ve mantıklı buluyorum konuşmalarını.Bence bunda da mantığınla hareket edip bi çözüm bulabilirsin.
Ama bana kalırsa yüz yüze konuşmak bile onun için ödül,belki acı,belki zor ama bitir bence bunu.

ister anlasin ister anlamasin.. bence sen kendi degerini bil ve oyle bir insan icin kendi kiymetini dusurme. dusunsene yani sen sadece asik oldugun icin onun bu dediklerini kabul etsen icin rahat mi olacak.. daha beter eziyet.. kendini ssana hakettigin verebilecek olan birine sakla.. ortalikta adamim diye gezenlerin yarisindan cogunun amaci baska.. sen kendine , kendi degerine odaklan.. Allah da onun aklini basina getirsin..

Haklısın, ben ondan vazgeçtikten sonra anlasa nolur, anlamasa nolur? Ama Allah çok büyük. Ben kendimi , beni hak edecek birine saklıyorum zaten. Onunla asla bir şey yaşayamam.

Konulara verdiğin cevapları görüyorum ve mantıklı buluyorum konuşmalarını.Bence bunda da mantığınla hareket edip bi çözüm bulabilirsin.
Ama bana kalırsa yüz yüze konuşmak bile onun için ödül,belki acı,belki zor ama bitir bence bunu.

Çook teşekkür ediyorum ilk öncelikle güzel sözlerin için :) :38:

Bunu da mantığımla çözeceğim, çok fazla sürmeyecek bu oyun. Sadece uygun anı kolluyorum...

Canım ne olduu Son durum? ilişki devam ediyor mu merak ettim valla :1:

Canım,Bu çocuk resmen seni kullanmak istiyor baya bir özgürlüğne düşkün.. sen şimdi acı çekiyorsun belkide ne olursa olsun yanımda olsun istiyorsun ama bırak. sen mesaj at yürümüycek bu bitsin de. Sakın kendini kullandırma

İlişkim devam etmiyor canım :) Etmiyecek de, çekemeyeceğim yani.

benimde eski sevgilim aynı şeyi bana yaptı.böylelerine haddini bildirmek için uğraşmayacaksın.hadi canım sen yoluna ben yoluma diyeceksin.ilk dediğinde bende böyle yaptım.yalnız sonra zamanında onu ne kadar sevdiğimi,yaptığına ne kadar üzüldümü ve bir hayalle meğersem aşık olduğumu yazdım.bir sürü buna benzer meiller yolladım.bunları sana dön diye göndermediğimid ekledim.sadece içimi boşalttım.değer vermiştim bu ilişkiye en azından düzgün ve seviyeli bir şekilde bitsin istedim yazdım.sonrada kayboldum.tam olarak ne olduğunu ne yaptığını bilmiyorum.çünkü yazdığı mesajlar ailemin eline geçmişti.telefonumu elimden almışlardı.yalnız tesaddüf eseri bir kaç mesajını gördüm.bir ara faceden ulaşmaya çalışmış galiba.çünkü birde annnem gelmişti faceden kimlerle görüşüyorsun diye sormuştu.zaten bizimkiler aradığında telefonu açıp dinliyorlarmış.neyse onlar ayrıntı ama bunudayazmıştım.ailem seni onaylamıyor tarzında bir şey.

gerçekten en iyi intikam unutmak.utanacak olan zaten böyle bir şey yapmaz.

benimde eski sevgilim aynı şeyi bana yaptı.böylelerine haddini bildirmek için uğraşmayacaksın.hadi canım sen yoluna ben yoluma diyeceksin.ilk dediğinde bende böyle yaptım.yalnız sonra zamanında onu ne kadar sevdiğimi,yaptığına ne kadar üzüldümü ve bir hayalle meğersem aşık olduğumu yazdım.bir sürü buna benzer meiller yolladım.bunları sana dön diye göndermediğimid ekledim.sadece içimi boşalttım.değer vermiştim bu ilişkiye en azından düzgün ve seviyeli bir şekilde bitsin istedim yazdım.sonrada kayboldum.tam olarak ne olduğunu ne yaptığını bilmiyorum.çünkü yazdığı mesajlar ailemin eline geçmişti.telefonumu elimden almışlardı.yalnız tesaddüf eseri bir kaç mesajını gördüm.bir ara faceden ulaşmaya çalışmış galiba.çünkü birde annnem gelmişti faceden kimlerle görüşüyorsun diye sormuştu.zaten bizimkiler aradığında telefonu açıp dinliyorlarmış.neyse onlar ayrıntı ama bunudayazmıştım.ailem seni onaylamıyor tarzında bir şey.

gerçekten en iyi intikam unutmak.utanacak olan zaten böyle bir şey yapmaz.

Kesinlikle ! Yok isttemiyorum zaten. Benim içimde bir şeyler bitti ...

Çok seviyorsun kalbini kırmak yada seni üzmek istemem yazdıklarımla ama gelecekte canının yanmasını istemediğim için söylüyorum.Bencil özgürlüğüne düşkün bu adam hem senle geziptozucak hemde başkalarıylakonuşucak edicek.Yani resmen seni sanki kafaya takmış istediğini almadan bırakmıcak.Kendini kim sanıyor bu yaa.Lütfen kendini ezdirme.Değmez bu adama inan unutup temiz bir sayfa açmana ihtiyacın var.Kırdıysam özür dilerim ama gerçekten ileride pişman olmaman için.Buradaki herkesin derdi benimde derdim.Çok içten söylüyorum bunu.Allah seni hayırlılarıyla karşılaştırsın canım

Arkadaslara katılıyorum cnm ya bosver umursamaz davran hıc takma bıle bı mesajla bıtır kurtul. Hayat güzel bu tam odun senı hep uzer eger bırı bana deseydı o dedıklerını basardım tokadı askımdan olsem bıle ayrılırdm. Adam senı cantada keklık bellemıs ıstedıgını yapcak var mı ole sey? Odun yaa sınırm bozuldu :@

Back
X