- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Evet onlara özeniyor sanırım keşke hiç karışmasaydım diyorum ama böyle bir tepki alacağımı hiç düşünmemiştim.Kuzenin yeni nesil instagram annesi olmaya özenmiş
Hiç uğraşma
Yolu açık olsun
Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
Evet onlara özeniyor sanırım keşke hiç karışmasaydım diyorum ama böyle bir tepki alacağımı hiç düşünmemiştim.
Bilmem belkide karışmamam gerekiyordu ama her gün fotoğraf koyuyor bende beğeniyordum ama banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını koymasını yanlış buldum uyardım.Niyetinin iyi olduğundan hiç şüphem yok
Ama kuzenimde olsa o fotoyu kaldır gibi bir yaklaşımla
gelse.. Tavrım hoş olmayabilirdi.
Tutup ta ertesi gün bebeğim çok kıskanılıyorsun şeklinde kezbanlıkta yapmazdım ama..
Hiç karışmaman gerekirdi.
Bilmem belkide karışmamam gerekiyordu ama her gün fotoğraf koyuyor bende beğeniyordum ama banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını koymasını yanlış buldum uyardım.
O bebeğini yere göğe koyamayacak her anını paylaşacak ki bebeği üzerinden statü kazansın. Özenti biri bellikiEvet onlara özeniyor sanırım keşke hiç karışmasaydım diyorum ama böyle bir tepki alacağımı hiç düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?