Sadece uyardım kıskanç, haset oldum

Ben çok hassasım bu konuda benimde instagramımda bebeğinin bir iki fotoğrafı var hesabım gizli sadece tanıdıklarım ekli olduğu halde silsemmi diye düşünüyorum.

Şu yeni nesil annelerin bebeklerini göz kanatana kadar koymasından ikraaam kalktı artık.

Bedava hediye almak, beğeni toplamak, takipçi kasmak için bebeğini kullanan her ebeveynin akli melekelerini sorguluyorum ben.

Sizin bebeğiniz olmasa kıskanın, özenin tamam ama sizin de bebeğiniz var. Muhtemelen o çocukları yarış içine sokmaya çalışıyor. Rahatsız bir insan olduğu belli.

Şunlar artık evlenmenin, çocuk sahibi olmanın sadece kendilerine özgü birşey olmadığını anlasalarda bizimde gözlerimiz kanamasa artık.

Bir arkadaşım var, şubat başı gibi prematüre erkek bebek dünyaya getirdi. İnanır mısınız çocuk doğar doğmaz çocuğa instagram hesabı açtı. Her gün çocuğun fotoğraflarını hem kendi hesabından hem de bebeğin hesabından paylaşıyor. Ekstra hikaye bölümünden de. Acaba ben mi tuhafım bu kız mı?

Benim iradem dahilinde yapmış olduğum bir duruma başkası karışsa ben de gıcık olurdum ama bir kere de düşünürdüm ne demek istedi karşıdaki diye.Sizin yerinizde olsam karışmazdım o da ayrı bir mevzu.Bana ne çocuk onun.
Sizin kuzen tam buldumcuk olmuş,çocuğunu yapıp oluşumunu tamamlamış,harika da bir bebek yapmış herkesler onu kıskanıyor ,nefret ediyorum hayat amacı doğurmak olan insanlardan.

iyi etmişsin. görüşme. annelik hormonları baya dengesizleşmiş kuzeninin. aklı başına geldiginde seni anlar.

benim eltim de çocğuna bayram düğün v.s. lerde bildiğiniz şuh makyaj yapar

bide face de öyle ağır makyajlı resim paylaşırlar

face yi karıştırmadım ama düğünlere giderken kızı uyardım bikaç kez baktım annesi hiç konuşmadı
bende karışmamaya karar verdim.. belki de yanlıştı
kuzeniniz tam 5 yaşında çocuk hareketleri yapmış
günahınızı alsın boşverin

çocugunu sansürleyen tam göstermeyen kişilere de laf ediliyor yok senin pikaçu tipli kocandan yaptıgın çocuga nazar mı değecek falan diye.. ne yapsa suç bu anneler de bence rahat bırakın kim ne yapıyorsa yapsın annesınden daha fazla düşünmeyin çocugunu bi zahmet.

O saçmalamış da sizin uyarmanızda olmamış bence.şahsen benim hoşuma gitmez böyle uyarılmak sonuçta bende düşünebilirm bunları annesi olarak benden daha çok kimse düşünemez çocuğumu

Allahım el kadar bebekler bu annelerin elinde oyuncak oldu

hasta ya boşver
baya baya ruh hastası el kadar bebeği niye kıskanılsın
ayrıca ınsatgramda anneler bi garip bi deişik ya

O fotoğraf bana normal gelmedi o yüzden uyardım herkes istediğini paylaşır tabi.

gormemisin cocugu olmus demek ki yani aynı sey bana dense boyle tepki vermezdim karsımdaki kotu niyetle degil iyi niyetle fikrini belirtmis ustelik kucucuk bebegi kim neden kıskanır ki harbi sacmalamıs

Sen de kendi hesabından pedofili ya da face den çocuk tacizi haberlerinden bul bir tane paylaş, ne niyetle uyardığını anlasın kuzenin. Benim bebeğim 1 buçuk aylık banyo yaptırırken ödümüz kopuyor üşüyor diye hızlıca hareket edip giydiriyoruz. 10 günlük bebeğin fotoğrqfını çekip bir de paylaşmak ne ara aklına gelmiş.

Yok valla bir daha asla karışmam.

Allahım el kadar bebekler bu annelerin elinde oyuncak oldu
çok küçük değil 9 yaşında şuan
geçen bayram bir baktım yine yüzü full makyaj gözlerde eyeliner, rimel, dudaklar kıpkırmızı
(eltimle birbirimizi severiz maşallah iyi anlaşırız bu arada)
dedim "x ciğim çok güzel bir kızsın zaten neden makyaj yaptın yüzüne" çocuk direk "annem yaptı" dedi
annesi de hemen ben yaptım dedi
yani sen ne karışıyorsun der gibi.. bir daha da karışmadım bende

Allah korusun bütün yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…