- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
iyi etmişsin. görüşme. annelik hormonları baya dengesizleşmiş kuzeninin. aklı başına geldiginde seni anlar.Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
Allahım el kadar bebekler bu annelerin elinde oyuncak oldubenim eltim de çocğuna bayram düğün v.s. lerde bildiğiniz şuh makyaj yapar
bide face de öyle ağır makyajlı resim paylaşırlar
face yi karıştırmadım ama düğünlere giderken kızı uyardım bikaç kez baktım annesi hiç konuşmadı
bende karışmamaya karar verdim.. belki de yanlıştı
kuzeniniz tam 5 yaşında çocuk hareketleri yapmış
günahınızı alsın boşverin
hasta ya boşverKuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
O fotoğraf bana normal gelmedi o yüzden uyardım herkes istediğini paylaşır tabi.çocugunu sansürleyen tam göstermeyen kişilere de laf ediliyor yok senin pikaçu tipli kocandan yaptıgın çocuga nazar mı değecek falan diye.. ne yapsa suç bu anneler de bence rahat bırakın kim ne yapıyorsa yapsın annesınden daha fazla düşünmeyin çocugunu bi zahmet.
Asıl bunu yaparsam kıskanç ve haset olurumKızzzz kuzeninin instagram hesbaını ver de saldıralımmm hhahaha
Sen de kendi hesabından pedofili ya da face den çocuk tacizi haberlerinden bul bir tane paylaş, ne niyetle uyardığını anlasın kuzenin. Benim bebeğim 1 buçuk aylık banyo yaptırırken ödümüz kopuyor üşüyor diye hızlıca hareket edip giydiriyoruz. 10 günlük bebeğin fotoğrqfını çekip bir de paylaşmak ne ara aklına gelmiş.
çok küçük değil 9 yaşında şuanAllahım el kadar bebekler bu annelerin elinde oyuncak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?