• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece uyardım kıskanç, haset oldum

Malesef cogu kisi bu gibi tehlikelerin farkinda olmak istemiyor, benim basima gelmez diyor. Daha dun hollanda kanalinda( burda cok yaygin pedofiller) bir program izledim sabaha kadar yatamadim Aglamaktan. Birakin videolari, bir fotodan zevk alan pislikler okadar cok ki. Siz yapmaniz gerekeni yapmissiniz, oda nekadar terbiyesiz oldugunu belli etmis. Bence kafaniza takmayin.

Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
Bende resim paylaşmayı sevmem. Yediğini, içtiğini paylaşanlarıda hoş karşılamıyorum. Bir de bebek, adla gözümden sakındığım meleği, asla internet ortamlarında paylaşmak istemezdim. Yok gerçi de...hani olsaydı da paylaşmazdım. Özel diye bir şey var. Herşeyin uluorta olması hoş değil, çiğ bir davranış.

Böyle eşimin is arkadaşının karısı var cins. Nefret edilesi ya kıskanç havada nem olsa kapar sosyal medya hikayelerine surekli laf sokmalı paylaşımlar falan. Popi instaanne sanıyor kızcağız kendini 1000 kişi hesabını takip ediyor. Gitti sırf bu sosyal medya aşkına parayla hesap bile aldı vallahi cahil ışte muhattap olmamak en iyisi böyleleriyle.

Ben whatsapp a bile koymuyorum cocuklrn resmini . Diger sosyal medyada paylasanlari da hic anlamiyorum.
Ben boyle dusunuyorum diye kimse paylasmayacak değil tabi.
Ama banyo uaparken cekilen foto paylasmak nedir yaa.

30 yaşımı geçtim, şu hayatta öğrendiğim şeylerden biri de kimseye karışmamak...

Haksız mısın? Yerden göğe kadar haklısın. Kime ne anlatacaksın ki? İnsanlar çok garip. Bana ne diye yaşıyorum. Benim de kuzenlerim var. Hiç biri çocuğunun çıplak resmini paylaşacak kadar delirmedi de paylaşıyorlar. Ben de beğen tuşuna basıp geçiyorum. Siz de öyle yapın bundan sonra...

Bazi kadinlar cocuk dogurdugunda kendilerini farklı goruyor ve cocugunu.tabi ki herkesin cocugu kendine ozel guzeldir.ama abartip bunu ben yaptim sahane bisi yaptim ben harika bir kadinim efsaneyim cocugumda daha once gorulmemis bir varlik gubi gibi.bosver.
Kendisi cocuk doguracak yasta ise sosyal medyanin zararunida biliyordur bu konularda ki

Çocuğa üzüldüm yazık annesinin elinde sosyal medya kuklası olacak belli ki
Siz de üzerinize düşeni yapmış bir kere uyarmışsınız ki bence iyiki de uyarmışsınız ne demek "bana gelse bu uyarı ben de bozulurdum" o zaman kimse kimseyi hiçç bir konuda uyarmasın nasıl fikir?
Sizi de bu denli duyarlı olduğunuz için tebrik ederim

Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
hey allahım ya :) sen de şöyle bir gönderi paylaş "aynen kezo, herkes seni çok kıskanıyor. pikachu tipli kocanla yaptığınız çaki bebeğini her gördükçe deliler gibi yerinde olmayı arzuluyorum. seni gidi ramazan pidesi suratlı patlıcan turşusu" :D bence bu gönderi onu paklar her ne kadar acımasız da olsa. çünkü bu tarz insanları ezmenin yola getirmenin yolu o bitmez tükenmez ego ayarlarıyla oynamaktır.

Sen haklısın ben bırak banyo fotosunu hiç foto falan koymayı düşünmyorum. Büyüynce kendi iradesyle tercihen koyar yada koymaz ama ben yapmam. Sen haklısın bana göre ama bazı insanlara bunu söyleynce farklı algılayor. En iyisi iyilk bile yapmıcaksın boşver. Eğer aranız iyiyse yüzyüze gelnce açıklamnı yaparsın o da istersen yoksa boşver hiç sallama. Herkesin kendine

Cok cahilmiş ne var bunda ne güzel uyarmışsın bende bazen kendimi tutamayıp watsap durumuna foto koyuyorum hemen ariyorlar beni kaldır diye kaldıriyorum

engelle gitsin instagramdan da her yerden de, hatta bir süre falan değil bir daha hiç arama görüşme. o kafada birisiyle görüşmen, o kafada birisinin daha 10 günlükken kıskanılıyorsun seni kimse çekemiyor diye laflarla şımartaracak büyüteceği bir çocukla çocuğunun görüşmesi sana hayatta hiçbir şey katmaz. hatta alır senden bir şeyler. kuzen değil gerekirse kardeş silinir hayattan, salla gitsin.

Uyarman hata olmuş. Kulağınıza küpe olsun kimseyi evladı konusunda uyarmayın.

Kuzenin verdiği tepki zaten manyaklık. İkiniz de hata yapmışsınız.

Bence uyarınız çok gereksiz olmuş. Instagramda tek bebek fotoğrafı koyan o değil ki birçok anne bebek blogları var çok şey paylaşılıyor o platformda öğreniliyor. Anneler birbirleriyle konuşuyor hep koyuyorlar fotoğraflarını daha hiç böyle bir fotoğraf kullanılma olayı duymadım ki el kadar bebeğin neyini kullanacaklar? bana da birisi çıkıp bunu dese bende kızarım. Herkesin kendi tercihi yani.

Benim de kuzenimin eşi ultrason fotosunu koymuş geçen hafta ben de hemen yazdım koyma böyle foto canım nazar değer bebeğimize alan dedim.. Haklısın aslında ama artık koydum bi daha koymam dedi.. Bence kıskanç haset olan kişi kuzenin.. Ve aranızda sanırım gzl bi samimiyet yok senin hakkında iyi şeyler düşünen hisseden biri bu uyarıyı böyle algılamazdı.. Kuzeninle ilişkini bi gözden geçir bence en kısa zamanda da ağzının payını ver

Birak paylassin nazar denen bisey var kendi tedbirsiz ben sahsen paylasamam yaa. Millet magazinsel yasamayi ne cok seviyo ya cok uzucu ama gercek olan birsey var olenlerin %70i nazardan oluyo

Back
X