• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece uyardım kıskanç, haset oldum

bebek banyo yaparken çekilmiş de tamamen çıplak mı fotoğrafı? bu kadar salak olamaz değil mi?

bu konu haddim değil durumunu kaldıracak bir konu değil
bir insanın kişilik hakkına tecavüz söz konusu
onun bebek olması bu gerçeği değiştirmiyor
annelerin artık onların oyuncak olmadıklarını bir kişilikleri benlikleri olduğunu anlamaları lazım
tanımadığımız insanların bile uyarılması lazım kaldı ki en yakınlarımızı uyarmak çok normal
Kesinlikle
Sadece arkadaşlarina açık profillerde bile bebek fotosu paylaşırken dikkatli olunması gerekirken isteyenin anında görebileceği ve kopyalayabilecegi ortama foto atmak
Ekşi sözlüğün ifsa ettiği kac sayfa oldu bu çocuk fotoğraflarının altina akla hayale gelmeyecek igrenclikte yorumlar yapanlar elalemin çocuğunu rahatça sayfalarında paylaşmışlar
Hep ne olur cinim binim değil mi istediğim gibi paylasirim diyenler yüzünden

hey allahım ya :) sen de şöyle bir gönderi paylaş "aynen kezo, herkes seni çok kıskanıyor. pikachu tipli kocanla yaptığınız çaki bebeğini her gördükçe deliler gibi yerinde olmayı arzuluyorum. seni gidi ramazan pidesi suratlı patlıcan turşusu" :KK70: bence bu gönderi onu paklar her ne kadar acımasız da olsa. çünkü bu tarz insanları ezmenin yola getirmenin yolu o bitmez tükenmez ego ayarlarıyla oynamaktır.
:KK70:Çok güzel ya tam benim vereceğim cevap

Bence bu karsi taraf ile alakali. Benim bir tesetturlu arkadasim vardi. Yegeni olacak, heyecandan kardesinin usg fotosunu koymus. Rahim filmi koymak haramdir. Oyuzden uyardim arastirmis sagol canim bilmiyordum ogrendim Allah razi olsun dedi.

Yani bu karsi tarafla alakali. Bana soylense ki boyle bebekken koymadim kizmazdim.

Sürekli birileri tarafından kıskandığını mükemmel biri olduğunu düşünen şizofren bi örnek daha. Sanırım herkesin çevresinde var bunlardan :halay:en iyisi görmezden gelmek. Sonuçta onlar aşırı havalı, ilk bebeği dünyaya getiren, tek aşık olup evlenen mükemmel insanlar (çünki bizim eşlerimiz üç öğün dövüyo) kendi halinde takılsın :lülülü:

Kesinlikle
Sadece arkadaşlarina açık profillerde bile bebek fotosu paylaşırken dikkatli olunması gerekirken isteyenin anında görebileceği ve kopyalayabilecegi ortama foto atmak
Ekşi sözlüğün ifsa ettiği kac sayfa oldu bu çocuk fotoğraflarının altina akla hayale gelmeyecek igrenclikte yorumlar yapanlar elalemin çocuğunu rahatça sayfalarında paylaşmışlar
Hep ne olur cinim binim değil mi istediğim gibi paylasirim diyenler yüzünden

hadi o pislikleri geçtim kişi nasıl kendi fotografının izinsiz paylaşılmasını istemiyorsa bebeklerin de bu hakkı var
onların konuşamıyor kendilerini anlatamıyor olması durumu değiştirmiyor bu bir kişilik hakkı sorunu

Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
İyi niyetlede olsa bi daha hiçkimseyi uyarmayın sizde

size hasetçi demiş hakkınızdaki düşüncesi bu. asla muhatap olmazdım yerinizde olsam. minicik yavruyu da konu mankeni haline getirmiş. Allah o yavruyu korusun.

Sizin düşunebildiklerini herkes düşünebiliyor. Iyi niyetinizi kendinize saklayın ve susun. Sizin gibi "iyi niyet elćileri" uyaranlardan nefret geldi.. iyi niyetle birilerini uyarmayi "is" edinmis işsiz bir nesil geldi. Evet her anıni, her şeyini, her özelini paylaşanları ben de sevmiyorum. Ama beni ilgilendirmez haddim değil. Agźimı acamam .. Karışmayın kimseye.
bunun işsizlikle ne alakası var? Onun çocuğu bunun çocuğu diye sustuğumuz, pedofiliye kurban giden yeni nesilde arkadan geliyor maalesef. geçenlerin ise çoğunu bilmiyoruz!

Şu sunum yapan, 7/24 tüm hayatını paylaşan insanlardan gına geldi artık. Benim de öyle arkadaşım. Sadece bebeğini değil yediğini içtiğini her şeyini paylaşır. Gecen gün çocuğu ateşlendi. Hastanedeyken resmini paylaşmış. Bebeğime nazar değdi diye. O kadar ileri gidiyor artık insanlar. Artık hiçbir şekilde muhatap olmuyorum ve engelledim zaten kendisini. Küçücük bebek üzerinden prim yapanlardan ayrıca nefret ediyorum.

çoOk cahil bi kuzenin varmış dünyadaki tek çocuk sahibi sanki kendisi :) böylelerine bizim oralarda şeyinde boncuk görmüş derler ..bebeği erkek mi tutup şeyini de koparmasın bari :)))))

böyle bi kuzenle görüşmek fayda yerine zarar getirir . sırf egolarını tatmin edebilmek için ağzınızdan çıkan her sözü ,size karşı olumsuz kullanacağını daha açık net bi şekilde ifade edemezdi ..

bırakın egolarını tatmin edecek başka birilerini bulsun ...sayfasına bile bakmayın ...siz bebeğinizle ilgilenin sağlıkla , sevgiyle ,hasetsiz büyütün onu :)))))

Sizin düşunebildiklerini herkes düşünebiliyor. Iyi niyetinizi kendinize saklayın ve susun. Sizin gibi "iyi niyet elćileri" uyaranlardan nefret geldi.. iyi niyetle birilerini uyarmayi "is" edinmis işsiz bir nesil geldi. Evet her anıni, her şeyini, her özelini paylaşanları ben de sevmiyorum. Ama beni ilgilendirmez haddim değil. Agźimı acamam .. Karışmayın kimseye.
Evet işsizim sabahtan akşama kadar
evde oturup iyi niyetimle herkesi uyarıyorum :deli:

Bende su ınstagram da fenomen olan ve olmaya çalışan annelere anlam veremıyorum utanmasalar çocuğun kakasını cekıp koyacaklar ulan küçücük çocuğu desıfre etmenın ne anlamı var sen ıyı nıyetle yaklasmıssın cok haklısın ama anlayana hatta takıpden bıle çık bırak ne yaparsa yapsın daha cok yayınlasın belkı umdugunu çocuğuna zarar vererek bulur

İnstagram artık amacını aştı zaten. Annelerin bir çoğu çocuğunun her anını paylaşarak reklam alıyor. Çocuk ürünleri satanlar onlara bedava kıyafet gönderiyor onlarda sürekli çocuğunu manken olarak kullanıyor.

İnstagram artık amacını aştı zaten. Annelerin bir çoğu çocuğunun her anını paylaşarak reklam alıyor. Çocuk ürünleri satanlar onlara bedava kıyafet gönderiyor onlarda sürekli çocuğunu manken olarak kullanıyor.
ay evet instagram mankenlerle doldu tasti zaten :D

konu sahibi arkadasim olay senin cocugunla ilgili degilse bence karismasaydin. benim cocugumu koymadiktan sonra banane ya, ne diye kariscam

Back
X