• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece uyurken ağrı olmaması

ozqe35

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
53
9
6
34
Ah ah uzun süredir neler çekiyorum psikolojik mi değil mi anlayamadım hikayem o kadar uzun ki benim gibi yaşayan var mı böyle bir durumu kiiii olmasın kimse de Rabbim kimseye vermesin şubat ayında domuz gribi olduk ailecek antibiyotik kullandım 3 gün filan sonra 2 gün sonra da karnım da midem de bir ağrı başladı 10 ay oldu hala devam ediyor ilk bi doktora gittim 10 aylık süreçte ultrason ve röntgen çekildi safra kesesinde taş var karaciğerde yağlanma idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdiler 1 ay hiç ağrım olmadı oh be derken 1 ay sonra tekrar başladı göbek deliğimin altı ve üstü dönüşümlü ağrıdı ama bu ağrıdan sonra sürekli gazım geliyor buarada neyse gel zaman git zaman ağrım devam etti hiç eksilmedi ama buarada hergün ama ara ara giriyor günün tüm boyu durmadan değil ve garip olan uyuyunca yok oluyor gözümü açar açmaz güne ağrı ile başlıyorum sonra dayanamadım gastroenteroloji doktoruna göründüm ağrı dayanılacak derece de ama ben bende kesin kötü birşey var diye düşünmekten çok yoruldum panik atak hastasıyım zaten gastroenteroloji doktoru da dedi ki Bağırsak florunu bozmuşsun dedi ve probiyotik verdi içtim gene 1 ay ağrım olmadı şimdi de karın krambını geçtim nadir oluyor alıştım şuan en çok taktığım sol kaburganın 4 parmak altından biraz sağa doğru bir sızı giriyor saniyelik sızı ve yanma ama sanki bir organda değilde deri altında gibi şuan buna takığım artık dayanamıyorum endeskobi kolonoskobi çektirmek istiyorum korkuyorum ama bu şekilde ilerlemek çok zor kızım var 2 yaşında onu göremiyorum bile düşünmekten kafayı sıyırdım sürekli araştırıyorum ibs miyim midem de helikobakteri mi var daha kötü mü karın ağrımı ibs ye yorabilirim belki ama şu sol tarafta ki yanma giibi sızı beni çok geriyor dayanamıcağım bişi değil saniyelik girip girip geçiyor ama neden sürekli kötü hasta oldum da her yerime yayıldı mı diyorum ama tek mutlu olduğum an uyurken yatacağım zaman o kadar mutlu oluyorum ki ağrı olmucak düşünmücem bişey die akşam olsa da uyusam diye bakıyorum çok uzun oldu ama olurda başından böyle bişey geçen biri olur da bilgi verir diye sormak istedim şimdiden teşekkür ederim

Back