sadece varikosel ameliyatı sonrasında hamile kalanlar listesi

The Calender

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
15.311
17.254
298
Arkadaşlar varikosel ameliyatı sonrası kaç ayda hamile kaldınız sizdede sorun varmıydı böyle bir liste çok güzel olacak en azından buraya bakıp herkesin kafasında netleşecek
lütfen olumlu sonuç alanlar öncelikli olarak yazsın...................

Son düzenleme:
Demekkiiiiii ameliyat olmucazzzz :KK49::KK49: canım biz bugün dr gittik ameliyata gerek yok dedi bu başka bi dr du. Kan testi falan istedi bide erken boşalma sorunu teshis etti form falan doldurttu öyle tek drluk olmuyo bi tane gitsek iyi olucak özel direk ameliyat diyo bu devletdi. Ve varikosel sınırda bile değilmiş.

Demekkiiiiii ameliyat olmucazzzz :KK49::KK49: canım biz bugün dr gittik ameliyata gerek yok dedi bu başka bi dr du. Kan testi falan istedi bide erken boşalma sorunu teshis etti form falan doldurttu öyle tek drluk olmuyo bi tane gitsek iyi olucak özel direk ameliyat diyo bu devletdi. Ve varikosel sınırda bile değilmiş.
cnm özele gittik ilki hemen ameliyat dedi ikinci özelde bekle gerek yok deddi devlete gitti ameliyat için test ver düşük çıkarsa bir öncekinden,düşük çıktı ameliyat dedi sonraki özelde ameliyat dedi ve eşim oldu bakalım bu ay 3. ayımız nolacak merak ediyoruz....sizin durumda da başka bir doktora daha gidin ama kadın doğumcuya da mutlaka göster derim daha objektif oluyorlar....

A
cnm özele gittik ilki hemen ameliyat dedi ikinci özelde bekle gerek yok deddi devlete gitti ameliyat için test ver düşük çıkarsa bir öncekinden,düşük çıktı ameliyat dedi sonraki özelde ameliyat dedi ve eşim oldu bakalım bu ay 3. ayımız nolacak merak ediyoruz....sizin durumda da başka bir doktora daha gidin ama kadın doğumcuya da mutlaka göster derim daha objektif oluyorlar....
anladım canım evet başka ni dr daja gitsek daha iyi olacak. K.d.cuya eşimin bütün testlerini mi göstereyim ? Bilmiyodum gösteririm tabi faydası olacaksa.yarın k.d.ya gidicem hatta bakalım ne dicek

A

anladım canım evet başka ni dr daja gitsek daha iyi olacak. K.d.cuya eşimin bütün testlerini mi göstereyim ? Bilmiyodum gösteririm tabi faydası olacaksa.yarın k.d.ya gidicem hatta bakalım ne dicek
ilk testi yaptığında hemen kadın doğumcuma gösterdim o ay da ççatlatma iğnesi olmuştum ve kadın tek tek söyledi hız ve yapı düşük sayıda sınırda demişti ve dediği gibide çıktı hemen üroloğa gidin dedi....

Bende ilk testi gösterdim direk tüp dedi bu sayıyla tabi biz yıkıldık. İnsan tedavi görüyomusunuz diye sorar sonra biz kendimiz gittik sonuç bu. Sen ist mısın hangi dr gidiyosun canım ?

bir tane bile yokmu arkadaşlar...............
merhaba canım bende varıkosel sonrasını arastırıken senı buldum :D benımde esım 2 hafta once amalıyat oldu masallah hemen hamıle kalmıssın rabbım saglıklı sıhhatlı elınıze kavustursun .. sizde bi sorun varmıydı sadece esınızdemıydı ve amalıayattan ne kadar sure sonra hamıle kaldınız ek olarak baska seylerde yaptınız mı bana bunları cevaplarsanız cok cok mutlu olurum

merhaba canım bende varıkosel sonrasını arastırıken senı buldum :KK70: benımde esım 2 hafta once amalıyat oldu masallah hemen hamıle kalmıssın rabbım saglıklı sıhhatlı elınıze kavustursun .. sizde bi sorun varmıydı sadece esınızdemıydı ve amalıayattan ne kadar sure sonra hamıle kaldınız ek olarak baska seylerde yaptınız mı bana bunları cevaplarsanız cok cok mutlu olurum
cnm İNŞALLAH en kısa zamanda sende bu sevinci yaşarsın evet eşimin ameliyattından 3 ay 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim biz o ay hem havuç suyu içtik ben yumurtlamada eşimde son adetimden hemen sonra başladı bendede tek yumurtalığımın olması büyük dezavantajdı ama rabbim ol dedi ve oldu çok şükür...sormak istediğin şeyler olursa elbette cevaplarım şu ara misafirlerim var o yüzden sık giremiyorum görür görmez cevaplarım....RABBİM yardımcınız olsun duaların için ALLAH razı olsun:))))

cnm İNŞALLAH en kısa zamanda sende bu sevinci yaşarsın evet eşimin ameliyattından 3 ay 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim biz o ay hem havuç suyu içtik ben yumurtlamada eşimde son adetimden hemen sonra başladı bendede tek yumurtalığımın olması büyük dezavantajdı ama rabbim ol dedi ve oldu çok şükür...sormak istediğin şeyler olursa elbette cevaplarım şu ara misafirlerim var o yüzden sık giremiyorum görür görmez cevaplarım....RABBİM yardımcınız olsun duaların için ALLAH razı olsun:))))
canım bendede adet düzensizliği var :( 5 6 aydır oncesı hep gunune gelirdi bende adet olmayı beklıyorum tam 1 ay olacak gecıkelı ve gelmeye nıyetı yok gibi hamıle kalmıs olamam hıc bır belırtım yok cunku yarın doktora gıdıcem kendım ıcınde ek tedavı ıstıycem

bizim varikoselimiz 3. dereceden dı esımde kecı boynuzu ıcıyor onun faydasını amalıyat omadan önce gördüm ılk testimizde 4 milyonken spermi son testinde 17 milyondu :KK70: 6 ay bıyunca icti ama varikosel oldugu i.in gebelik imkansizdı cunku canlı sperm yok dıyebılırım

bizim varikoselimiz 3. dereceden dı esımde kecı boynuzu ıcıyor onun faydasını amalıyat omadan önce gördüm ılk testimizde 4 milyonken spermi son testinde 17 milyondu :KK70: 6 ay bıyunca icti ama varikosel oldugu i.in gebelik imkansizdı cunku canlı sperm yok dıyebılırım
bende umutla beklıyorum :( ozaman bı 3 sonra falan umutlana bılırız

arkadaşlar merhaba! 14 aylık evliyiz! Eşime bugün varikosel teşhisi koydu dr.! Ameliyat dedi. Sonuçları şöyle!
Sperm Sayısı : 28.000.000
1.der.hareketsiz : %70
2.der.yerinde hareketli:%16
3.der.yavaş doğrusal olmayan hareketli: %8
4.der.Hızlı ileri hareketli : %6
varikosel için ise solda minimal reflü akım izlenmiştir diyor!
Sizce nasıl,anlıyorsanız yardımcı olur musunuz?

Back
X