- 14 Ekim 2025
- 79
- 133
- 8
- 22
Bugün o kadar iğrenç bir gün geçirdim ki sadece dertleşmek için yazıyorum buraya içimde daha fazla tutamıyorum artık. Sabah gayet güzel ailecek kahvaltı yaparken amcamın eşi babamı aradı, amcamla kavga etmişler yengem de evde kendine ait tüm eşyaları abisiyle alıp gitmiş amcam o sırada yengeme şiddet de uygulamış. Amcam hayatınızda görebileceğiniz en işsiz güçsüz, adamlığı sadece kendi ailesindeki kızların namusunu düşünen, manipülatif, sapık ve pis ağızlı bi insan. Yengeme o kadar üzülüyorum ki kadın yıllardır sırf amcamı sevdiğinden ona katlanıyor. Kaç kere yengemi aldattı, dövdü, çocuklarına babalık yapmadı, bir erkek olarak evin geçimini sağlamadı, boşanma aşamasına geldiklerinde biz ailecek “ Yenge bak boşan biz senin arkandayız onu aileden zaten sildik sırf senin için muhattap oluyoruz“ dememize rağmen sürekli mahkemeden biz birbirimizi seviyoruz diyip geri döndüler. Geçen sene halamın eşi eniştem vefat ettiği için memlekete gittik ya o kadar şerefsiz bir insan ki oraya cenazeye gitmişiz adi şerefsiz memleketten birinin gelinleriyle görüşmüş zaten önceden buluşma ayarlamışlar da cenazeden de gidince hazır gelmişken buluşayım demiş pislik (kadının eşi de hapiste adam vurmadan). Kadının ailesi öğrenmiş bizim hiçbir şeyden haberimiz yok eve geldik babamı arıyorlar kardeşini öldürcez vurucaz o bizim gelinimizle birlikte olmuş falan. Bizim ailemizin huzurunu da bozdu o zamanlar pislik, babam yine trabzona gidip bir şekilde konuştu ve adamlarla durumu halletti tanıdıklar sayesinde. Bir de o kadar sapık ki ya insanda utanma olur instagram da bir şey beğenirken bile acaba birisi görse ne der diye beğenmediğim şeyler oluyor benim, dünyalar güzeli bi eşin var senin o deccal yüzüne bakmış otur da şükret ki bu kadın benim her halimi çekiyor diye gidip instadan açık saçık kadınların fotoğraflarının altına yorumlar atıyor iğrenç iğrenç. Anlatacak o kadar şey var ki… Yıllarca aile apartmanında amcam ve biz altlı üstlü oturduk o zamanlar 16-17 yaşlarındayım giydiğim pantolonlara tişörtlere karışıyordu sadece benim de değil ablamın, kendi kızının, kardeşimin. Bu arada kardeşim ve kızı yaşıt şu an 15 yaşındalar o zamanlar daha küçüktüler yani biz de küçüktük aklımız ermiyordu amcamdan deli gibi korkuyorduk, kısa kollu mu giyindik gelip kollarımıza vuruyordu korkudan babama anneme bile diyemiyordum, bir kere aile pikniğindeyiz halamın kızı o zamanlar 22-23 yaşında olmalı o piknik alanında ona bir tokat atmıştı ki neymiş göğüsleri gözüküyormuş firikik veriyormuş (o zaman halamın eşi amcamı dövmüştü benim kızımın ahlak bekçiliği sana mı kaldı diye). Lan adi köpek sen niye yeğeninin göğüslerine bakıyorsun, pantolon giyerdik kıçınıza yapışmış, kıçınızın çatalı gözüküyor derdi bize sürekli hep gözleriyle taciz ederdi bizi. Ablamın arkadaşlarına kafayı takmıştı o zamanlar da kız evlendi gitmiş stalklamış ablama diyor ki “o kızı da zamanında bana ayarlamadın bak evlenmiş yazık oldu kıza kocası ona yetemez” kendisi şu an 42 yaşında fln galiba çok bilmiyorum genç duruyor bir de kimse gerçek yaşını bilmez sürekli tanıştığı kızlara yalan söylüyor yaşını. O tokat attığı kuzenim o olaydan sonra zaten amcamla asla görüşmedi evlendi, çocukları oldu bayramda falan babannemde toplandığımız zaman bile çocuklarını onun yanına yaklaştırmaz. Kuzenim bana hep yalnız kaldığımızda amcam sana bir şey yaptı mı? Amcamla tek başına aynı ortamda kalma bak dikkat et diye sürekli beni uyarırdı, o zaman anlamazdım ama şu an amcamın bizi kucağına oturtturup yanağımızı ısırmaları yüzümün her yerini öpmesi aklıma geldikçe içim içimi yiyor. Bugün her şey patlayınca akşam amcam hakkında halamlarla falan konuşurken bende babama anlattım ben anlattıkça ablam ağladı o da anlattı meğerse bana yaptığı o ısırmalar kucağına oturtmalar bunların hepsini ablama da yapmış. Babam sinirden kudurdu en son onu öldrcem dedi ve çıktı gitti evden. Halamlara o kadar sinir oldum ki biz ablamla orda sinir krizi geçirip ağlıyoruz bize gelmiş diyor ki babanızı daha da sinirlendirdiniz kardeş k0tili edeceksiniz adamı diyorlar, o zaman bende kuzenimin beni hep uyardığını belki aynı şeyleri onun da yaşadığını halamın yüzüne vurunca halam sustu oturdu kuzenimi aradı öğrenmek için. Abim ve yengem de tatil için daha dün gelmiştiler biz babamdan haber alamayınca ablam abim ben yengem amcamın evine gittik. Kapıyı vuruyoruz açan yok içerden amcam abi yapma diye bağırıyor yengemi aradık anahtarı getirdi içeri girdik babam amcamı yatırmış yere yüzüne karnına ber yerine tekme atıyordu abim girdi araya tuttu babamı. Biz dayanamadık dışarı çıktık en son babam küfür etti onu bir daha bu şehirde görürse böyle bırakmayacağını falan söyleyip bizi de alıp eve götürdü. Eve geldik babam ağladı o ağladıkça biz de ağladık. Babam kardeşlerin en büyüğü amcam da en küçük zaten amcam 16 yaşındayken dedem ölünce babama kalmış onlarla uğraşmak ben onu yetiştiremedim bu niye böyle oldu kendi çocuklarımı koruyamadım ondan diye kendi kendini yedi. Ben artık kendimi durdurdum ama babama o kadar üzülüyorum ki hem kardeşi hem de çocuğu gibiydi o pislik zaten o trabzon olayından sonra silmişti ama yine ona kıyamayıp para gönderirdi kredi borçlarını öderdi ona rağmen bana bunu nasıl yapar diyor zaten gelmiş 53 yaşına bu yaşından sonra bir de bununla uğraşacak.
Pazartesi yengem yine boşanma davası açacakmış bir de manevi bir dava daha açacakmış orda da biz yaşadıklarımızı anlatsak acaba herhangi bir ceza alır mı diye düşünüyorum ben de, bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Kendisi beş parasız banka haciz işlemi başlatmış zaten yengemle o yüzden kavga etmişler, hacizlik olduğu için tazminat ödeme hakkı var mı yoksa direkt göz altına mı alınır merak ediyorum. Bilen birileri yardımcı olursanız sevinirim.
Pazartesi yengem yine boşanma davası açacakmış bir de manevi bir dava daha açacakmış orda da biz yaşadıklarımızı anlatsak acaba herhangi bir ceza alır mı diye düşünüyorum ben de, bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Kendisi beş parasız banka haciz işlemi başlatmış zaten yengemle o yüzden kavga etmişler, hacizlik olduğu için tazminat ödeme hakkı var mı yoksa direkt göz altına mı alınır merak ediyorum. Bilen birileri yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleme: