• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yazmak istedim:(

Küçük çocuklar annesiz nasıl kalıyor ya benim 2 yaşında bi ufaklık var 1 saat Babanesine bırakıp bi yere gitsem çığlık kıyamet geri çağırıyorlar

Tuhaf olan şu sizi anlıyorum, sonuçta babaanne ise erkek kardeşiniz düşünceli olup iki hafta kalacağına madem uzak kendi evine davet etseydi,çocuklar daha rahat görseydi, neyse sıkmayın canınızı hiç bir şey diyemezsiniz derseniz de bu sefer neden dedim d,ye üzüleceksiniz
Diyemiyorum zaten erkek kardeşimin olduğu yerde akraba yok benim olduğum yerde bütün akrabalar annem burada kalmayı tercih ederki damadıyla gelinine göre daha iyi anlaşıyorlar

Sizin sevdiğiniz bi kuzen veya bi tanıdık yok mu arayı bulsunlar.. kimse kırılmadan alınmadan.. halletmelisiniz..

Küçük çocuklar annesiz nasıl kalıyor ya benim 2 yaşında bi ufaklık var 1 saat Babanesine bırakıp bi yere gitsem çığlık kıyamet geri çağırıyorlar
Kalabalık çocuklar oyuncaklar hergün doğum günü partisi var evimizde sanki o yüzden hiç sorun yok küçük olan bazen gece anne diyor kucağına alıp yatırınca uyuyor hemen

Sizin sevdiğiniz bi kuzen veya bi tanıdık yok mu arayı bulsunlar.. kimse kırılmadan alınmadan.. halletmelisiniz..
Ne desinler artık gidin denmezki..ben bazen babam çok sıkılmıştır yanlız adam işte konuda çağıralım yazık yanlız kalmasın dediğimde o gelmez diyor ben gideyim demiyor..bir kere biri adama yazık git dedi herkes onu düşünsün bende sıkılıyorum beni düşünen yok diye kadının arkasından bir sürü laf etti gülemisin ağlayamısın bilmiyorum

Hasta olun grip, nezle gibi hemen giderler .. bize bulaşmasın diye..:hasta:

Gelinle konuşsanız çocuklar seni sayıklıyor özlediler sanırım diye. Belki eşiyle konuşur onlar gidince annenizde evine döner.

Gelinle konuşsanız çocuklar seni sayıklıyor özlediler sanırım diye. Belki eşiyle konuşur onlar gidince annenizde evine döner.
Hergün konuşuyor çocuklarla ağlıyorlar telefonda ben halada kalacağım eve gelmeyeceğini diye eee kadında kafa dinliyor kimseden ses yok kardeşim bu hafta sonundan sonra gider öyle tahmin ediyorum annemi bilmemekle beraber sabrım bitti yarın deseler yarına gücüm kalmadı yoksa böyle hissettiğim için zaten utanıyorum buraya konusunda acmazdım

konu sahibi ben mi yanlis anladim,
annemi biz getirdik demissiniz,
e siz goturun simdi de,
anne sen gidince de ben bir temizlik yapip esimin ailesini agirlayayim falan deyin, alissin gitme fikrine.

Hergün konuşuyor çocuklarla ağlıyorlar telefonda ben halada kalacağım eve gelmeyeceğini diye eee kadında kafa dinliyor kimseden ses yok kardeşim bu hafta sonundan sonra gider öyle tahmin ediyorum annemi bilmemekle beraber sabrım bitti yarın deseler yarına gücüm kalmadı yoksa böyle hissettiğim için zaten utanıyorum buraya konusunda acmazdım
O zaman sabredip gitmelerini beklemekten başka çareniz yok sanırım. Açıkça diyemeyeceğinize göre. Kötü olan eşinize karşı düştüğünüz durum bence. Bundan sonra ailenize karşı mesafeli olacaktır kesin. Allah sabır versin.

konu sahibi ben mi yanlis anladim,
annemi biz getirdik demissiniz,
e siz goturun simdi de,
anne sen gidince de ben bir temizlik yapip esimin ailesini agirlayayim falan deyin, alissin gitme fikrine.[/QUOTE biz tatile gittik ordanda iki günlüğüne annemlere geçtik annenin çok sıkıldığını görünce onuda alıp geldik bizim şuan onu geri götürme imkanımız yok okullar acıldı çok uzak zaten annem isterse uçağa biner gider.

biz tatile gittik ordanda iki günlüğüne annemlere geçtik annenin çok sıkıldığını görünce onuda alıp geldik bizim şuan onu geri götürme imkanımız yok okullar acıldı çok uzak zaten annem isterse uçağa biner gider.

o zaman ucak biletini sizin almanizi mi bekliyor ki?
geleli 2 ay olmus yani, ben oyle dusundum.

erkek kardesinizin durumu ise muamme, sanki esiyle problemi var da hazir kapi bulmus evden kacmis gibi.

O zaman sabredip gitmelerini beklemekten başka çareniz yok sanırım. Açıkça diyemeyeceğinize göre. Kötü olan eşinize karşı düştüğünüz durum bence. Bundan sonra ailenize karşı mesafeli olacaktır kesin. Allah sabır versin.
Eşimi bilmem ama aynı durum olmasın diye ben bile gitmeyebilirim inanın insanın kendi annesi utanıyor yazmaya ama çooook Yoruldum misafirden hani bizbize olsak gene neyse diyeceğim

o zaman ucak biletini sizin almanizi mi bekliyor ki?
geleli 2 ay olmus yani, ben oyle dusundum.

erkek kardesinizin durumu ise muamme, sanki esiyle problemi var da hazir kapi bulmus evden kacmis gibi.
Şu gün gideceğim dese biz alırız zaten ama gün belirtmeyince uçak biletini aldık şugün gidiyorsun diyemiyoruz..erkek kardeşimin bize yansıyan bir durumu yok öyleysede bilemem yani

Şu gün gideceğim dese biz alırız zaten ama gün belirtmeyince uçak biletini aldık şugün gidiyorsun diyemiyoruz..erkek kardeşimin bize yansıyan bir durumu yok öyleysede bilemem yani

valla direk sorun,
simdi ayip olur gibi geliyor ama, esinizin yerine de kendinizi koyun bir de,
o zaman esinize derdiniz annene sor ne zaman gidecek falan diye.

bunda bir sey de yok aslinda garipsenecek,
anne ne zamana alalim biletini, sen gidince ben de esimin ailesini agirlayayim diyebilirsiniz.

veya erkek kardesinize de ayni sekilde, cocuklar birbirlerine alisti, bir kac hafta sonra da biz iadei ziyaret yapalim size deyin, tutussun :KK70:

2 ay misafirlik nedir? olmaz arkadaşım olmaz, kaynana da, arkadaş da, ana da kardeş de olmaz. kim olursa olsun batar sana.
hele erkek kardeşinin anasız 2 çocuğu peşine takıp gelmesine hiç anlam veremedim. bu yavruların okulu bilmem neyi yok mu? eğer okula gidemeyecek kadar küçükse nasıl annesiz getiriyor? kendi annesini görecekse gitsin annenin evine orda görsün. kusura bakmayın ama kocanızın sabrını sınıyorsunuz, adamın hepsini (belki sen de dahil) kapı önüne koymadığına şükredin.
haa bir de, tüm evlilikler için söylüyorum bunu, eşine özel değil, eşler cinsel anlamda bu kadar boşlanmaz, boşlanmamalı.

Son düzenleme:
Back
X