• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yazmak istedim:(

Annem 2 aydır bende açılsın biraz rahatlasın diye getirdik annem genç hicbir sağlık sorunu yok şükür..ilk zamanlar keyifliydi ama zaman geçtikçe çok yorulduğumu farkettim sonra erkek kardeşim geldi iki çocuğuyla iki haftadırda onlar burada 4 çocuk bir kardeş bir koca ve bir anne bütün gün iş halindeyim üstelik benimkilerin ödevleride var.. Annem evi elle geçiriyor birde o burada diye hoşgeldine gelen misafirler hatta içinde yatıya kalanlar bile var..kocamla karı koca ilişkimiz yerlere indi hem çok yorgun oluyorum hem de ev kalabalık onun dışında sohbet bile edemiyoruz kimse biz yatmadan yatmıyor çünkü.sevgili gibi uzaktan bakıyoruz birbirimize. Koyduğum hiç bir şeyi yerindebbulamıyorum..bazen insan sofrayı toplamak istemez öyle uzanmak ister ya imkanı yok yapamıyorum.çocuklar halinden memnun ama derslere yansıyor bu oyun oynamak için konu anlatığımda anlamış gibi yapıyorlar ama boş bakıyorlar. O benim annem yeğenlerim kardeşim utanıyorum böyle düşndüğüm için ama artık gitsinler istiyorum.ne zaman gidecekleri belli değil.eşim bir şey demiyor ama bıktı hissediyorum çünkü çoğu zaman işten geliyor abartısız söylüyorum düğün evi gibi oturacak yer olmadığı için sandalyelerde oturuyor ben zaten hep ayaktayım..ne yapacağımı ne zaman anlayış gösterip gideceklerini bilmiyorum.
sen göndermeden gitmeyecekler. eşinle bir plan yapın. eşin bir akşam işten gelince herkesin içinde desin, belkiimm, müjde! işyerimde bilmem ne oldu, 3 günlük termal otel tatili kazandık, haftaya cuma oraya gideceğiz 3 gün başbaşa güzel bir tatil yapacağız, hazırlanalım.' siz de bakın 'ee ama misafirlerimiz?', diyin onlar da eşek değilse yok biz zaten döneceğiz kızım derler herhalde.

Sizin anneniz de sağlıklı olmasına rağmen hiç iş yapmıyor sanırım.Brnimki de öyle tatile geldim ben deyip bütün gün yatar .Komşuların anneleri geliyor dip köşe temizlik yapıyorlar küçük çocuk var kızları yorulmasın diye ben anlamadım

siz ana kızsınız konuş annenle eşini bahane et eşim artık bana huzursuzluk veriyor de. yada çocuğun okulundan öğretmen çağırdı de çık evden dönüncede annen sorduğunda öğretmen çocuğun derslerinin kötüye gittiğini söyledi de. evinizde bi düzen değişikliğimi oldu çocuğa çok yansıyor dedi de. annen o zaman anlar herhalde size sıkıntı vermeye başladıklarını

az önce okuduğum 30 yaşındaki kardeşine bakan abladan sonra bunu okudum ve pess
insanlarda hiç mi düşünce yok arkadaş
eşiniz iyi sabrediyor

Ben kardesinin karisinin yerinde olsam asla 2 cocukla gönderip kimseye yuk etmem en fazla 1 gun kalıp gelin derim. Kaldi ki ben zaten cocuklarimi kendim olmadigim ortama da gondermem insanlar ne kadar rahatlar hayretle dinliyorum. Annenizle konusun esinizin bunaldigini soyleyin . Anne sonucta anlayacaktir.

Kızlar hepiniz haklısınız bana çözüm üretmeye çalışdığınızın farkındayım anne kızın bunu konuşması da lazım lakin ben bu kadar sabretim bundan sonrada kırarak göndermek istemiyorum anne sonuçta aynı durumu kayınvalidem yapsa bende eşim gibi en fazla yüzüm asık olarak karşılardım birşey söyleyemezdim..sadece çok bunaldım ve eşimle bile yanlız kalamadığımıx için(gece yatakta da böyle şeyler konuşmak istemiyorum)konuşamadım..ve burada patlamadan paylaşmak istedim en azından böyle hissettiğim için yaptığım vicdanı hafifletiniz böyle hissetmemin normal olduğunu düşündürdünüz bu bile rahatlatıcı.. Kardeşim hafta sonunda gider tahmin ediyorum annemi bilmiyorum..benimde anlayın öyle biri değilim söyleyemiyorum işte:(

Annem 2 aydır bende açılsın biraz rahatlasın diye getirdik annem genç hicbir sağlık sorunu yok şükür..ilk zamanlar keyifliydi ama zaman geçtikçe çok yorulduğumu farkettim sonra erkek kardeşim geldi iki çocuğuyla iki haftadırda onlar burada 4 çocuk bir kardeş bir koca ve bir anne bütün gün iş halindeyim üstelik benimkilerin ödevleride var.. Annem evi elle geçiriyor birde o burada diye hoşgeldine gelen misafirler hatta içinde yatıya kalanlar bile var..kocamla karı koca ilişkimiz yerlere indi hem çok yorgun oluyorum hem de ev kalabalık onun dışında sohbet bile edemiyoruz kimse biz yatmadan yatmıyor çünkü.sevgili gibi uzaktan bakıyoruz birbirimize. Koyduğum hiç bir şeyi yerindebbulamıyorum..bazen insan sofrayı toplamak istemez öyle uzanmak ister ya imkanı yok yapamıyorum.çocuklar halinden memnun ama derslere yansıyor bu oyun oynamak için konu anlatığımda anlamış gibi yapıyorlar ama boş bakıyorlar. O benim annem yeğenlerim kardeşim utanıyorum böyle düşndüğüm için ama artık gitsinler istiyorum.ne zaman gidecekleri belli değil.eşim bir şey demiyor ama bıktı hissediyorum çünkü çoğu zaman işten geliyor abartısız söylüyorum düğün evi gibi oturacak yer olmadığı için sandalyelerde oturuyor ben zaten hep ayaktayım..ne yapacağımı ne zaman anlayış gösterip gideceklerini bilmiyorum.
Eşiniz cennetlik sanırım ,
Tahammül edilemez bi durum.
Ki buna siz sebep olmuşsunuz ,
Açık açık konuşun. Hiç lafı evirip çevirmeyin.
Alıp getirmişsiniz kadını ,
Geri de götürün.

Sizin anneniz de sağlıklı olmasına rağmen hiç iş yapmıyor sanırım.Brnimki de öyle tatile geldim ben deyip bütün gün yatar .Komşuların anneleri geliyor dip köşe temizlik yapıyorlar küçük çocuk var kızları yorulmasın diye ben anlamadım
Sürekli oturuyor dersem yalan söylerim ama bilirsiniz işte ev sahibi daha çok yorulur

Babannen annene karşı nasıldı eskiden rahatsızlık verirmiydi gelip gidip gibi şeyleri sorun konuyu boyle acin.insallah anlar ve gider

Back
X