görümcemin eşi 2 aydır işsiz iş bulamıyor daha doğrusu aramıyırda bulamıyor eşimin samimi arkadaşının muhasebe ofisi var eşim aracılığıyla oraya gitti görüştü haber bekliyorlardı hatta dün telefonda görüştük işten cıkınca iftara gideceklermiş dışarı onu söyledi akşam iftarı yaptık eşimle görümcemlere yakın alışveriş merkezi oraya gittik orada k.validesi k.pederiyle karşılaştık adamcağız saol oğlum işe başladı sayende bugün dedi sok geçirdimnakannehir
kocasıyla kavga etti mi unutmaz göürmcesiyle sinir olur unutmaz ama bişey olduğunda unuttum işe başladığını der kapatır konuyu en kötü günlerinde destek olmaya calıştım yalnız kalmadığını hissetsin diye ama ne yazıkki değerim hiç yokmuş ki anlatmaya tenezül etmemiş sevgili görümce
lmaz:
kocasıyla kavga etti mi unutmaz göürmcesiyle sinir olur unutmaz ama bişey olduğunda unuttum işe başladığını der kapatır konuyu en kötü günlerinde destek olmaya calıştım yalnız kalmadığını hissetsin diye ama ne yazıkki değerim hiç yokmuş ki anlatmaya tenezül etmemiş sevgili görümce