Sadece yazmak istedim!

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
görümcemin eşi 2 aydır işsiz iş bulamıyor daha doğrusu aramıyırda bulamıyor eşimin samimi arkadaşının muhasebe ofisi var eşim aracılığıyla oraya gitti görüştü haber bekliyorlardı hatta dün telefonda görüştük işten cıkınca iftara gideceklermiş dışarı onu söyledi akşam iftarı yaptık eşimle görümcemlere yakın alışveriş merkezi oraya gittik orada k.validesi k.pederiyle karşılaştık adamcağız saol oğlum işe başladı sayende bugün dedi sok geçirdimnakannehir

kocasıyla kavga etti mi unutmaz göürmcesiyle sinir olur unutmaz ama bişey olduğunda unuttum işe başladığını der kapatır konuyu en kötü günlerinde destek olmaya calıştım yalnız kalmadığını hissetsin diye ama ne yazıkki değerim hiç yokmuş ki anlatmaya tenezül etmemiş sevgili görümce :olmaz:

Bence haklısın arkadasım insan böyle durumlarda bir kuru teşekkür bekliyor en uzakta olan insan bile kaldıki senin görümcen ayıp etmiş bence boşver takma bu saatten sonra ne demişler iyilik yap denize at kul bilmezse malik bilir

biz insanlar herkesi kendimiz gibi görüyoz ondandır belkiide sen olsan teşekkür ederdin ama o etmiyo bende öle çok ince düşünürdüm ve halada ama bi faydasını görmedim ne yazık ki

Bence haklısın arkadasım insan böyle durumlarda bir kuru teşekkür bekliyor en uzakta olan insan bile kaldıki senin görümcen ayıp etmiş bence boşver takma bu saatten sonra ne demişler iyilik yap denize at kul bilmezse malik bilir

haklısın canım ağlaşmayı hiç unutmadı evlendiğinden beri kocasını işe sokmak için eşim cok uğraştı bende üzülmesin diye hep destek oldum hep konuşarak ama iyilik bilmediğini zaten biliyodum bile bile kaşınsamda yine yaptım ama bundan sonra ne hali varsa görsün hiç üzülmem :olmaz:

biz insanlar herkesi kendimiz gibi görüyoz ondandır belkiide sen olsan teşekkür ederdin ama o etmiyo bende öle çok ince düşünürdüm ve halada ama bi faydasını görmedim ne yazık ki

bizler gibi insanlar ince düşündüğü için üzülüyorlar zaten allah büyük ama allahım hep iyilerin yanında:1rolleyes:

iyilik yap denize at...
ben ne ıyılıkler yapdım sayısını bıle unutmusum ama kımseden bısı beklemedım..
ne teşekkur nede takdır..
gorumcenız szın vasıtanızla esının ıse basladıgnı bılıyomu?
emınım bılmıyodur eger bılse ıdı derdı sıze teeşekkuru sunardı..
gorumcenız ıse yenı baslayıpda deneme donemındedır dıye soylememıstır..
gorumcenızını bukadar hayırsızlıkla suclamamalısınız bence..yoksa yapılan ıyılık yok olur:)..

bazıları böyle işte.. Takma kafana kar ın da dediği gibi iyilik yap denize at.. Kul bilmezse Allah bilir..

insan var insan var işte...boşver üzme kendini...o işi bulana kadar en önemli konuydu onlar için ama iş bulununca sen ne yaptınki olur zaten sen bulmasan o arıyodu derler...onlara laf çok ne diyim Allah bilsin.

iyilik yap denize at...
ben ne ıyılıkler yapdım sayısını bıle unutmusum ama kımseden bısı beklemedım..
ne teşekkur nede takdır..
gorumcenız szın vasıtanızla esının ıse basladıgnı bılıyomu?
emınım bılmıyodur eger bılse ıdı derdı sıze teeşekkuru sunardı..
gorumcenız ıse yenı baslayıpda deneme donemındedır dıye soylememıstır..
gorumcenızını bukadar hayırsızlıkla suclamamalısınız bence..yoksa yapılan ıyılık yok olur:)..
ben hiçbirşey beklemiyorumm ama insan xxx işe başladı demez mi tesekkur etse ne olu etmese eşim vasıtasıyla işe girdiğini bilmez mi hayıesızlakla suçlamam ki neden herkez yaptığından gün gelir utanır

bu konudaki hassasiyetinizi anlayabiliyorum
iyilik yap denize at çok doğru
iyilik yapan mutlaka iyilik bulur
maddi manevi hiç farketmez
kendinizi üzmeyin sevgilerimle

Back
X