Çalışma fikrine niçin soğuk baktınız?Bile bile lades dediniz.
Ev üstüne ev olmaz.
Çalışma fikrine sıcak bakmıyorum ama ayrı eve çıkabilecekseniz çalışın.
Laale haklı onlar baksın?
Ayri ev acamayan bireyler evlenmesin. Niye evleniyorlar ki ana baba yaninda duracaklarsa? O evlilik olmuyor ki. Suan ayri eve cikamamanizin da sebebi ailesine maddi olarak bagimli olmasi. Maddi olarak ozgur olmayanlar da evlenmesin.
Çalışma fikrine niçin soğuk baktınız?
Merak ettim,doğrusu.
Yok estağfurullah.İhtiyaç anlamında tabii ki çalışılabilir benim bahsettiğim soğukluk biraz keyfi olan.
Anne ve bebeğin/çocuğun ergenliğe kadar birlikte zaman geçirmesi gerektiğini düşünüyorum olabildiğince.
Benim görüşüm tabii ki. Annenin kendi motivasyonu sebebiyle çalışması için çocuğa çok iyi şartlar sağlaması gerekir.
Bana göre tabii siz farklı düşünebilirsiniz saygı duyarım.
İhtiyaç anlamında tabii ki çalışılabilir benim bahsettiğim soğukluk biraz keyfi olan.
Anne ve bebeğin/çocuğun ergenliğe kadar birlikte zaman geçirmesi gerektiğini düşünüyorum olabildiğince.
Benim görüşüm tabii ki. Annenin kendi motivasyonu sebebiyle çalışması için çocuğa çok iyi şartlar sağlaması gerekir.
Bana göre tabii siz farklı düşünebilirsiniz saygı duyarım.
Canım benim,iyi diyorsun da şu ana kuzusu dedikleri erkeklerin canına minnet ev ev üzerinde yaşama rüyası.Ayri ev acamayan bireyler evlenmesin. Niye evleniyorlar ki ana baba yaninda duracaklarsa? O evlilik olmuyor ki. Suan ayri eve cikamamanizin da sebebi ailesine maddi olarak bagimli olmasi. Maddi olarak ozgur olmayanlar da evlenmesin.
Boyle dersen
Kinidigini yisimidin ilmiyiciksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?