sadece yokladı sanırım...

perimasali8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
64
7
1
45
sorunlu giden bir ilişkim var.adam 1 ay öncesine kadar bir an önce nikah yapalım diyordu.şimdi erteleyelim kendimi hazır hissetmiyorum dedi.tamam dedim yazma artık bana.o da "sana cumaya kadar yazmicam" dedi.biraz önce yazmış."nasılsın özledim ben seni" biraz bekledim soğuk cevap verdim.o da soğuk yazıyor eskiye göre ama hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.öylece havadan sudan konuştuk öyle kaldı.
ne demek oluyor bu şimdi? yazıklar olsun."istemiyorum ayrılalım" da demiyor."seni seviyorum her zaman yanındayım" da demiyor.
kızlar ne olur bir fikir verin bana nasıl davranayım ben bu adama?

bilmiyorum 2 hafta öncesine kadar yanımdaydı.olabilir mi başkası hayatında? yazıklar olsun verdiğim emeklere bu ilişkiye :KK43:
Durun bir nefes alın, tabi olmayabilirde.. Yapı gereği böyle biri de olabilir. En iyi siz tanırsınız ama her ne şekilde olursa olsun böyle bir durum ve tutarsızlık benim için ayrılma sebebidir.

1 yıldır birlikteyiz ben 35 o 33
Baya olmuş görüşeli.
Yaşlarınızda gayet olgun şaşırdım yirmili yaşlarda diye düşünmüştüm sevgilinin yaptıklarına bakarak .
Bence kafasını karıştıran biri olma ihtimali yüksek .
Nikah isteyen adam birden niye vazgeçsin ki ?

Baya olmuş görüşeli.
Yaşlarınızda gayet olgun şaşırdım yirmili yaşlarda diye düşünmüştüm sevgilinin yaptıklarına bakarak .
Bence kafasını karıştıran biri olma ihtimali yüksek .
Nikah isteyen adam birden niye vazgeçsin ki ?
bilmiyorum inan ki.nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.

Hemen yakmayin gemileri ya.bitecekse bile yaşadiginiz ask için niye pişman olasiniz ki.yine olsa yine yasarsiniz,başka biriyle belki yine yasayacaksiniz.yani bu durumun sözle asla alakasi yok.bi suçunuz yok,enayiliginiz yok.
Ne değişti de boyle oldu merak ettim bende.belki maddidir.

Sana cumaya kadar yazmıcam nedir yahu?
Bu şekilde iletişim sorunu olan bir ilişkide evliliği düşünmeyin.

sorunlu giden bir ilişkim var.adam 1 ay öncesine kadar bir an önce nikah yapalım diyordu.şimdi erteleyelim kendimi hazır hissetmiyorum dedi.tamam dedim yazma artık bana.o da "sana cumaya kadar yazmicam" dedi.biraz önce yazmış."nasılsın özledim ben seni" biraz bekledim soğuk cevap verdim.o da soğuk yazıyor eskiye göre ama hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.öylece havadan sudan konuştuk öyle kaldı.
ne demek oluyor bu şimdi? yazıklar olsun."istemiyorum ayrılalım" da demiyor."seni seviyorum her zaman yanındayım" da demiyor.
Dengesiz bu adam bence. Nikah yapalim yok hazır hissetmiyorum. Garip geldi bana. Yani ya cekeceksin ya da sen de dengesiz olacaksin. Ama iki durumda da ilişki nasıl yürür bilemedim.

Belki akli karismiş olabilir. NE BU duygular oyuncak mi? Iyi yapmışsıniz .Kokusu cikar zaten soğuk ve mesafeli davranıyorsa vardir Altinda bisy.Ama özel gün filan var mi belki soğuk davranip süpriz yapacak?

Belki akli karismiş olabilir. NE BU duygular oyuncak mi? Iyi yapmışsıniz .Kokusu cikar zaten soğuk ve mesafeli davranıyorsa vardir Altinda bisy.Ama özel gün filan var mi belki soğuk davranip süpriz yapacak?
yok canım özel gün yok yakınlarda :( bu duruma düşmekten nefret ediyorum.özel bir gün olsa da bu yüzden soğuk davranması bana bunları yaşatması benim için çok üzücü ve kırıcı.nasıl davranayım bilemiyorum.hiç cevap vermesem mi :(

iş ciddiye binince korkmuş bu kadar.evlilik muhabbeti olmadan devam edip eski ilişkinizi yaşamak istiyor.
yazıklar olsun kendisi üsteliyordu daha 1 ay öncesine kadar....
nasıl davransam onun gözünde değerimi düşürmem güçlü dururum ?

Seni hic caktirmadan sınadımı yani kücük bi sınav yapmis olabilir daha once.

Evlenmeden bi hata yapmiyim acaba dogru kisimi diye bazi erkekler caktirmadan ne bileyim ornegin baska bi arkadasina nisanlisini aratmalar. Yada bi tanidigi sayesinde buna benzer seyler yaptimi?

Back
X