sadece yokladı sanırım...

Seni hic caktirmadan sınadımı yani kücük bi sınav yapmis olabilir daha once.

Evlenmeden bi hata yapmiyim acaba dogru kisimi diye bazi erkekler caktirmadan ne bileyim ornegin baska bi arkadasina nisanlisini aratmalar. Yada bi tanidigi sayesinde buna benzer seyler yaptimi?
yok canım hiç öyle bir şey yapmadı. :(
şu an çok kötü hissediyorum.nasıl davranırsam onun gözünde güçlü kadın olurum.evlilik meraklısı zayıf karakterli görünmek istemiyorum gözünde. :( yardım edin lütfen :(

Once evlenelim diye simdi yok
hazir degilim diyorsa bu bana korktugu icin degil gibi geldi. Korkan adam bunu bastan demez bence. Muhtemelen baska biri var. Tam baslamamis bir iliski ve konu sabibini de is netlesinceye kadar yan cepte tutmaya calisiyor gibi geldi. Cumaya kadar ne demek? Cumanin onun icin ne onemi var ki? Diger kisi cuma gunu mu kararini verecek ki?

Once evlenelim diye simdi y
hazir degilim diyorsa bu bana korktugu icin degil vibi geldi. Korkan adam bunu bastan demez bence. Muhtemelen baska biri var. Tam baslamamis bir iliski ve konu sabibini de is netlesinceye kadar yan cepte tutmaya calisiyor gibi geldi. Cumaya kadar ne demek? Cumanin onun icin ne onemi var ki? Diger kisi cuma gunu mu kararini verecek ki?
çok haklısın.ben de aynen böyle düşünüyorum.ne tavsiye edersin bana canım? onun gözünde zayıf görünmemek için nasıl davranmalıyım?

Erkekler hep böyle demek ki ayrılalımda demezler ayrılmayalımda.Bence bunun sebebi sen bitirdiğinde hatayı sana vuracak kendini haklıya çıkaracak keza bende öyle olmuştu.Yine aklıma gelmişken bir beddua edeyim ona :D

Nasil mi davranacaksin? Taktikle degil. olsugun gibi ol. Cuma gunu netlesir zaten. Sen de ona gore devam edip etmeyecegine karar verirsin. Bekledigi biri varsa ve de yeni iliskisi varsa kusura bakma der zaten.

yazıklar olsun kendisi üsteliyordu daha 1 ay öncesine kadar....
nasıl davransam onun gözünde değerimi düşürmem güçlü dururum ?
tavır al ve belirt.de ki;''ben evlilik meraklısı değilim ama senin bu yaptığın çok büyük saygısızlık.beni o moda soktun şimdi de erteleyelim diyorsun.bunu isteyen de sendin.şimdi neyin kararsızlığı bu?ben bu şekilde hayatıyla ilgili önemli kararlar alıp sonra da sözünden cayan birine yer vermek istemiyorum.'' de resti çek.niyeti ciddiyse ve seni gerçekten kaybetmek istemiyorsa peşinden koşar aklı başına gelir.ama maksadı zaman geçirmekse aramazsa da aramasın zaten sen de yolunu çizersin.şunu unutma ki kaybetme korkunu üzerinden attığın an kazanırsın

Yanlış anlamayın ama bu konuyu okuduğumda ergen çift olduğunuzu düşündüm yetişkin bir adamın bu derece tutarsız olması garip çok garip

yok canım hiç öyle bir şey yapmadı. :KK43:
şu an çok kötü hissediyorum.nasıl davranırsam onun gözünde güçlü kadın olurum.evlilik meraklısı zayıf karakterli görünmek istemiyorum gözünde. :KK43: yardım edin lütfen :KK43:
Bak canim beni yalnis anlama 1 sene gorusmussunuz. Bazi erkekler evlenecegi kisinin farkli olmasini ister. Seni mesela sana yaklasarak operek fln sinamis olabilir ne demek istedigimi anladin demi. Cinselliken bahsetmiyorum ama

Onu azda olsa korkutmak ve endiselendirmek icin sunu soyle ona. Deki Cumaya kadar herhalde bekledigin biri var veya birinden haber bekliosun.

Sen yeterki iste cumaya kadar deil bi ömür seni senle birakiyorum. Kendi köseme cekiliyorum bundan sonra rahatsiz etmezsen sevinirim de ve uzun bi muddet yazarsa cevap verme tel acarsa cvp verme.

Sen ancak kacarsan kovalanirsin erkek milleti boyle

kararım o bir daha mesaj yazdığında cevap vermemek madem böyle iyi olacak.en son istediğim şey karşısında aciz durmak.bu arada ben kitap okumayı çok severim biraz önce sordu sana kargo gönderdim aldın mı dedi hiç cevp vermedim.kargosunu da almadım zaten.şimdi bu kargo elime ulaşınca bunu geri postalasam nasıl olur?

Bir erkek "şu gune kadar sana yazmicam" diyosa ben bu işten şuphelenirim arkadaş.. Bu demek oluyor ki sende bana yazma..tabi burda yazilanlarla dolup ani yanls bi karar da vermeyin ama siz iyi bi düşünün bence

Çok çabuk yumuşamışsın. Yazmayacağım diyenle en az 1 ay yazışmayacaksın. Hep hazırda bulundurur seni. Nereden biliyorsun mesela başka birine takılmadığını? O kişi yüz vermedi sana dönüş yaptı. Bir süre uzak dur.

Back
X