sadece yumurtlama tedavisi ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı?

canim edhak sanada cok soru sordum ama.klomen tedavisinin maliyeti ne kadar.pahalimi acaba.soylersen sevinirim.

merhaba sorunu ben yanıtlıyım bende ilkdefa bu ay klomen kullandım şimdi beklemedeyim klomen paglı bi ilaç degil şimdi hatırlamıyorum fiyatını ama klomen kullandıgın zaman doktor kontrolünde olması lazım çünkü yumurta takibi yapılıyo

sadece 1 doktra mı gittin semoş bende birkaç doktra daha git.kafan karışabilir ama fikir almalısın.oof bu doktr seçimi çok zor çooook.

BEN DE HORMON TESTİ YAPTIRMIŞTIM FSH 45 ÇIKTI YUMURTAN YOK DEDİ DOKTOR.adette göremiyorum ilaçla adet görüyorum.ama hiç klomen tedavisi uygulayamalım yumurta takibi yapmadılar .ultrasyonda bile yumurtalıklarıma bakmadılar.anlamadım ben bunalıma girdim.iyi bir doktor bulamadım ağlamaktan gözlerim şişti.9 aylık evliyim ve bebek istiyoruz

canim benim semos daha 9 aylik evlisin.1 seneye kadar olmamasi normal.ben 2 senelik evliyim.benimde yok hala.bendede adet duzensizligi var.ayrica yumurtaliklarim duzenli calismiyor.umudumuzu yitirmeyelim.her seyin zamani vardir.

evet 1 seneye kadar doktrlar herhangi 1 tedavi uygulamıyolar kendiliğinden olabilir diye.sabret canım.inşallah yüzün güler işallah bizlerinde yüzü güler

bendede ayni canim benimde yumurtaliklarim duzenli calismiyor.ayrica adet duzensizligim var.ins allah ikimizin kucaginada verir bebislerimizi

bende profilindeki bebek resmini gorunce senin sandim.ama ins bir gun kendi bebgini resmini koyarsin. canim

canim edhak sanada cok soru sordum ama.klomen tedavisinin maliyeti ne kadar.pahalimi acaba.soylersen sevinirim.

naileciğim klomen in fiyatını hatırlamıyorum ama 10 ytl den pahalı değil klomen sonrası yumurtan oluşursa da iki adet çatlma iğnesini bir iğne içinde vuruluyorsun oda 25 ytl tutuyor
adet düzensizliği ve yumurtlama düzensizliğine genelde klomen yada ganophene tedavisi uyguluyorlar ikisinin işlevi de aynı diye biliyorum bu ileçler yumurta geliştirici
kullandığın takdirde dr tedavini aksatmaman gerekiyor çünkü dr ilaç bittikten 5 gün sonra yumurtanın boyunu ölçüyor yumurtayı çatlatmak için en az 18 mm olması gerekiyor bazı kişilerde yumurta daha geç gelişiyor
mesala bende dr 5 gün sonra çağırdıpında 14 mm idi ama 3 gün sonra tekrar gel belki büyümeye devam eder dedi hakkaten de öyle oldu gittiğimde 20.2 mm olmuştu ve ertesi gün iğne ile çatlattık takribi 10 gün sonra da yumurtanın tutunup tutunmadığını anlayabiliyorsun
canım umarım sorularına cevap olmuşumdur sana en güzel aıklamayı yine dr yapar ama klomen i dr gözetimi olmadan kullanmamanı öneririm çünkü yumurtayı çatlatmazsan yada senin için aşırı olacak dozda kullanman kiste neden olabiliyor
kızlar hepinizin duygularını çok iyi anlıyorum 6 ay öncesine kadar aynı duyguları paylaşıyorduk ama herşeyden önce moral in geldiğini unutmayın ve devamlı acaba hamile kalabilecek miyim diye düşünmeyin çünkü beyindeki sinyaller direk yumurtalıkları etkiliyor
inşallah en kısa zamanda sizlerde miniklerinize kavuşursunuz

Edhak canim bana ne kadar yardimci oldugunu bilemizsin.Cok tesekkurler.Ben ganaphone kulladim 3 ay ama doktor gozetiminde degil.yurtdisinda yasadigim icin.turkiyede gittim doktora ve hemen dondugum icin gidemedim ayni doktora.ama o ilacin hic bir faydasi olmadi.haklisin her seyin basi moral.ama insanin elinde olmuyor.sen beni daha iyi anlarsin.lutfen benim icin dua et.

Back
X