Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şüko çok sevindim.hayırlısı ile kucağınada alırsın inşallah.yalnız tüp bebek deneyip tutmayıp çatlatma iğnesi ile hamile kalman çok ilginç.bende çatlatma iğnesi oldum dün.inşallah senin gibi bende hamile kalırım
canım bende genophone ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.sıkı bir yumurta takibi de yaptırdım bu arada en uygun zamanda çatlattık Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
elsinore şimdi bana doktorum 14 gün bekle dedi aşılama ile tüp bebek te aynı gün tanıdığım arkadaşlara da aynı gün bekliyo
Merhabalar, bişey soracağım ben dün aşılama yaptırdım tabi ondan 36 saat önce de çatlatma iğnesi vuruldum. Şimdi ben geçen ay 13'ünde hastalanmıştım. Bu ay da 13'ünü mü bekleyeceğim yoksa çatlatma iğnesinden 14 gün sonra hasta mı olmam gerekiyor. Çünkü benim daha 3 haftaya yakın var regly olmama. Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler
merhaba canım. ben de aşılama yaptırdım. doktorrum adet olmazsan gel dedi. senin siklüsün kaç gün. benim 25. yani 25 günde bir adet olurum. normalde aşılaman 12 gün sonra gel derler yani sana doktor doğru demiş. ne zaman yaptırdın?
merhaba dün yaptırdım aşılamamı. 14 günlük jel verdi doktor hamileliği destekleyici. 14 gün sonra olmazsan gel dedi ama ben 13'ünde olmuştum en son.Yani bir 3 haftam daha var. Bu durumda 13'ünü beklemem gerekecek değil mi?
hayır canım aşılama tarihinden sonra 14 gün say. ayın 7 si oluyor. kan testi ile çıkar.uamrım hamilesindir. umarım ben de....yerimseniben