• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
Sadece ölmek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy canım kıyamam bızde ıstıyoruz ölmeyide kolay deil iki tarafda :( dedın ne pekı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boşuna yaşıyorum

Boşuna yaşıyorum

Yasamaya degecek biseye tutunmaniz cok mu zor?

Yuruyen, masayi toplayip bulasiklari yikayan bir robot olsa mesela, kac lira deger bicilir buna?

Peki siz? Yer yuzunde herbir insandan farkli, ozel bir birey olarak siz? Bunca duygular, ozgun dusunme, sayisiz donanim, bosa mi verilmis size? Bir varsiniz, bir yoksunuz hic bisey fark etmez mi gercekten, yoksa fark ettirmek sizin elinizde mi?

.

Yaşamaya değecek hic birsey yok.yasadim gördüm. Beklemekten bıktım

Bnde bıktım valla ama yapcak bse yok yenı umutlar buyutmelı ınsan yenı ugraslar bulmalı kafa dagıtmalı bı konuda takıntılı kalmamalı (hala merak edıyorum sorununu paylasmak ıstersen yazabılırsın )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki ölünce tüm sıkıntıların gececekmi? Allahin verdigi cani sorguluyorsun. Yapma arkadasim günaha girme. Ölmek istiyorum diyecegine dua et. Derdin nedir yazmamissin ki cözüm bulalim. Benim cok sevdigim bi söz vardir " derdi veren derdin cözümünü unutur mu hic?" diye. Derdinle basa cikabilmen icin dua et sen dua....

Son düzenleme:
Problemin ne bilmiyoruz ama ölmeyi çözüm olarak gormekten vazgecin.
Bu sene berbat bir sekilde geciyor belki senin icin ama gelecekte seni neler bekliyor kim bilir.Belki mutlu olacagin seyler olucak geriye dönüp baktiginda bu düsuncenden pisman olucaksin belki.

~Böğürtlen Kışı

Hayat bana hep yeni kapılar acti.cok umutsuzken bile yeni yerlere geldim.son bi kapi acsin istiyorum

Eee tamam işte.. hayat sana hep yeni kapılar açmış.. şimdi bir tane daha açmasını bekliyorsun.. İnşallah hayırlısıyla açılır o kapı..
Ama açılmazsa da dünyanın sonu değil... Ölmek ne demek? İstesek de istemesek de öleceğiz bir gün zaten... Acele neden?
Her istediği olup, sonra bir isteği olmayınca cıngar çıkaran çocuklar gibi ne demek ölmek....
Kusura bakma.. yaşını falan bilmiyorum belki çok gençsin henüz hayatı tanımıyorsun...belki psikolojin iyi değil (hepimizin başına gelir )
ama lütfen olumlu düşün! güzel düşün ki öyle olsun... Umudunu hiç kaybetme...
Bazen bazı şeylerin olmamasında da hayır vardır böyle düşün...
Yeni yollar çiz kendine...

Back
X