Sadullah Karun hastasi var mi?

death_glory

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
159
24
118
İstanbul
Merhaba arkadaslar, 1 Aralık 2014'teki ilk ameliyatimdan sonra ne yazik ki 2. icin hazirliga basladim:) daha once baska bir sehirde basarisiz bir operasyon gecirmistim. Bu kez, kendisiyle aslinda 10sene kadar once gorusmus olmama ragmen ozamanki maddi manevi yetersizliklerden dolayi ameliyat olamadigim Dr.Sadullah Karun'la gorusmeyi dusunuyorum. Ozamanlar burda ismi cok geciyordu ve cok dogal burunlar yapmasiyla unluydu. Ancak kendisiyle ilgili pek guncel bilgiye rastlamadim. Var mi fikri, bilgisi ve/veya tecrubesi veyahut bir baska onerisi olan? Guzellikle kalın!

Bende 7 nisanda olucam inşallah Kardeşim 8 yıl önce kendisinde ameliyat oldu çok memnun kaldık ailecek

ben de kendisinden randevu aldım ön görüşme için. aynı gün 4 farklı doktorla görüşeceğim :) çok zor çok doktor seçimi

Cok gecmis olsun tekrar! Şişlerin nasıl? Memnun musun? Ameliyat genel anestezi ile mi oldu nerde oldu ucreti neydi cok seyler merak ediyorum ben de olsam da kurtulsam ne zor bi surec:)

Fiyat veremiyorum ama kalitesine göre uzmanlığına göre çok uygun diyebilirim Genel anestezi oldum ağrım hiç olmadu şişlik ve morluk bormal şekilde ameliyatın ikinci ve üçüncü günü sürdü bu gün 5. Günüm cuma günü tamponlar çıkıcak sıfır ağrı sancı

geçmiş olsun :) gözünüz aydın. Bir hafta tatildeyim takip edemedim burayı. Ben de bu hafta sonu gideceğim kendisi ile görüşmeye.

Kızlar çıktı tamponlar çok ciciş oldu ama yine bantladı çünkü kalıp çıkınca şişlik olabiliyo dedi ama bandajı çıkarınca gösterdi çok havalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…