- Konu Sahibi death_glory
-
Ameliyat gunum alindi cumartesi gunu doktor beyle gorusup detaylari konusacagiz hersey yolunda gider ameliyatimi olursam detaylari adim adim paylasacagim
merhaba ben 12 yıl önce bir doktora burun estetik ameliyatı oldum.burnumda kemik eğriliği vardı.ameliyat olduğum doktor durumu düzeltemedi.sırf bu yüzden yıllarca başka doktorada güvenemedim.ve tekrar ameliyat olmayı erteledim.ancak bu bu yaz tekrar araştırmaya başladım.birçok doktorla görüştükten sonra sadullah karun'da karar verdim.18 ekim 2017 de ameliyat oldum.ve çok şükür herşey yolunda gitti.doktorumdan memnun kaldım.tavsiye ederim.hem şekil bozukluğu düzeldi.hemde nefes alma sorunum çözüldü.Merhaba arkadaslar, 1 Aralık 2014'teki ilk ameliyatimdan sonra ne yazik ki 2. icin hazirliga basladim:) daha once baska bir sehirde basarisiz bir operasyon gecirmistim. Bu kez, kendisiyle aslinda 10sene kadar once gorusmus olmama ragmen ozamanki maddi manevi yetersizliklerden dolayi ameliyat olamadigim Dr.Sadullah Karun'la gorusmeyi dusunuyorum. Ozamanlar burda ismi cok geciyordu ve cok dogal burunlar yapmasiyla unluydu. Ancak kendisiyle ilgili pek guncel bilgiye rastlamadim. Var mi fikri, bilgisi ve/veya tecrubesi veyahut bir baska onerisi olan? Guzellikle kalın!
ben sadullah karun'a ameliyat oldum.memnunum.Merhaba ameliyat oldunuz mu? Bende Sadullah Karun'a ameliyat olmak istiyorum ama internette çok faza bilgi ve fotoğraf bulamadım kendisi hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?