Sadullah Karun hastasi var mi?

Randevu almak için yazdığımda doktor bey yeniden fotograf istedi ve burun sirtindaki cikinti buyumus dedi, daha sonra ulasmaya calistim sanırım yardimcisi pek yardimci olmadi evet telefon edersem daha sağlıklı bir iletisim olur kesinlikle ama ben de acaba doktor bey olumsuz sonuclanacagini mi dusundu opere etmekten vaz mi gecti diye depresyona girdim:) yarin arayip konusayim en dogrusu. Yurtdisindayim ve haftaya 15gun icin geliyorum umarım bu surede bu sıkıntımı da halledebilirim.

Ameliyat gunum alindi cumartesi gunu doktor beyle gorusup detaylari konusacagiz hersey yolunda gider ameliyatimi olursam detaylari adim adim paylasacagim

Ameliyat gunum alindi cumartesi gunu doktor beyle gorusup detaylari konusacagiz hersey yolunda gider ameliyatimi olursam detaylari adim adim paylasacagim

Merhaba ameliyat oldunuz mu? Bende Sadullah Karun'a ameliyat olmak istiyorum ama internette çok faza bilgi ve fotoğraf bulamadım kendisi hakkında

merhaba ben 12 yıl önce bir doktora burun estetik ameliyatı oldum.burnumda kemik eğriliği vardı.ameliyat olduğum doktor durumu düzeltemedi.sırf bu yüzden yıllarca başka doktorada güvenemedim.ve tekrar ameliyat olmayı erteledim.ancak bu bu yaz tekrar araştırmaya başladım.birçok doktorla görüştükten sonra sadullah karun'da karar verdim.18 ekim 2017 de ameliyat oldum.ve çok şükür herşey yolunda gitti.doktorumdan memnun kaldım.tavsiye ederim.hem şekil bozukluğu düzeldi.hemde nefes alma sorunum çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…