Sadullah KARUN

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
133
Arkadaşlar Sadullah beye ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen ? Bende çok yakın bir zamanda ona ameliyat olacağım..

Ben oldum gayette memnunum :) Doğal ve yüzüne göre bir burun yapıyor.Ameliyattan sonra burnun ben estetikliyim diye bağırmayacak :) Çok sakin ve işinde başarılı bir doktor . Ben ameliyattan sonra çok morarma olacağını düşündüm çünkü gördüğüm ameliyat sonrası fotoğraflar beni korkutmuştu. Ama hiç morarma olmadı sadece sol göz pınarımda damla şeklinde bir morarma oldu o da 2 gün içinde geçti. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sorun olursa cevaplarım . İnş. senin içinde çok iyi olur.

İnşallah ya içim rahatladı açıkçası biraz pazartesi günü görüşmeye gideceğim bakalım neler olacak heyecanlıyım açıkçası :)) peki bana ameliyattan önce ki ve sonra ki resimlerini gösterebilme gibi bir ihtimalin var mı ? Birde ameliyatı nerede yapıyor ? Kendisi çünkü Haseki Hastanesi'nde çalışıyormuş.

Görüştüğün zaman için daha da rahatlayacak. Ben gitmeden önce şöyle olsun şurası düzelsin diye kafamda kuruyorum.Kalkık kavisli bir burun istemiyordum,Sadullah bey öyle yapmayacağını söyledi.Benimde burnum daha yeni :) 2ay oldu . Tabiki de gösteririm resimleri . Bu arada doktor medilife da ameliyat ediyor, söylemeden geçemicem tüm çalışanlar gerçekten çok iyi asık suratlı kimseyi göremedim ben. Çok ilgililer..

Çok sağol canım ya gerçekten içim rahatladı ciddi ciddi :)) yarın görüşmeye gideceğim de ben peki görüşme için ayrıca bir ücret talep ediyor mu ? Bu arada resimleri nasıl görebilirim :)

Öncelikle Merhaba :) Arkadaşlar ben 5 aylıkken burnumda çıkan sivilcenin büyümesi sonucunda tanıştım Sadullah Karun ile.. Kimse kıkırdak gelişmemiş diye dokunamazken o ameliyatımı yapmış , kasığımdan bi parça alarak oraya yerleştirmiş .. Daha soonra 14 yaşındayken bi daha gittim başka bi doktora o da Sadullah bey yapmazsa ben yaparım dedi . Sonra Sadullah hocanın yanına gittim o tekrar ameliyat yaptı ciddi bir düzelme oldu burnumda o yama küçüldü . Şimdi 17 yaşındayım internetten konuştum , 18 i bekleme gel dedi . Gittim ve ciddi iki ameliyat olacağım 8 milyara olmama riski çok olsa da doktoruma sonuna kadar güveniyorum .. Müthiş bir doktordur kendisi .

sadullah karuna amelyt oldum 4 ay once evet cok ıı bı ınsan ama ıı bı doktor oldunu dusunmuormm eskı konuyuda okursanız ılk sayfaları deıl ama sonraları amelyt oldukdan snr 4. 5 . ayda sıkytler baslıoo dıer konuda 40. sayfadn snr goruosnzz benm kemık var sag tarafta ve amelyttan snr burnumun ucuna hıc dokunmamıstı ucu aynıı sdce kemıgı torpulemıss onuda yarım yamalak torpulemıs hala kemık vr ayrıca gce yatarken nefes alamıorm bı delık hepp tıkalı yanı kendısını cok svıorm ama kesınlkle basarılı oldnu dusnmuorm estetık olmak ıstıosanız tavsye etmıorm evet dogal yapıo ama dogallıgı abartıo burna hıc dokunmuo bende dogal olsn dusuncesyle gıttm ama amelyttan snr hıc degısmıyınce ole demıosnz uzuluorm sahsen ıkı ay snr baska doktora amelyt olcm arastırıorm

buarada dıer konularda bende basarılı oldnu duydum evet ama burun hayırr asla deıl cnku kapalı amelyt yapıo ve burnunuzu cok degıstırmıo ozellıkle vurguluorm burnunuzun ucu problemlıyse baska bırnı dusunun cunku kendısı kesnlkle burun ucuna doknmo 4 5 kısı tanıorm burun ucu hıcbırımızın degısmedı ben amelyttan snr tanıstım tabı haberınz olsun kızlar

Bana özelden önceki sonraki fotolarını atar mısın kuzucumm benim sana zahmet bugun muayene olmaya gidicem

bende kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum ama burdaki yorumlardan kafam karisti burun ucunu iyi yapmiyor falan diyolar .
gorusmeden sonra bizleride bilgilendir canim olurmu.

bende kendisine ameliyat oldum cok da memnunum burun ucuna dokunmuyo falan demişler kesınlikle katilmiyorum benim sarkik burnuma super bir sekil verdi. ayrica eli cok hafif morarma şişme olmadı. bazı sosyetik doktorların 12000 bin veya 7000 bin liraya yaptigi işi o cok makul bir fiyata yapiyor .tamam bilgisayarda tasarim falan yapmiyor ama yuzunuze uygun neyse onu yapıyor.ben kendisine yarım saatlik bir on goruşme ve muayeneden sonra ertesi gun ameliyat oldum cok da mutluyum

onceki ve sonraki halinizi gorebilirmiyim ltfn

Mrb, rica etsem ameliyat öncesi ve sonrası bir kaç resmi mesaj atabilir misiniz?Sadullah Bey'le görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ama olumsuz yazıları görünce kararsız kaldım.

Mrb, rica etsem ameliyat öncesi ve sonrası bir kaç resmi mesaj atabilir misiniz?Sadullah Bey'le görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ama olumsuz yazıları görünce kararsız kaldım.

o olumsuz yorumlar benimde kafami cok karistirmisti ama hepsi bosaymis. emailini ozelden atarsan resim gonderebilirim

geç oldu belki ama burun ucu yapamıyor diyenlere katılıyorum arkadaşım oldu ona bu sene burun estetiği ön profilinden baya kötü duruyor istene mail atabilirim fotoğrafını

Merhaba burada aylarca yorum okuyarak doktor seçmem sebebiyle ameliyat olduktan sonra düşüncelerimi yazma ihtiyacı hissettim ben de 16 martta Sadullah Karun a ameliyat oldum kendisi gerçekten bahsedildiği gibi doğallık taraftarı. Benim burnumda kemer vardı nefes almada da sorunlarım vardı deviasyon kemik eğriliği vs düzeltilmesi için gittim ama çok kavisli bir burun da istemediğimi belirttim o da kibar ama doğal bir burun yaptı 10. günde olmama rağmen şimdiden çok güzel duruyor. Yazılanlardan dolayı ameliyat sonrası iyileşme süreci beni çok korkutuyordu ancak neredeyse hiç morluk olmadı çok hafif şişlik oldu 5. günde de burnum dışındaki şişlikler kayboldu bu kadar hızlı bir iyileşme beni ve etrafımdakileri şaşırttı ve burnumun şeklini hala bantlı olmasına rağmen herkes çok beğeniyor. Pazartesi günü bant da çıkacak son halini alması biraz sürüyormuş ama şuanda bile güzel görünüyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum hem iyileşme süreci açısından hem de görsel olarak beklentilerinizi karşılaması açısından gerçekten çok başarılı bir cerrah

Gecmis olsun cok sevindim senin adina. Ben de kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum yakinda, burda yazilan yorumlari gorunce moralim bozuldu acikcasi cunku kendisini cok eskiden biliyorum 10 15yil kadar once istemistim bu operasyonu aslinda kendisiyle de gorusmustum ama cesaret edememistim o zamanlar. Daha sonra baska bir sehirde basarisiz bir operasyon geçirdim ve simdi yeniden Sadullah beye gidecegim. Benim esas sorunum burun ucunda, o yüzden burdaki yorumlar tereddute dusurdu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…