Zaten fotoğraf koyanda yokmuş kayınvalidem yanlış anlatmış bana yani durduk yere beni sinirlendiriyo. Cahil falan değil canım gerçekten millete karşı saf görünüyo ama cin gibi alttan alttan yürütüyo işleriBende anne babanın rızası olmadan resim koyulmasına karşıyım.
KV saf değil ama cahil olabilir
Şimdi birde bebek oldu ya bebek konusundada benim bildiğim doğru diye diretecek
Boşverin gelmesin daha iyi
Her gün aramakta neymiş eşinizde abartmasın
Bende aynısını diyorum canım. Acaba arasam ama hep bişeyler mi istesem yani kullansam mı. Hergün bana şunu yap bana bunu yap diye. Madem öyle o zaman böyleSakın arama , bir kez yaptın mı , yapmadığında hep kötü gelin olursun . Bebeği merak ediosa arar sorar , beni aramayanı ben aramam özrümü dilemişim niye uzatıosunuz siz germeyin bni yoksa sütüm gelmez de
Bu tepki çok abartılı geldi bana.Iste ben sinirlendim kim koymus ya onlara neymis bizim cocugumyzdan cocuk bizim biz koymuyoruz onlar kimmis dedim
Ama konu orda tatlıya bağlandı özür bile diledim halloldu madem çok alındı o an halletmeseydi ya da benimle görüştüğünde tavrını bana alsaydı eşime niye gidip ağlıyo ve hırsını neden bebekten çıkarıyo aramayıp sormayarakbence konu fazla büyümüş...sen nasıl bu konuda alınganlık yaptıysan belki oda bu konuda alındı...
Bende aynısını diyorum canım. Acaba arasam ama hep bişeyler mi istesem yani kullansam mı. Hergün bana şunu yap bana bunu yap diye. Madem öyle o zaman böyle
Ha yok ondan değil 1 yıldan fazla evliyiz bize tıplamda 4 5 kere geldiBu tepki çok abartılı geldi bana.
Belki de bu yüzden gormeye filan gelmiyor olabilir.
Ama konu orda tatlıya bağlandı özür bile diledim halloldu madem çok alındı o an halletmeseydi ya da benimle görüştüğünde tavrını bana alsaydı eşime niye gidip ağlıyo ve hırsını neden bebekten çıkarıyo aramayıp sormayarak
Zaten o o an benden daha çok bağırıp çağırdı yüzünü bile görmek istemiyorumsen bebeğe nazar değecek falan deyince alındı heralde...o anda senin gibi bağırıp çağırsaydı olay dahada büyürdü..ben tabikide niyetini bilemem ama sen ara anne gel hem kahvaktı edelim hemde torunun seni özlemiş falan de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?