Saf ayagina yatan kayinvalide

Zeyoboi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
105
22
13
Esimle cocuklugumuzda komsuyduk annesini babasini ta eskilerden taniriz ailecek. Esimin babasi kucukken vefat etti. Bu yuzden esim annesine duskun biraz. Annesi biraz saf gibi yani hal hareket konusmalari falan durduk yere basit seyleri abartip bagirabiliyor. Bende sinirli bi insanim kisiligim boyle yani. 46 gunluk bebegim var bebegimiz olduktan 2 gun sonra bebegi gormeye geldi annem ablamda vardi telefonla konusmaya basladi telefindaki kisi bebegin fotografini nette gordugunu soyledi kayinvalidemde bana soyledi ben cok sinirlendim cunku nazar vs yuzunden herkese yasakladim nette fotosunu paylasmayi bebegin. Iste ben sinirlendim kim koymus ya onlara neymis bizim cocugumyzdan cocuk bizim biz koymuyoruz onlar kimmis dedim. Kayinvalidemde demek cocuk sizin falan diye bagirip cagirmaya basladi. Sen hep boyle yapiyosun kimin nazari degicek falan diye bagirdi cagirdi annem zor sakinlestirdi. Ben esimi arayio boyle boyle diye anlattim oda annemi biliyosun lutfen alttan al dedi tamam defim gittim konustum sana kuzmadim yanlis anladin ozur dilerim diye tamam dedi esim geldi sinra aramiz iyiydi. Bi kac gun sonra esimin hal hareketi degisti bana karsi noldu falan diye sikistirdim annem senin yuzunden 2 gundur agliyo dedi sok oldum halbuki sorunu o gun cozduk bilerek esime agliyo. Saf ayagina kullaniyo bizimkini. Ve bebegimiz 46 gunluk bi gun arsyip bebegi sormadi ve gormeye bile gelmedi biz esimin anneannesine gittik orda gordu ikinci kez. Sinir oluyorum artik onxeden saf diye kiyamazdim ama bu seytanligindan sonra fena cephe aldim esimde hergun annemi ara ara diye diretiyo aramak isteniyorum o benim bebegimi arayip soruyo muda ben onu ariycam gicik oluyorum zaten. sizce ne yapmaliyim

Bende anne babanın rızası olmadan resim koyulmasına karşıyım.
KV saf değil ama cahil olabilir
Şimdi birde bebek oldu ya bebek konusundada benim bildiğim doğru diye diretecek
Boşverin gelmesin daha iyi
Her gün aramakta neymiş eşinizde abartmasın

Çocuk sizin bunda bağırıp çağıracak ne varmış sizde bunu dediğiniz için bide özür mu dilediniz.

Sakın arama , bir kez yaptın mı , yapmadığında hep kötü gelin olursun . Bebeği merak ediosa arar sorar , beni aramayanı ben aramam özrümü dilemişim niye uzatıosunuz siz germeyin bni yoksa sütüm gelmez de

Zaten fotoğraf koyanda yokmuş kayınvalidem yanlış anlatmış bana yani durduk yere beni sinirlendiriyo. Cahil falan değil canım gerçekten millete karşı saf görünüyo ama cin gibi alttan alttan yürütüyo işleri

Kv cahil olabilir siz daha aklı selim davranın.
Alttan alın, anne ben çocuğun daha bu kadarlık ken sitelerde paylaşılmasını istemiyorum deseydiniz.
Çok tepki vermeden.
Madem kv gelmiyor anne insan torununu özlemez mi diye laf atın ortaya şirince olsun bitsin.
Eşiniz için yapın bunu boş verin ,zaten eşinizinde annesi konusunda tavrı belli.
Huzurunuzu kaçırmaya gerek yok.

Bende aynısını diyorum canım. Acaba arasam ama hep bişeyler mi istesem yani kullansam mı. Hergün bana şunu yap bana bunu yap diye. Madem öyle o zaman böyle

bence konu fazla büyümüş...sen nasıl bu konuda alınganlık yaptıysan belki oda bu konuda alındı...

bence konu fazla büyümüş...sen nasıl bu konuda alınganlık yaptıysan belki oda bu konuda alındı...
Ama konu orda tatlıya bağlandı özür bile diledim halloldu madem çok alındı o an halletmeseydi ya da benimle görüştüğünde tavrını bana alsaydı eşime niye gidip ağlıyo ve hırsını neden bebekten çıkarıyo aramayıp sormayarak

Bende aynısını diyorum canım. Acaba arasam ama hep bişeyler mi istesem yani kullansam mı. Hergün bana şunu yap bana bunu yap diye. Madem öyle o zaman böyle
olabilir , göster anyayı konyayı . Anacım tarhana çekti canım yemezsem memem şişer de kocanada anandan tarhana çorbası istedim ben yetişemiorum vs de... Sonra kv topuk yapar aramıoda diemez. Keşkem beni aramaa gelin der

sen bebeğe nazar değecek falan deyince alındı heralde...o anda senin gibi bağırıp çağırsaydı olay dahada büyürdü..ben tabikide niyetini bilemem ama sen ara anne gel hem kahvaktı edelim hemde torunun seni özlemiş falan de...

Zaten o o an benden daha çok bağırıp çağırdı yüzünü bile görmek istemiyorum

Belki konuşma üslubunuz serttir.Ablanız ve anneniz de sizdeymiş.Belki Onların yanında bağırmanız zoruna gitmiş ,kendini dışlanmış hissetmiş olabilir.O an sesini çıkarmamıştır ama kırılmıştır.Fazla sert tepki vermişsiniz bence.Ama yine de sonradan durumu kurtarmak istemişsiniz,iyi etmişsiniz ,belki eşinizin isteğiyle zorlamayla olduğunu anladı,samimi bulmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…