Esimle cocuklugumuzda komsuyduk annesini babasini ta eskilerden taniriz ailecek. Esimin babasi kucukken vefat etti. Bu yuzden esim annesine duskun biraz. Annesi biraz saf gibi yani hal hareket konusmalari falan durduk yere basit seyleri abartip bagirabiliyor. Bende sinirli bi insanim kisiligim boyle yani. 46 gunluk bebegim var bebegimiz olduktan 2 gun sonra bebegi gormeye geldi annem ablamda vardi telefonla konusmaya basladi telefindaki kisi bebegin fotografini nette gordugunu soyledi kayinvalidemde bana soyledi ben cok sinirlendim cunku nazar vs yuzunden herkese yasakladim nette fotosunu paylasmayi bebegin. Iste ben sinirlendim kim koymus ya onlara neymis bizim cocugumyzdan cocuk bizim biz koymuyoruz onlar kimmis dedim. Kayinvalidemde demek cocuk sizin falan diye bagirip cagirmaya basladi. Sen hep boyle yapiyosun kimin nazari degicek falan diye bagirdi cagirdi annem zor sakinlestirdi. Ben esimi arayio boyle boyle diye anlattim oda annemi biliyosun lutfen alttan al dedi tamam defim gittim konustum sana kuzmadim yanlis anladin ozur dilerim diye tamam dedi esim geldi sinra aramiz iyiydi. Bi kac gun sonra esimin hal hareketi degisti bana karsi noldu falan diye sikistirdim annem senin yuzunden 2 gundur agliyo dedi sok oldum halbuki sorunu o gun cozduk bilerek esime agliyo. Saf ayagina kullaniyo bizimkini. Ve bebegimiz 46 gunluk bi gun arsyip bebegi sormadi ve gormeye bile gelmedi biz esimin anneannesine gittik orda gordu ikinci kez. Sinir oluyorum artik onxeden saf diye kiyamazdim ama bu seytanligindan sonra fena cephe aldim esimde hergun annemi ara ara diye diretiyo aramak isteniyorum o benim bebegimi arayip soruyo muda ben onu ariycam gicik oluyorum zaten. sizce ne yapmaliyim