Saf biri olmak

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.508
53
28
Evet hanımlar bu benim küçüklükten beri sorununu çektiğim bir şey fıtratım bu. Hiç gözü açık olamadım. Herkesin her dediğine inanırım bir durup sorgulamam, herkesi iyi niyetli sanarım. Bir olay olduğunda içyüzünü hemen idrak edemem birisi bana içyüzünü söylediğinde de "ben nasıl duruma uyanamadım" diye üzülürüm. Belki o da içyüzünü yanlış görmüştür ama ben hiç göremiyorum mesela. Üni okurken sınıfta bir şeyler dönerdi en son ben çakardım hatta bazen hiç çakamazdım. Hadi başkaları neyse de kendimle ilgili olsa da göremem. Gözümün önünde olur görmem :olamaz: böyle daha nasıl idare edeceğim bilmiyorum sevgilim çok gözü açık biri mesela. Şimdi de bende bir elti adayı var ki evlerden ırak kadın zaten benden bir 15 20 yaş büyük bilmiyorum bu kadınla nasıl başa çıkacağım mesela. Benim gibi olanlar var mı nasıl çözüm buldunuz

Son düzenleme:
Seviyeli ilişki. (Elti için)

Gözü açıklık kimisi için anne karnındayken bahşedilmiş gibi.
Kimisi için yediği kazıkların toplamıyla doğru orantılı olarak gözler açılıyor.

Beni en çok eğlendiren cin olmadan adam çarpmaya çalışanların halleri. :KK48:

Kötülük beklediğiniz kişilerden gelen iyi şeyleri bile "bunu söylemesinin ona faydası ne ?" şeklinde düşünerek asıl niyetini anlayıp ona göre yaklaşmanız gerek.
En önemlisi bu kişilere samimi davranıp basit iyi niyetli bir şey söylemeyin ondan bile bir şey çıkarırlar.

Seviyeli ilişki. (Elti için)

Gözü açıklık kimisi için anne karnındayken bahşedilmiş gibi.
Kimisi için yediği kazıkların toplamıyla doğru orantılı olarak gözler açılıyor.

Beni en çok eğlendiren cin olmadan adam çarpmaya çalışanların halleri. :KK48:

Kötülük beklediğiniz kişilerden gelen iyi şeyleri bile "bunu söylemesinin ona faydası ne ?" şeklinde düşünerek asıl niyetini anlayıp ona göre yaklaşmanız gerek.
En önemlisi bu kişilere samimi davranıp basit iyi niyetli bir şey söylemeyin ondan bile bir şey çıkarırlar.
Elti ile hiç muhatap olmadım ama o daha beni hiç tanımadan sevmiyormuş :KK70: ben de çok kazık yedim gözüm hâlâ kapalı millet nasıl gözü açık zor durumdayken ne laflar oturtuyor hayret ediyorum

Elti ile hiç muhatap olmadım ama o daha beni hiç tanımadan sevmiyormuş :KK70: ben de çok kazık yedim gözüm hâlâ kapalı millet nasıl gözü açık zor durumdayken ne laflar oturtuyor hayret ediyorum
Ee tamam o zaman eltiden uzak dur işte. Hiç kendini sevdirmeye çalışma.

Hazır cevap olmak başka bir şey.
Kibar kibar laf çakma farklı kulvar.
Art niyetli biri bana bir şey dediğinde düşünme şekline sinir olduğum için kibarca değil ama küfürsüz şekilde sert tepki veriyorum geri vitessiz.

Hak edene ettiği gibi davranmak lazım.

Gözü açıkların üst levelleri benim sert tepkimden prim yapar. Yani benim yaptığım iyi değil. Önemli olan yüzüne gülerek asilce " bu ne dedi ya?" dedirtip yerin dibine sokmak.

O mertebedekilerin bizi aydınlatmaaonı rica ediyorum:KK8:

Yanlış anlamayın ama daha sevgiliyken sizden o kadar yaş büyük eltinizin sizi sevmediğini kimden öğrendiniz? Bu bilgiye ne gerek vardı? Böyle gereksiz muhabbetler size ve ilişkinize fayda sağlamaz.

Back
X