Konunuz derdiniz eltinizin kaynınızın gösteriş yapması mı?bence degil.Kızlar merhaba
Biz eşim ile evleneli 3 yıl olacak ..eşim ile görücü usulü bir evlilik yaptık .Eşim çok iyi niyetli ve kalbinde kötülük olmayan biri ama bazen çok abartıyor neyse evlenirken aile apartmanında oturmak istemeyip ev aldı aile apartmanı 3 katlı ,en üst katı eşim yaptırmış ama o mahallede durmak istemedi ve ev aldı borç ile ev aldık neyse o binada eltimler ve ki birde en altta kiracı var en üst bizim katta ki var..eltim 18 yıllık evli ,kaynımdan çok çekmiş kaynım iş batırmış aldatmış kötü işlere bulaşmış ,çocuklar aç kalmış eşim destek olmuş her zaman yanlarında olmuş eşim bir fabrikada çalışıyor iyi konumda hep kaynım eşimi kandırıp silip süpürmüş ev alırken borca girdik kimse yanımızda olmadı sadece biraz kaynanamlar destek oldu laf ederek o kadar ..kaynanamlar da şuan bizim olması gereken kirayı vermiyorlar neyse ama kaynım ne yaparsa yapsın onlar için çok kıymetli kaynım isterse ağızlarına etsin yine el üstünde ona yaptıkları yardımın haddi hesabı yok … eşimi işi düşünce arayıp sorarlar ben alakayı kestim kaynanamlar ile tamamen zaten …şimdi kaynım işi düzeltti iyi kazanıyor eltim takıp takıştırıp bize geliyor kahve içmeye … aynı zamanda içkili mekan açacakmış kaynım olacak kişi eşime bize bir iki bin yardım etmişti önceden sus payı onun dışında hiç kardeş yerine koymaz saf olarak görür eşimi böyle yapılması zoruma gidiyor ..bizim hala ev borcumuz var bende özel okulda öğretmenim eşimde çalışıyor çok şükür ama insanların böyle yapılan iyiliği bilmeyip üstüne gösteril yapmaları zoruma gidiyor
Eşim bekarken yardım etmişMadem sonra üzüleceksiniz lütfen Kimseye gereksiz para vermeyin, kimseden de karşılığını beklemeyin.
Kıskanmak değil ,eşim o kadar iyilik yapmış ama bize hiç sormazlar borcunuz bitti mi diyeKonunuz derdiniz eltinizin kaynınızın gösteriş yapması mı?bence degil.
Siz kıskanıyorsunuz !
Eltinizin yaşadığı hiç birşey sizi ilgilendirmez.
Kaynınız kardeşini kardeşi müsade ettiği kadar kullanabilir ap.al yerine koyabilir.
Size gelince öğretmen bir kadınsınız mesleğiniz kazancınız var borcunuz varsa karşılığında rahat yaşam sürüyorsunuz yani kaymağını yiyorsunuz sizin kimseden eksiğiniz yok.
Neden iyilik yapmış ?yapmasaydı madem yaptı unutup yoluna bakmış kocanız siz yapmadığınız iyiliğin hesabını soruyorsunuz.Kıskanmak değil ,eşim o kadar iyilik yapmış ama bize hiç sormazlar borcunuz bitti mi diye
Eşim bekarken yardım etmiş
Es ailenizin ailesi, zamanında yardımları yapan da o takmayın kafanıza.Kızlar merhaba
Biz eşim ile evleneli 3 yıl olacak ..eşim ile görücü usulü bir evlilik yaptık .Eşim çok iyi niyetli ve kalbinde kötülük olmayan biri ama bazen çok abartıyor neyse evlenirken aile apartmanında oturmak istemeyip ev aldı aile apartmanı 3 katlı ,en üst katı eşim yaptırmış ama o mahallede durmak istemedi ve ev aldı borç ile ev aldık neyse o binada eltimler ve ki birde en altta kiracı var en üst bizim katta ki var..eltim 18 yıllık evli ,kaynımdan çok çekmiş kaynım iş batırmış aldatmış kötü işlere bulaşmış ,çocuklar aç kalmış eşim destek olmuş her zaman yanlarında olmuş eşim bir fabrikada çalışıyor iyi konumda hep kaynım eşimi kandırıp silip süpürmüş ev alırken borca girdik kimse yanımızda olmadı sadece biraz kaynanamlar destek oldu laf ederek o kadar ..kaynanamlar da şuan bizim olması gereken kirayı vermiyorlar neyse ama kaynım ne yaparsa yapsın onlar için çok kıymetli kaynım isterse ağızlarına etsin yine el üstünde ona yaptıkları yardımın haddi hesabı yok … eşimi işi düşünce arayıp sorarlar ben alakayı kestim kaynanamlar ile tamamen zaten …şimdi kaynım işi düzeltti iyi kazanıyor eltim takıp takıştırıp bize geliyor kahve içmeye … aynı zamanda içkili mekan açacakmış kaynım olacak kişi eşime bize bir iki bin yardım etmişti önceden sus payı onun dışında hiç kardeş yerine koymaz saf olarak görür eşimi böyle yapılması zoruma gidiyor ..bizim hala ev borcumuz var bende özel okulda öğretmenim eşimde çalışıyor çok şükür ama insanların böyle yapılan iyiliği bilmeyip üstüne gösteril yapmaları zoruma gidiyor
Ve size ait olduğunu söylediğiniz dairenin kirasını neden baba anne alıyor ?
Neden kiracıya eşiniz hesap numarası verip kirayı bu hesaba yatırın demiyor?
ToptancılıkKaybınız daha önce hangi işi batırdı şimdi nasıl toparladı bir anda
Bu ayrıntıyı belirttiğiniz iyi olmuş, inanın hiç bilmiyorduk.neyse evlenirken aile apartmanında oturmak istemeyip ev aldı aile apartmanı 3 katlı ,en üst katı eşim yaptırmış ama o mahallede durmak istemedi ve ev aldı borç ile ev aldık
Tamam işte sizde ona göre davranirsiniz bundan sonra , gereksiz iyilikler yapmazsınız. Eşiniz yapmaya kalkarsa da onlar zor günümüzde yaninizda yoktu dersinizKıskanmak değil ,eşim o kadar iyilik yapmış ama bize hiç sormazlar borcunuz bitti mi diye
Çok haklısınızBence kimseden birsey ummayin. Ve kimsenin size yardim etmesini beklemeyin. Kayninizdan gelecek yardim Allahtan gelsin. Yine pis islere bumasmadigi ne malum? Esiniz bekarken yardim etmis Allah razi olsun, ama bundan sonra kendi yaginizda kavrulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?