Eşim az çok farkına varıyor gibiTamam işte sizde ona göre davranirsiniz bundan sonra , gereksiz iyilikler yapmazsınız. Eşiniz yapmaya kalkarsa da onlar zor günümüzde yaninizda yoktu dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim az çok farkına varıyor gibiTamam işte sizde ona göre davranirsiniz bundan sonra , gereksiz iyilikler yapmazsınız. Eşiniz yapmaya kalkarsa da onlar zor günümüzde yaninizda yoktu dersiniz
Kızlar merhaba
Biz eşim ile evleneli 3 yıl olacak ..eşim ile görücü usulü bir evlilik yaptık .Eşim çok iyi niyetli ve kalbinde kötülük olmayan biri ama bazen çok abartıyor neyse evlenirken aile apartmanında oturmak istemeyip ev aldı aile apartmanı 3 katlı ,en üst katı eşim yaptırmış ama o mahallede durmak istemedi ve ev aldı borç ile ev aldık neyse o binada eltimler ve ki birde en altta kiracı var en üst bizim katta ki var..eltim 18 yıllık evli ,kaynımdan çok çekmiş kaynım iş batırmış aldatmış kötü işlere bulaşmış ,çocuklar aç kalmış eşim destek olmuş her zaman yanlarında olmuş eşim bir fabrikada çalışıyor iyi konumda hep kaynım eşimi kandırıp silip süpürmüş ev alırken borca girdik kimse yanımızda olmadı sadece biraz kaynanamlar destek oldu laf ederek o kadar ..kaynanamlar da şuan bizim olması gereken kirayı vermiyorlar neyse ama kaynım ne yaparsa yapsın onlar için çok kıymetli kaynım isterse ağızlarına etsin yine el üstünde ona yaptıkları yardımın haddi hesabı yok … eşimi işi düşünce arayıp sorarlar ben alakayı kestim kaynanamlar ile tamamen zaten …şimdi kaynım işi düzeltti iyi kazanıyor eltim takıp takıştırıp bize geliyor kahve içmeye … aynı zamanda içkili mekan açacakmış kaynım olacak kişi eşime bize bir iki bin yardım etmişti önceden sus payı onun dışında hiç kardeş yerine koymaz saf olarak görür eşimi böyle yapılması zoruma gidiyor ..bizim hala ev borcumuz var bende özel okulda öğretmenim eşimde çalışıyor çok şükür ama insanların böyle yapılan iyiliği bilmeyip üstüne gösteril yapmaları zoruma gidiyor
Tam yorum yapacaktım ki öğretmen olduğunuzu gördüm. Hatta emin olamayıp kontrol ettim. Bu kadar imla hatası dolu yazıya hayret ettim. Konuya gelirsek, eşinizin geçmişteki yardımları sizi bağlamaz. Eltiniz ne takmış kayınvalide ne vermiş umursamayın. Herkesin kesesi kendine, sizlik bir durum yok.Kızlar merhaba
Biz eşim ile evleneli 3 yıl olacak ..eşim ile görücü usulü bir evlilik yaptık .Eşim çok iyi niyetli ve kalbinde kötülük olmayan biri ama bazen çok abartıyor neyse evlenirken aile apartmanında oturmak istemeyip ev aldı aile apartmanı 3 katlı ,en üst katı eşim yaptırmış ama o mahallede durmak istemedi ve ev aldı borç ile ev aldık neyse o binada eltimler ve ki birde en altta kiracı var en üst bizim katta ki var..eltim 18 yıllık evli ,kaynımdan çok çekmiş kaynım iş batırmış aldatmış kötü işlere bulaşmış ,çocuklar aç kalmış eşim destek olmuş her zaman yanlarında olmuş eşim bir fabrikada çalışıyor iyi konumda hep kaynım eşimi kandırıp silip süpürmüş ev alırken borca girdik kimse yanımızda olmadı sadece biraz kaynanamlar destek oldu laf ederek o kadar ..kaynanamlar da şuan bizim olması gereken kirayı vermiyorlar neyse ama kaynım ne yaparsa yapsın onlar için çok kıymetli kaynım isterse ağızlarına etsin yine el üstünde ona yaptıkları yardımın haddi hesabı yok … eşimi işi düşünce arayıp sorarlar ben alakayı kestim kaynanamlar ile tamamen zaten …şimdi kaynım işi düzeltti iyi kazanıyor eltim takıp takıştırıp bize geliyor kahve içmeye … aynı zamanda içkili mekan açacakmış kaynım olacak kişi eşime bize bir iki bin yardım etmişti önceden sus payı onun dışında hiç kardeş yerine koymaz saf olarak görür eşimi böyle yapılması zoruma gidiyor ..bizim hala ev borcumuz var bende özel okulda öğretmenim eşimde çalışıyor çok şükür ama insanların böyle yapılan iyiliği bilmeyip üstüne gösteril yapmaları zoruma gidiyor
Tam olarak nerede kullanılmış? Bekarken yaptığı abi kardeş arasında o sizi ilgilendirmez. Şuan maaşını kardeşine mi yediriyor? Yengesine altın mı alıyor? Tam olarak nerede kullanılıyor bi net olarak söylesenizKızlar eşimin kullanılmış olması beni sinir ediyor
Şuan kimseye bişey vermiyor ama onların zor zamanında yanında olmuşTam olarak nerede kullanılmış? Bekarken yaptığı abi kardeş arasında o sizi ilgilendirmez. Şuan maaşını kardeşine mi yediriyor? Yengesine altın mı alıyor? Tam olarak nerede kullanılıyor bi net olarak söyleseniz
Ama bakın sormak zorunda değiller. Olay burada bitiyor aslında. Kaynım arabasını sattı biz hayırlısı olsun abi dedik. Para beklentimiz yoktu aynı şekilde biz evimizi sattık abim aynı şekilde davrandı beklentisi yoktu. Neden sorsunlar? Herkesin kendi bütçesi kendinedir. Siz şuan diğer geline yapılanı gözünüzde büyütüyosunuz. Benim eltimde aynı bu şekilde birisi bu yüzden tepki gösteriyorum size de. Bir beklentiye girmeyin. Size ait olan tek para kocanın ve sizin kazancınız olacaktır. Bir başkasının kazandığı paradan ufak bir soru ile ihtiyacınız var mı bişey lazım mı diye birşey bekleyemeyiz. O kadarda olduğunu sanmıyorum. İnsanlar çok sıkıştığı zaman zaten yakın akrabalarından bunu borç olarak ister . Ancak beklemeyin ki durumları çok iyi maaşın birini de size bağlasınlar. Öyle bi kayın aile ben hiç görmedim şimdiye kadar. Ki hep el üstünde tutuldum şükür ancak hiç bi zaman o beklentiye girmedim. Ben kocamın kazandığına kocamın aldığına bakarım. Ki buda ne kaynana kayınpeder ne kayın ne de görümcemi ilgilendirir. Onu ve beni ilgilendirir. Sizde beklentiye girmeyin. Çok yanlış düşünüyorsunuz.Şuan kimseye bişey vermiyor ama onların zor zamanında yanında olmuş
Onların şuan durumu çok iyi hiç sormazlar
Orası öyle canım ama benim demek istediğim şey çok başkaAma bakın sormak zorunda değiller. Olay burada bitiyor aslında. Kaynım arabasını sattı biz hayırlısı olsun abi dedik. Para beklentimiz yoktu aynı şekilde biz evimizi sattık abim aynı şekilde davrandı beklentisi yoktu. Neden sorsunlar? Herkesin kendi bütçesi kendinedir. Siz şuan diğer geline yapılanı gözünüzde büyütüyosunuz. Benim eltimde aynı bu şekilde birisi bu yüzden tepki gösteriyorum size de. Bir beklentiye girmeyin. Size ait olan tek para kocanın ve sizin kazancınız olacaktır. Bir başkasının kazandığı paradan ufak bir soru ile ihtiyacınız var mı bişey lazım mı diye birşey bekleyemeyiz. O kadarda olduğunu sanmıyorum. İnsanlar çok sıkıştığı zaman zaten yakın akrabalarından bunu borç olarak ister . Ancak beklemeyin ki durumları çok iyi maaşın birini de size bağlasınlar. Öyle bi kayın aile ben hiç görmedim şimdiye kadar. Ki hep el üstünde tutuldum şükür ancak hiç bi zaman o beklentiye girmedim. Ben kocamın kazandığına kocamın aldığına bakarım. Ki buda ne kaynana kayınpeder ne kayın ne de görümcemi ilgilendirir. Onu ve beni ilgilendirir. Sizde beklentiye girmeyin. Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Kendi hayatınıza bakın. İşin sonunda her koyun kendi bacağından asılacakOrası öyle canım ama benim demek istediğim şey çok başka
Eşinizin bekarlığındaki yardımı sizi ilgilendirmez!!Eşim bekarken yardım etmiş