Şafak Kaç?

kızlar benide 36 günüm var haziran 13 kısmet olursa.ama 2.sezeryanım olucak bu sefer cok korkuyorum narkozdan halbuki hiç bi sorun yaşamadım ilkinde.epidural de olabilir ama bi an olsun kendimi felç olmuşum gibi hissetmek istemiyorum sizce ikisi hakkındada bi bilgisi olan var mı

BENİMDE 36 GÜNÜM VAR HAZİRAN 13 SEZERYAN NİÇİN BENİM İLK BEBEĞİM CİNSİYETİNİ KIZ DEDİLER ERKENDE BEKLİYORUM ASLINDA ERKEN OLUR DİYORLAR KİLOSU NASIL BEBİŞİNİN BEN ÇOK HEYECANLIYIM SON AY GEÇMİYOR SENDEDE ÖYLEMİ :teselli:

benimde 47 günüm kaldı allahın izniyle inşaallah rabbim saglıkla kavuştursun evet çok heyecanlanıyor insan ya rabbim acılarını yokluklarını göstermesin inşaallah amin

benimd egününden önce gelcek eminim cadı çünkü çok hareketli şu an sanki dışarı çıkacak gibi oynuyor içimde maaşallah kızıma birtaneme canıma benim kıyamam ona ben :roflol: valla saglıkal gelsinde uykusuz gecelere razıyım inan

korkma kiz her bebek ayni degil bazilari uykusuz birakirlar bazilari uyur
benim oglan normaldi iste idare eder
bakalim kiz nasil olcak
bende raziyim uykusuz gecelere ama oglanla zor olcak o kesin
benim cok sancim oluyor hemde cok kotu doktor bi sey yok dedi cok sukur
acilma falan da yok ama bakalim hayirlisi

bende de sancı yok ama bazen oynarken alt tarafıma bişeyler oluyo zıplatıyo beni canımı yakıyor neden kaynaklanıyo acaba anlamış deilim :sm_confused:

canım kaç haftalıksın sen beebgin eger normal pozisyondaysa sen yurudükçe baskından doayı bebek kendine yer açmaya çalıştıgı için bu tarz şeyler normal sakın korkma aynısı bende de oluyor birçok hamişlerde oldugu gibi yerimseniben

tabi cnaım benim haklısın her bebek bir olmuyor ama ben kızımın cadı bişey olmasını istiyorum valla böyle beni çıldırtsın aminnnnnnnnnnn

bende geçenseneler diğe rhamiş arkadşaalra özenip ne zaman tadacagım diye aglıyordum sen gibi şimid bende hamileiym gün sayıyorum ve o arkadşalar bana sürekli tecrübeleirni anlatıyorlar send ehaile kalcaksın bzide seni böyle rahatlatıcaz merake tme yerimsenibe sadece zamanı var bekle allahın izniyle inşaallah oalcka

saol canm ya senin bebiş ne zaman geliyo

25 haziran da allahın izniyle inşaallah ama bu usg ye göre 47 gün kaldı

sat a göre ise 9 haziran gözüküyor canım benim yani 32 gün kaldı hayırlısı bakalım canı ne zaman isterse o zaman gelsin yeter kis aglıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü olsun allahım onu saglıkla buyutmeyi nasipe tsin acısını göstermesin inşaallah amin

allah tamamını erdirsin sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun aynısından 1 tane benimde olsun iyi geceleera.s.

bu gunleri cok aricaz karnimizdaki depikleri oynamalari acitmalari hele ben son hamileligim olcagi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…