kızlar benide 36 günüm var haziran 13 kısmet olursa.ama 2.sezeryanım olucak bu sefer cok korkuyorum narkozdan halbuki hiç bi sorun yaşamadım ilkinde.epidural de olabilir ama bi an olsun kendimi felç olmuşum gibi hissetmek istemiyorum sizce ikisi hakkındada bi bilgisi olan var mı
bende de sancı yok ama bazen oynarken alt tarafıma bişeyler oluyo zıplatıyo beni canımı yakıyor neden kaynaklanıyo acaba anlamış deilim:sm_confused:
saol canm ya senin bebiş ne zaman geliyobende geçenseneler diğe rhamiş arkadşaalra özenip ne zaman tadacagım diye aglıyordum sen gibi şimid bende hamileiym gün sayıyorum ve o arkadşalar bana sürekli tecrübeleirni anlatıyorlar send ehaile kalcaksın bzide seni böyle rahatlatıcaz merake tme yerimsenibe sadece zamanı var bekle allahın izniyle inşaallah oalcka
25 haziran da allahın izniyle inşaallah ama bu usg ye göre 47 gün kaldı
sat a göre ise 9 haziran gözüküyor canım benim yani 32 gün kaldı hayırlısı bakalım canı ne zaman isterse o zaman gelsin yeter kis aglıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü olsun allahım onu saglıkla buyutmeyi nasipe tsin acısını göstermesin inşaallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?