Şafak Kaç?

aman da aman çok az kalmış allahın izniyle allah kurtarsın hanımefendi :teytey: siz dogurun sıra bizede gelsin bakayım yerimseniben :roflol: demi ama

AY CANIM YA NE GÜZEL AZ KALMIŞ SAĞLIKLA KAVUŞURSUN İNŞALLAH BEBEĞİNE DARISI BAŞIMIZA TEK HANELİ RAKAMLARA DÜŞMEYE DAHA ÇOOOK VAR fisfisfis

ŞAFAK 60.....a.s

bende diyordum ne zaman düşeceğim 2li 3lü haneli rakamlara diye ama inan insan hiç anlamıyor.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.İnşallah hayırlısıyla tüm hamişler bebeklerine kavuşur.a.s.

benim şafakkkkk ...........109 kıslarrr ...... inşallah sag sgalim alırız bebeklerimizi kucagımıza (amin)

şafak 76, yani bebişim bir süpriz ile daha erken dünyaya merhaba demeyi düşünmüyorsa.
nasip kısmet:)

ne güzel yaa 7 gün kalanlar var. maşallah : nazar:

benim şafak 210 tatlicadiarzu

sehercim nasılsınn? kıs karşılaşamıyoruz artık.ben giremiyorum sohbete nasıl ikizlerin? az kalmış kıs seninde.Allah sabrını veriyor..merak etmee.benim hiç geçmiyor gunlerrimm.Allah kolaylık versin herkese.

Son düzenleme:

kıs geçmesmii seninde geçmiş günün az kalmış kıs inş. bende senin haftana ulaşırım canım sag sgalim bide alsaydık bebeilerimisi kucaklarımısa :) evet canım yaa seni daha sohbette göremiyorum bi sorun yoktur inş.. nasıl yoruyomu bebeiş senii .

İLK HAFTALARDA ÇOK ÇABUK GECIYORDU KARNIM BUYUDUCUKCE GUNLER GEÇMIYOR BE

İLK HAFTALARDA ÇOK ÇABUK GECIYORDU KARNIM BUYUDUCUKCE GUNLER GEÇMIYOR BE

katılıyorum 1 günü 1 hafta gibi yaşıyor insan.özellikle 34-35.haftadan sonra oldukça zor..kafamçokkarıştı ama olsun sonucunu düşününce hiçbir şeyi umursamıyor insan.yerimseniben

kızlar bugünleri doyaa doyaa yaşayınnn dogsunlarda görün bakk nasıl ahh biraz daha kalsaydı diceksiniz içimde :))))) geeçr bu günlerde geçer dogum yapmış olursunz rüya gibi gelir hatta :)) ben bitane yaptım o şimdi büyüdü büyümüyo zannederdim halbukii büyüyo :))) şimdi ikinciler gelio yine geçio zaman allahım herşeyin hayırlısını versin canalrım :)

ay çıldıracam şimid maxmum dioyr sanane ben bu kada ryazmak istiyom belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…