Şafak Kaç?

kızlarrr dualarımız süzlerle hayırlısıyla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallahhhh:) benimmm dahaaa çokkk yolun başındayım ben daha inşallah şafakk sayacağım günlere çabukçak sağ salim gelirimmm:)))

canım bende seni merake diyordum hatta dogrumuştur heralde dedim az kalmış geçmez ki bu 20 saat şimdi demi

uffffff sormayın saatler gittikçe garip bi ruh hali alıyor benidekafamçokkarıştı eşim erken geldi işten,ablam yanımda annem birazdan gelecek(biraz şımartılarak büyüdüm öylede devam ediyor ama bu ne kadar farklı bir duyguymuş.ANNE olmak! o kadar metanetli görünmeye çalışıyorumki ben bile şaştım kendime:1rolleyes: Allahım doğum yapan ve yapacak olan herkese yardımcı olsun...spinal olursa ilk ulaşmak istediğim sensin ERVUS.ben yapabilirsem sende yaparsın sanırıma.s.

canım yaa allah kurtarsın .. inşallah sag sgalim alırsın kucagına bebişini ayy engüsle bişi eski günler geldi aklıma:)

benimki daha çok küçükmüş yani şafak 8 ay
arkadaşlar Allah bütün hamişlerin yardımcısı olur inşallah sağlıkla kollarımıza almak nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…