Şafak Kaç?

58 gün. Daha çok var ( ve ben çok heyecanlıym. Bebişimin odası hazır, kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Bir kızım eksik:CüvCüv:

benim de 38 gün var ama esim de ben de sanki simdi doguracakmisim gibi korkuyoruz.

bebek vurdukca heyecan artiyor :CüvCüv:

24 saatten az :)))))))) karmakarışık duygular içindeyim yarın bu saatlerde operasyonda olacağım:)
oğlumu çok merak ediyorum...

31...ama erkende gelebilir kızım bellimi olur:))Allah hayırlı zamanda doğmayı nasip etsin inşallah..

şafak 115 ama büyük ihtimal sezeryan olacağı için az kaldı sayırlır

salı gününden sonra istediğimiz an alabiliriz dedi doktorum 2 gün sonra belli olacak.ben perşembe gününü istiyorum sezeryan için ama bakalım.çok az kaldı ölücem heyecandan

şafak 38 gözüküyo bende de.ama ikiz oldukları için dr en geç ocak 15ine suyun gelir dedi.heyecan doruktaaa.

salı gününden sonra istediğimiz an alabiliriz dedi doktorum 2 gün sonra belli olacak.ben perşembe gününü istiyorum sezeryan için ama bakalım.çok az kaldı ölücem heyecandan

şafak 38 gözüküyo bende de.ama ikiz oldukları için dr en geç ocak 15ine suyun gelir dedi.heyecan doruktaaa.

hayırlı doğumlar rabbim sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eğlesin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…