Şafak Kaç?

Doğum şeklim konusunda doktor bişey sölemedi daha normal hesaplamalara göre 40 hafta üzerinden Benimde şafak 63 ......

benimde şafak 8 :teytey: allah hepimizi bir avazda kurtarsın inş. hepimize hayırlı doğumlar arkadaşlar :Saruboceq:

APPLE rabbim yardimcin olsun! Hic korkma canim! Bebisini eline al bak ozaman ne korku ne baska bisey kalmaz! Cünki o an herseyi unutuyorsun! Ben oglumun dogumunda cok cektim ama elime onu sagsaglim verdiklerinde herseyi unuttum! Ve bidaha o aci aklima bile gelmedi! O an o aciyi unutursun bak gör! O minicik beden senin ellerinde olsunda insallah!

Insallah kolay gecer dogumun ama korkma ve kendini SIKMA. Ebeler doktorlar ne diyosa onu yapmaya calis! KOLAY GELSIN opuyorumnanaktan

saol canım.inşallah sağsalim bebeğimi kucağıma alayımda başka birşey istemiyorum:ecrin_bebek:

şafak 27....heyecan hat safhada.ben her gece rüyamda oğlumu görüyorum,öpüyorum kokluyorum.
sağlıkla gel meleğim,gel ki rüyalarım gerçek olsun..opuyorumnanaktan

kızlar benim için dua edin sabah gidiyorum doğuma.sağlıkla kızımı kucağıma alırım inşallah

şimdi kızım 1,5 yaşında :) çok tuhaf oldum bu mesajımı görünce allahım isteyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…