Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol bitanem senindeeevallahi kıs amma çok soru sormusum şimdi fark ettim :))))
hersey gönlüne göre olur insallah canım benim
bu soru saçma olmuş ama
2sinden birini tercih etmesi gerekirse seni mi ailesini mi tercih eder?
2 çocuk yapcam ins kankamKanka evlenince kaç çocuk yapıcaksınız?
Aşkıma keşke bunu yapmasaydım dediğin şey ne?
Sevgilin ailesine düşkün mü?
2sinden birini tercih etmesi gerekirse seni mi ailesini mi tercih eder?
Başka soruya gerek yok diğerlerin biliyorum zaten![]()
mecbur kalırsa arada kalırsa anlamında söledi fidescim didemimm yoksa tabiiki durup dururken tercihh neden yapsınnn mecburiyet durumundan bahsedioobu soru saçma olmuş ama
2 çocuk yapcam ins kankam
yok yaaa ben hep aşkla bakıorum onaaa kıyamam kii hiç
ailesine düşkün cnmmm bağlılar birbirlerinee
beni seçer aşkım ailesini haftada bi kez arıooo bitanem beni hergün 3 defaaaaaa![]()
amin kankam senn kine de nazar değmesin mutluluğumuz her geçen gün artsın dimi kankamMaşallah kankamın aşkına nazar değmesin
Mersi cevaplar içinn![]()
bu soru saçma olmuş ama
İNŞALLAH kankam bal ağızlım yerim uleeamin kankam senn kine de nazar değmesin mutluluğumuz her geçen gün artsın dimi kankam![]()
cnm kankammm amma yağladık he birbirrimizii =):82:İNŞALLAH kankam bal ağızlım yerim ulee![]()
ne düşünüon nan kara karaaaaaaaa
kritik sorular sormuşsun tarıçammm :88:oyy bebeğim koltuğamı oturmuş
eski bir şafakçı olarak,bende sana bir kaç soru sorıyım
SORU:sevgilin çarşı iznine çıkınca kıskanırmısın?
SORU:ankesörlü sürekli meşkul olunca pskopata bağlayıp,sevgilin arayınca ona çatarmısın?(niye meşkul,yoksa senmi konuşuyosun felan diye:))
SORU:askerden geldikten sonra değişmiyeceğine inanıyormusun
şimdilik bu kadar,ben yine gelicem![]()
meg
siyahincim
siyahinci
flower babyke
susu laydm didemevom mehabbetm
kardelen tüm kk lı arkadaslarımı ben çok sefiom kiii aklıma gelen gelmeyen arkadasşlarım izi çok sefiom ben![]()