- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
Alışıyorsun canım zamanla gerçekten. İlk günler her iki taraf için de zor oluyor ama sonra alışıyorsunevet canim uzun dönem
ay bugun bile bitmedi sanki. icim daraliyo onun orda oyle esir gibi kaldigini dusundukce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alışıyorsun canım zamanla gerçekten. İlk günler her iki taraf için de zor oluyor ama sonra alışıyorsunevet canim uzun dönem
ay bugun bile bitmedi sanki. icim daraliyo onun orda oyle esir gibi kaldigini dusundukce![]()
Ilk baslarda cok zor oluyor canim alisirsin biraz gecince bir ortama baksin alissin sonra konuşursunuz hergun zaten. Ağlama uzuldugunu belli etme sen moral verici konus hep yıpratma kendini de ama.canim allah kavustursun sizi de bi an once insallah. ben hala anlayamadim gittigini hala sanki arasam acacakmis gibi. cok boşluğa düştüm elim surekli telefona gidiyoac kaldi bugun dusundukce kahroluyorum. sabah kahvaltı edememis aksam yemek bitti diye yiyememis
![]()
off allahim of
konusuyoruz kuzum cok sukur askercelli yaninda. bugun aradi sesini duydum askiminIlk baslarda cok zor oluyor canim alisirsin biraz gecince bir ortama baksin alissin sonra konuşursunuz hergun zaten. Ağlama uzuldugunu belli etme sen moral verici konus hep yıpratma kendini de ama.
insallah canim insallah gecer bu gunler bi an once.Alışıyorsun canım zamanla gerçekten. İlk günler her iki taraf için de zor oluyor ama sonra alışıyorsun
konusuyoruz kuzum cok sukur askercelli yaninda. bugun aradi sesini duydum askiminhic belli etmedim ama aglicak gibi oldu sesi gitti sonra kapattik
hic belli etmiyorum ona morali yuksek olsun diye sebeklikler yapıyorum. canim o kadar sikkin ki bugun kotu bi sey oldu ilk onla paylasamamak cok uzdu beni. ama ona hep iyi seylerden bahsedicem onun morali yuksek olsin yeter bana
ayy hem de nasil iyi geldi kuzum sesini duymak :) cok güzel bi sey arada bi mesaj alabiliyor napti netti ogreniyorum da rahatliyorum.oo iyi hadi kuzum sesini duymak ne kadar rahatlatıyor değil mi. askercell olduktan sonra inan daha kolay oluyor.Biz acemiliğinde mesajlaşıyorduk hergün canım arada gündüzleri de arıyordu haftaiçi. şimdi usta birliğinde konuşamıyoruz telini aldılar diye. seninki nerde yapıyor askerliğini canım ?
İnşallah canım inşallahinsallah canim insallah gecer bu gunler bi an once.
Sanki haftasonu daha mı çabuk geçiyor ne? Ya da onlar çarşıya falan çıkınca o rahatlık bizede mi geliyor dersiniz? Haydi bakalımmmm Şafak 129 o zaman.
en kısa zaamanda çıkacağı zamanlar gelir umarım onlara çabuk geçince bizede geçiyor sanki.Benim sevdicegim çarşıya çıkamıyor daha be canım o yüzden bana cok daha zor geliyor haftasonu olunca gecmiyor zaman gibi. carsiya ciksada görüntülü konusabilsek gorebilsem sevdiğimi. .![]()
Canım keşke bir bilgim olsa ama malesef yok şimdilik içini ferah tutmaya çalış öğrenmeye çalış ne olduğunu.Kizlar benim sevgilimi terorle mucadeleye secmislerallah askina bilen biri bi seyler desin bana bildigin gibi değil desin bi sey desin kafayi yicem allahim kafayi yicem
komando olcakmis. secmisler yarin saglik testi varmis. elenmezse eger komandolugu kesinlescek. acemiligi boyunca her gece 2de egitim olacakmis 30km dagda yurutceklermis. ve nornalde 8ocakfa dagitm iznine gelecekti komando olursa 20gun daha orda duracakCanım keşke bir bilgim olsa ama malesef yok şimdilik içini ferah tutmaya çalış öğrenmeye çalış ne olduğunu.
endişeni düşünemiyorummmm Allah hepsini korusun hiç bişey belli olmuyorki bu hayatta.. Umarım herkes icin sizin için hakkında nasıl hayırlı olacaksa o olsun sağsağlim gidip gelsinler inşallah.komando olcakmis. secmisler yarin saglik testi varmis. elenmezse eger komandolugu kesinlescek. acemiligi boyunca her gece 2de egitim olacakmis 30km dagda yurutceklermis. ve nornalde 8ocakfa dagitm iznine gelecekti komando olursa 20gun daha orda duracakustaligi da kesin doguya cikacakmis. ic guvenlik bolgelerine
dua edin nolur cok kotuyum yarin gecemezsin testten allahim.
amiin amin insallah ben de hep oyle dua ediyorum sagol canimendişeni düşünemiyorummmm Allah hepsini korusun hiç bişey belli olmuyorki bu hayatta.. Umarım herkes icin sizin için hakkında nasıl hayırlı olacaksa o olsun sağsağlim gidip gelsinler inşallah.
canım ALLAH kavuştursun hepimizin askeri Allaha emanet. onları ayakta tutan tek şey bizim dualarımız. bol bol dua et biliyorum yeni göndermişşsin askerini ilk günler zor oluyor evet sanki dünyanın ortasında tek başına kalmış gibi hissediyor kendini insan. kendine uğraşacak bişiler bul evde çalışıyorsan zaten kafan biraz dağılır yine. bi de ilk günlerde sevdiğiniz aa bu bizim şarkımız dediğiniz şarkıları dinleme bence. ben hala dinlemiyorum 4 ay oldu gideli ben cesaret edemiyorum dinlemeye hemen ağlama moduna geçiyorum.amiin amin insallah ben de hep oyle dua ediyorum sagol canim![]()