- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi angelgozde
genelde klasik mi spor mu giyinirsin? (bu biraz bizim küçüklük anket defterlerindeki sorulara benzedi ama neyse:90: )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok romantiğim,sürekli aklıma bu tarz şeyler gelir.Ah askerim olsydı yanımda şu an neler neler yapardım onaromantik misin?neler yaparsın mesela?meslektaşız bu arada canım![]()
ne kadar çok beğendim ifade edemiyorum şu anpeki ilk sayfada ki gece kuşunu beğendin miiii![]()
canım benim ne güzel bir karşılama bu böylee çok teşekkür edderimm,çiçeğe de bayıldımkoltuğun hayırlı olsun muhabbet kuşum...gelelim sorulara....
![]()
sorular...
nerede yaşamak isterdin?...
balayına nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
aşk mı paramı ?
aşkınızın rengi ?
kaç çocuk istiyorsunuz?
hayalindeki gelinlik nasıl olmalı?
sence yaz düğünümü yoksa kış düğünümü?
havuzbaşımı kır düğünmü yoksa salon düğünümü?
nişanlğını nerenk düşünüyorsun???
arkası yarın sorularımın...![]()
Canım hoşgeldin....Fazla sıkıştırmayın gelinlik ayakkabımın altına isminizi yazmam vallaAmanda kuşumuza bak sennn yandın şimciiikk kuşkaaa*Hayatında en pişman olduğun olay nedir? *Hiç birinden dayak yedin mi? *Hiç intihar etmeye kalkıştn mı? *Hiç ayna karşısında çırılçıplak dans ettin mi?* Dur daha soracam
![]()
canım ilk aşkım değil askerim ne yazık ki,ama son aşkım olmasını umut ediyorumkuşkam askerin ilk ve son aşkın mı hehe![]()
evet canım çocukluğumdan beri hep öğretmen olmayı isterdim,ilköğretimde kesin kararımı verdim,Öğretmen lisesinde okudumm ve şükürler olsun ki öğretmen oldum.öğretmenliği isteyerek mi seçtin?
isteyerek seçtiysen pişman oldun mu hiç?
genelde klasik mi spor mu giyinirsin? (bu biraz bizim küçüklük anket defterlerindeki sorulara benzedi ama neyse:90: )
bölüm 2...
mangal,defter,tutku,gül,zaman,londra,ruj bu kelimeler sana ne ifade ediyor ?
hahah yazarsın sen gene de merhametli kuşum benim. Gelelim diğer sorularaaHiç evcil hayvan besledin mi ? Hiç aldatın veya aldatıldın mı ? Hayatında yaptığın en büyük çılgınlık neydi ? İlk kaç yaşında öpüştün ? Vücudunda en beğendiğin ve en beğenmedin yer neresi ? En büyük korkun ne ? Hayatında yer yarılsaydı da dibine girseydim diyecek kadar utanacak bir an yaşadın mı ? Erkeğini etkilemek için ne yaparsın ?
![]()
Kuşumm üstte benim sorular varr![]()
offf bütün sorularm sorulmuşşş![]()
şimdik dopigimizin nadide üyesi
KK'da en çok merak ettiklerin kimler ??
hiç aşkın dışında biri için iç çektin mi
çocugunuz olursa isimlerini ne koymayı düşünüyodunz ?
Bidee İLK gece için ne düşüyosnz düğün sonrası yorgunluktn hal kalırmı snce![]()
senden sora bu koltuğa kimin oturmasını istersn cnm ???
evet cnm katılım yok benim açtığım son anket olacak bu sanırımmmm :97:valla herkesi çok tanımak isterim ayrım yapmak gibi olmasın herkes otursun keşke ama Perisoko,cum otursa keşke...
Fazla katılım olmadığı için bu serüven burda biter sanırım![]()
tutim valla facede de var görmüşssündür belki ama hala karar veremedim hemen ekliyorum tatlım bu ikisi arasında çok kaldım.gece kuşum hayalindeki ewlilik yüzğünün yani alyansının resmini buraya koyarmısın desem çokmu saçmalarım ???
sinirli misin? anlaşılması zor bir insan mısın? genelde insanların hakkındaki ilk izlenimleri ne olur?