• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şafak sorgu koltuğunun 3. konuğu gece kuşu

genelde klasik mi spor mu giyinirsin? (bu biraz bizim küçüklük anket defterlerindeki sorulara benzedi ama neyse:90: )

romantik misin?neler yaparsın mesela?meslektaşız bu arada canım:38:
çok romantiğim,sürekli aklıma bu tarz şeyler gelir.Ah askerim olsydı yanımda şu an neler neler yapardım ona:69:klasik romantizmden hoşlanmam çok fazla. ufak detaylara çok önem veririm.her şeyin içine ufak da olsa bir romantizm koyarım:12:
peki ilk sayfada ki gece kuşunu beğendin miiii :64:
ne kadar çok beğendim ifade edemiyorum şu an:60:
koltuğun hayırlı olsun muhabbet kuşum...gelelim sorulara....
Lani_Guyton_bridal_bouquet-295x299.jpg

sorular...

nerede yaşamak isterdin?...
balayına nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
aşk mı paramı ?
aşkınızın rengi ?
kaç çocuk istiyorsunuz?
hayalindeki gelinlik nasıl olmalı?
sence yaz düğünümü yoksa kış düğünümü?
havuzbaşımı kır düğünmü yoksa salon düğünümü?
nişanlğını nerenk düşünüyorsun???

arkası yarın sorularımın...:1:
canım benim ne güzel bir karşılama bu böylee çok teşekkür edderimm,çiçeğe de bayıldım:69:
Aslında İzmir'de yaşamayı çok isterim ama askerimin işi Denizli'de olduğu için orada yaşıcaz.Yer mekan önemli değil,sevdiklerim olsun her yerde yaşarım sanırım.
Balayını hiç düşünmedik askerlikten herhalde,söz nişan düğün arka arkaya olacak o yüzden balayına fırsat kalmadı,şu an için bunlar ön planda.
Yurt dışında geçirmeyi çok isterim ama:69:
para hayatımızda çok önemli bir yer teşkil ediyor ama ben aşkı tercih ederim.
Aşkımızın rengi kırmızı.ama bazen ebruli:69:
Ben 3 çocuk istiyorum.Biri kız,biri erkek .3. de sürpriz:9:
Hayalimdeki gelinlikse şöyle:muhakak kabarık olmalı,straplez istiyorum,asil taşlarla süslü,2 ayrı duvak,biri upuzunidiğeri de normal boyda.uzunu oynarken çıkarırım:60:çok güzel olmalı,her şeyi içime sinmeli ve de kırık beyaz istiyorum.:69:
Kış mevsimini sevmiyorumYaz gelini olmak daha güzel olur.Ama sanırım benimki Eylül'De olacak:69:
Tabiki de kır düğünüüüüüüüüüüü:64:
Nişanlığımın rengi konusuna karar veremiyorum bir türlü.toz pembe,kırmızı,mor,petrol mavisi olabilir canım

Amanda kuşumuza bak sennn yandın şimciiikk kuşkaaa :70: *Hayatında en pişman olduğun olay nedir? *Hiç birinden dayak yedin mi? *Hiç intihar etmeye kalkıştn mı? *Hiç ayna karşısında çırılçıplak dans ettin mi?* Dur daha soracam :60:
Canım hoşgeldin....Fazla sıkıştırmayın gelinlik ayakkabımın altına isminizi yazmam valla:60:
Hemen sorularına geçiyorum.
Hayatımda hep insanlara çok değer verdim çok güvendim,çok da dost kazığı yedim bu taraz pişmanlıklarım çoktur.Bir de rahmetli dedemle çok fazla zaman geçiremedim,o vefat edince o kadar pişman oldum ki:43:
Evet dayak yedim:60:lise 2. sınıfta askerimle aynı sınıftaydım malum,önümde oturuyordu kopya istedi benden sınavda.ben de ona söylüyordum ki çok gcık bir hocamız vardı,iki ona bi bana geçirmişti:60:sonradan pişman ettik tabi:60:
Ayna karşısında çırılçıplak dans etmişimdir muhakkak çünküben sürekli oynarım :60::64: malesef intihara kalkışmıştım ayrılık yaşamıştık askerimle ve hap içmiştim:(((

kuşkam askerin ilk ve son aşkın mı hehe:9:
canım ilk aşkım değil askerim ne yazık ki,ama son aşkım olmasını umut ediyorum:69:
öğretmenliği isteyerek mi seçtin?
isteyerek seçtiysen pişman oldun mu hiç?
evet canım çocukluğumdan beri hep öğretmen olmayı isterdim,ilköğretimde kesin kararımı verdim,Öğretmen lisesinde okudumm ve şükürler olsun ki öğretmen oldum.
KPSS zorlu bir sınav olduğu için çok kez pişman oldum ama işimi seviyorum

genelde klasik mi spor mu giyinirsin? (bu biraz bizim küçüklük anket defterlerindeki sorulara benzedi ama neyse:90: )

İşim dolayısıyla klasik giyiniyorum,topuklu ayakkabılar,şık elbiseler giymeyi çok seviyorum ama ,conversesiz bir hayat da düşünemiyorum:37:

Son düzenleme:
hahah yazarsın sen gene de merhametli kuşum benim. Gelelim diğer sorularaa :23: Hiç evcil hayvan besledin mi ? Hiç aldatın veya aldatıldın mı ? Hayatında yaptığın en büyük çılgınlık neydi ? İlk kaç yaşında öpüştün ? Vücudunda en beğendiğin ve en beğenmedin yer neresi ? En büyük korkun ne ? Hayatında yer yarılsaydı da dibine girseydim diyecek kadar utanacak bir an yaşadın mı ? Erkeğini etkilemek için ne yaparsın ? :24:

bölüm 2...

mangal,defter,tutku,gül,zaman,londra,ruj bu kelimeler sana ne ifade ediyor ?

mangal=hemen babamı çağrıştırıyor ,çok sever:60:olsa de yesek ama vakit daha erken olsa keşke:60:
defter=Askerime tuttuğum günlüğüm
Tutku=Belki de aşkın eş anlamlısı,olmazsa olmaz bir şey...
Gül=Aşkın saf görüntüsü.Masumluk,aşk,tutku,romantizm...
Zaman=Kullanmayı beceremediğim ama her şeyi ona bıraktığım bir şey..
Londra=moda
Ruj=sürmeden çıkmam abi:60:

bazı sorular gözümden kaçmış özür dilerim,hemen cevaplıyorum
Aşkım bana çok sık çiçek almaz,olayın büyüsü heyecanı kaçmasınmış:60:
ama aldığı zaman da toptan alır:69:

Hayatta en çok aileme güvenirim.

Olmazsa olmazım sevdiklerimdir her zaman.

Hayatımda aldığım en güzel hediye,Askerimin evlenme teklifi ettiğinde aldığı yüzüğümdür,hiç çıkarmam parmağımdan. manevi değeri çok büyük:69:

hahah yazarsın sen gene de merhametli kuşum benim. Gelelim diğer sorularaa :23: Hiç evcil hayvan besledin mi ? Hiç aldatın veya aldatıldın mı ? Hayatında yaptığın en büyük çılgınlık neydi ? İlk kaç yaşında öpüştün ? Vücudunda en beğendiğin ve en beğenmedin yer neresi ? En büyük korkun ne ? Hayatında yer yarılsaydı da dibine girseydim diyecek kadar utanacak bir an yaşadın mı ? Erkeğini etkilemek için ne yaparsın ? :24:

Yazarım canım benim de ayaklarım küçük nasıl o kadar ismi ayakkabıma sığdırıcam merak ediyorrum:60:
Evcil hayvan besledim. küçükken hep civciv beslerdim ama hemen öldükleri için o tutkumdan vazgeçtim.Kuş besledim bir zamanlar öldükten sonra bir daha beslemeyeceğime söz vermiştim.
Şimdi Askerimin giderken bana emanet ettiği balıklarım var.İsimleri de Ayşe,Fatma,Hayriye:60:
Sadece Hayriye kaldı diğerleri meftaa:43:
Keşke maymun besleyebilsemmm:16:

Hiç aldatıp aldatılmadım canım.Asla affetmeyeceğim şeydir.İnşallah yaşamam...

Hayatımda yaptığım en büyük çılgınlık;1 Nisan'da eski erkek arkadaşıma çok pis bir şaka yapmıştı ben evlatlıkmışım yeni öğrendim diye. Tabi inansın diye çok gözyaşı dökmüştüm telefonda.Benimle evlen ben bu insanlarla yaşayamam demiştim,o da ailesine durumu anlatmış,ailesi kabul etmiş, ertesi gün çıkıp gelmiştii beni almaya,ağlaya ağlaya hem de:64:8 saatlik messafedeydik. çocuğa yazık oldu ama bunun şakadan ibaret olduğuna sevinip kızamamıştı bana:60: belki de erken yaşta evlenmekten kurtulduğu için affetmişti:60:

İlk Öpücüğüm askerimden gelmişti,17 yaşındaydım.Ansızın öpüvermişti beni ve 4 gün konuşmamıştım onnla.Bunu bana nasıl yaparsın diye:60:

En beğendiğim yer gözlerim,en beğenmediğim de sonradan çıkan benlerim:47:

En büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek. Bir ara tedaviye bile başlamıştım,sürekli aklıma senaryolar geliyordu ya şöyle olursa ya böyle olurssa diye:43:

Çok çok utandığım bir olay henüz aklıma gelmedi ama gelince döncem sana canım:31:

Erkeğimi etkilemek için çok emek harcamam aslında,çevremdekiler şytan tüyüne sahip olduğumu söylerler:37:sıcakkanlılığım,güler yüzüm ve seksüüü bakışlarım onu çok etkilermiş,onun yalancısıyım valla:60:

Canlar bence sorularınızı 3 er sorun böyle çok karışık oluyo,yazarken de nefes nefese -kalıyorum insaf yahıu:60:

offf bütün sorularm sorulmuşşş :57:
şimdik dopigimizin nadide üyesi :60:
KK'da en çok merak ettiklerin kimler ??
hiç aşkın dışında biri için iç çektin mi :60::60:
çocugunuz olursa isimlerini ne koymayı düşünüyodunz ?

Bidee İLK gece için ne düşüyosnz düğün sonrası yorgunluktn hal kalırmı snce :60::60:

Son düzenleme:
offf bütün sorularm sorulmuşşş :57:
şimdik dopigimizin nadide üyesi :60:
KK'da en çok merak ettiklerin kimler ??
hiç aşkın dışında biri için iç çektin mi :60::60:
çocugunuz olursa isimlerini ne koymayı düşünüyodunz ?

Bidee İLK gece için ne düşüyosnz düğün sonrası yorgunluktn hal kalırmı snce :60::60:

canım kusura bakmaa koltuk fazla ısındı da bi hava alıyım diye çıkmıştım:60:
hoşgeldin canım:66:hemen cevaplıyorum

kk da en çok merak ettiğim bütün görüştüklerim kimseyi ayıramam.bir kısmıyla facede görüşüyorz ismini cismini gördüm ama göremediklerim için kuduruyorum:60:

Aşkım dışında Behlül'e çok iç çektim valla yalan söyleyemem:60:
Erkek olursa askerim Çınar koycak kız için de Ömür düşünüyorum da o zaman bi gelsin bakalım:13:

İlk gece mi:60:
Valla ben başkasının düğününde bile hiç oturmam ki kendi düğünümü düşündükçe kopuyorum.Tebrik etmek isteyen herkes piste gelicek sanırım:60:
yorgun olsam da o iş o gece olur sanırım:60: ama önce nazlanırım,zaten korkuyorum korkudan yaklaştırmayabilirim de:60:

valla herkesi çok tanımak isterim ayrım yapmak gibi olmasın herkes otursun keşke ama Perisoko,cum otursa keşke...
Fazla katılım olmadığı için bu serüven burda biter sanırım:43:
evet cnm katılım yok benim açtığım son anket olacak bu sanırımmmm :97:

gece kuşum hayalindeki ewlilik yüzğünün yani alyansının resmini buraya koyarmısın desem çokmu saçmalarım ???

sinirli misin? anlaşılması zor bir insan mısın? genelde insanların hakkındaki ilk izlenimleri ne olur?

gece kuşum hayalindeki ewlilik yüzğünün yani alyansının resmini buraya koyarmısın desem çokmu saçmalarım ???
tutim valla facede de var görmüşssündür belki ama hala karar veremedim hemen ekliyorum tatlım bu ikisi arasında çok kaldım.
1s9pfnmva.jpg
[/url][/IMG]
29ej34qfo.jpg
[/url][/IMG]
sinirli misin? anlaşılması zor bir insan mısın? genelde insanların hakkındaki ilk izlenimleri ne olur?

normalde sürekli gülerim ben amaa bir anda sinirlenebiliyorum o zaman da çok çekilmez olrum:60: sakinleşmem uzun zaman alır.
anlaşılması zor bir insan değilim. beden dilimi iyi kullanırım ve herkese karşı şeffaf olurum.
genelde herkes ilk bakışta çok havalı,soğuk biri olduğumu ama tanıdıkça çok sevdiklerini söylerler.

Back
X