- Konu Sahibi bendenizzz
-
: )
o çaktırmışda sen inanmak istememiş olabilir misin?
eski konularında çok denildi "oyuncak gibi oynuyor seninle, ondan hayır gelmez" diyebilmiyorumkismile
sevgili değilde arkadaşmısınız galiba öyle anladım.erkeklerin geneli normal arkadaşlarıylada konussalar onları kendilerine bağlamaya calışırlar.keske bukadar sık görüşmeseydin hata yapmışın
hayatımda kimseyi istemiyorum ama senide kaybtmek istemem
tercümesi :
şu anda ayarlamaya çalışıtıgım bir hatun var nazlanıyor o olmazsa sen yan ceptesin demek
hayatımda kimseyi istemiyorum ama senide kaybtmek istemem
tercümesi :
şu anda ayarlamaya çalışıtıgım bir hatun var nazlanıyor o olmazsa sen yan ceptesin demek
you_know kesinlikle dogru ama cok da acı...Ayarlamaya calıstıgıda eski sevgilisiydi ve suan onunla.İnşallaj yapamaz onunla beter olurkötükedihüso
bu insan için kafa yormana değmez....mümkünse hiç görüşme...
bazen öyle gelişir ki olaylar sen bile anlamazsın ne oldugunu..Hiç çaktırmadı dürüst davranmadı.Aksine ben hiç inanmadım ama onun tavırları ister istemez acaba yı uyandırdı benim kafamda.Hakikaten de hayır gelmzemiş.Ama birine duygusal anlmada bişeyler hissedince (aşk demiyorum) inanasın gelmio malesefkafamçokkarıştıHyatımda yaptıgım yanlıslara yenısını de eklemıs oldum bilmiyorumkismile
yok arkadaşım ne görüşecem ki aslaaaa.Sadece ben bunları haketmediğimi düşünüyorum kendimi kullanılmıs hissediyorum.Bu suçluluk duygusundan nasıl kurtulurum sence önerin olurmu bana tek isteğim bu düşünceden kurtulmakbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?