Safım ben walla:((

bendenizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
51
0
86
Adana
suana kadarkı herseyı her lafı yalanmıs meger ne de güzel laflar bulurmus kandıracak.Ama salakmısım bende kandım cunku.Sevgili gibi davranıp biz 2 dostuz dedı.Suan yalnızlık bana cekıcı hayatımda kımseyı ıstemıyorum ama senı de kaybetmek ıstemem dedi.Sevgilim yok geldıgımde konusuruz herseyı anlatıcam dedıı dedı deı..hep dedı zaten.Veeee gecenlerde msn den eskı sevgılısıyle resmını gordm ve bugun de facede ılıskısı var dıye değiştirmiş durumunu...Eskıden habıre arar sorardı.İlgilenırdı suan tık yok.Bukadr kolaymı neden kullandı beni onu unutmak ıcın.Arkadas ayagına neden yattın neden.Daha dun sabahta konustuk normal sekılde...Çaktırmıyor da.alsanaalsanasmileGüvenmek istedim duygularıma yenik düştüm.Keşke görüşmeseydım.Galıba unutmak en dogrusu ama tek kelıme LANET OLSUNsenağlama

: )

o çaktırmışda sen inanmak istememiş olabilir misin?

eski konularında çok denildi "oyuncak gibi oynuyor seninle, ondan hayır gelmez" diyebilmiyorumkismile

sevgili değilde arkadaşmısınız galiba öyle anladım.erkeklerin geneli normal arkadaşlarıylada konussalar onları kendilerine bağlamaya calışırlar.keske bukadar sık görüşmeseydin hata yapmışın

saflikla alakasi yok.. biz kizlar müsaitiz böyle konu ask olunca,
her birimiz bir anda cok saflasiyoruz, en zekisi bile saflasiyor..
yani sen kendinde suc bulma bu yüzden..
ama tabi o öyle davranirken, yinede önlemini alip uzak durabilirdin...

: )

o çaktırmışda sen inanmak istememiş olabilir misin?

eski konularında çok denildi "oyuncak gibi oynuyor seninle, ondan hayır gelmez" diyebilmiyorumkismile

bazen öyle gelişir ki olaylar sen bile anlamazsın ne oldugunu..Hiç çaktırmadı dürüst davranmadı.Aksine ben hiç inanmadım ama onun tavırları ister istemez acaba yı uyandırdı benim kafamda.Hakikaten de hayır gelmzemiş.Ama birine duygusal anlmada bişeyler hissedince (aşk demiyorum) inanasın gelmio malesefkafamçokkarıştıHyatımda yaptıgım yanlıslara yenısını de eklemıs oldum bilmiyorumkismile

hayatımda kimseyi istemiyorum ama senide kaybtmek istemem
tercümesi :
şu anda ayarlamaya çalışıtıgım bir hatun var nazlanıyor o olmazsa sen yan ceptesin demek

sevgili değilde arkadaşmısınız galiba öyle anladım.erkeklerin geneli normal arkadaşlarıylada konussalar onları kendilerine bağlamaya calışırlar.keske bukadar sık görüşmeseydin hata yapmışın

evet arkadastık ama dedım ya onun tavırlarını gorsen sevgili olmasak bile sanki oyle bişey istiyo gibiydi.Hatta ben uzak duruyodum.Zaten 2 kere gorustuk sonrası hep telefon arada da msn den oldu.ama yinede görüşmeyecektim hata ettim.
Kesinlikle güvenmiyorum bundan sonra hiçbir ilişkiye:(

tercümesi :
şu anda ayarlamaya çalışıtıgım bir hatun var nazlanıyor o olmazsa sen yan ceptesin demek

Evet aynen kasttetiği şey bu..

Hayatımda kimseyi istemiyorum ama kafamdaki hatunu ayarlayıncaya dek senle takılmak istiyorum demek...

tercümesi :

you_know kesinlikle dogru ama cok da acı...Ayarlamaya calıstıgıda eski sevgilisiydi ve suan onunla.İnşallaj yapamaz onunla beter olurkötükedihüso

bu insan için kafa yormana değmez....mümkünse hiç görüşme...

yok arkadaşım ne görüşecem ki aslaaaa.Sadece ben bunları haketmediğimi düşünüyorum kendimi kullanılmıs hissediyorum.Bu suçluluk duygusundan nasıl kurtulurum sence önerin olurmu bana tek isteğim bu düşünceden kurtulmakbilmiyorumkismile

bazen öyle gelişir ki olaylar sen bile anlamazsın ne oldugunu..Hiç çaktırmadı dürüst davranmadı.Aksine ben hiç inanmadım ama onun tavırları ister istemez acaba yı uyandırdı benim kafamda.Hakikaten de hayır gelmzemiş.Ama birine duygusal anlmada bişeyler hissedince (aşk demiyorum) inanasın gelmio malesefkafamçokkarıştıHyatımda yaptıgım yanlıslara yenısını de eklemıs oldum bilmiyorumkismile

haklısın

boşlukta olunca da iki güzel kelama mest oluveririz...

yaşadıklarımın ders almamız için var. kendine fazla yüklenme. dersini al ve defterini kapat.kaydirigubbakcemile5

düşündükçe kötü olacaksın

yok arkadaşım ne görüşecem ki aslaaaa.Sadece ben bunları haketmediğimi düşünüyorum kendimi kullanılmıs hissediyorum.Bu suçluluk duygusundan nasıl kurtulurum sence önerin olurmu bana tek isteğim bu düşünceden kurtulmakbilmiyorumkismile

Canım yapacağın tek şey hemen yelkenleri suya indirmemek,ve ucuz kurtulduğuna şükretmek...O adam eski sevgilisi ile yeniden sorun yaşayacak muhtemelen,çünkü dürüst ve güvenilir değil...Onunla ilgili herşeyi unut ve hayatına adımlarını dikkat ederek temkinle devam et...Yaşın çok genç ve güzel yarınların olduğunu unutma..Hayatına seni hakedecek insan çıkacaktır...

Back
X