saflık mı ukalalık mı çözemedim

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
benim 5 6 yıllık çok sevdiğim bir arkadaşım var ama artık beni deli ediyor kızlar
saçına balyaj yap yakışır dedi yok canm bensevmiyorum dedim aaa ama ben yakışmasa söylemem öyle olsun dedi

kahverengi göz kalemi sür yakışır dedi yok ben siyah ve mavi seviyorum dedim hmm o daha iyi olur ama sen bilirsin dedi

face'e profil resmi koydum bu ne yaa eski foto başka koy dedi şaka gibi ya bende yok ben bunu koydum dedim yaa ama eski foto bu ne böyle diye uzattı bende yeter ya altı üstü foto ne önemi var dedim

benim sevglim var onun yok..bana dediki kız bir oğlan var maaşıda iyi senle tanıştırayımmmı sevgilinin durumu iyi değil ya dedi...bende sevgilim, seviyorum ben saçmalama sen kendine ayarla o oğlanı dedim aman yok be boyu çok kısa dedi...kendine layık bulmamış hanımımız

gerçekten çok güzel bir kız manken gibi ama pek çıkma teklifi eden yok burnu çok havada
durmadan ya şu oğlan bana aşık yazık diyor her gördüğü her tanıdığı erkek için
nerden anladın diyorum ya bakıyo ya işte diyo
geçen eski komşusu faceden eklemiş zaten yıllardır beni seviyodu bakalım ne dicek dedi ya umutlanma dedim çocuk hiçbişey yazmamış bile

bu kız hasta mıdır nedir anlamadım
bi yandanda seviyorum iyi niyetli bence
ama çok sinir oluyorum herşeyime karışıyor

kusura bakma ben böyle tiplerin hepsine uyuz oluyorum.Herkes onları sever,eskiden beri gözleri onlardadır.kendilerine kimseyi yakıştırmazlar.bıdı bıdı bıdı..uyuz oluyorum

Son düzenleme:
kusura bakma ben böyle tiplerin hepsine uyuz oluyorum.Herkes onları sever,eskiden beri gözleri onlardadır.kendilerine kimseyi yakıştırmazlar.bıdı bıdı bıdı..uyuz oluyorum

canm ya anlatamam herkes ona aşık sevgilsi olanlar bile
birde ayyy yazıkkk kız beni seviyoooo diyo bende ya ne alaka diyorum ama anlamıyor

bazı insanları değştiremezsin karakteri odur çok rahatsız olursanda muhattap olmayı kesersin ya olduğu gibi kabul edersin yada etmezsin

kusura bakma ama boyle insanları hiç sevmem
patavatsız kendini begenmiş
sanki en iyisi onlar
dünya onların etrafında dönüyo sanki
arkadasına soyle bence bi kendine gelsin....

kusura bakma ama boyle insanları hiç sevmem
patavatsız kendini begenmiş
sanki en iyisi onlar
dünya onların etrafında dönüyo sanki
arkadasına soyle bence bi kendine gelsin....

hemde nasıl patavatsız çok beğenerek giydiğim kıyafetlere ayyy bu hiç olmamış bile diyor
neden sabrettiğime gelince bir süre dayanamadım ona onun gibi davrandım..saçını mı boyatcak yok yok boyatma hemen x kuaföre sor dedim bilmişlik yaptım ama tamam dedi bende saf sanırım diye devam ettim işte

Senin yerinde olsam onun tavsiyelerini dinlemem, hatta tersini yaparim. Kendine layik gormedigi cocugu sana ayarliyorsa, sana yakismayani sana tavsiye etmesi de normal bence. Gicikmis. Icinde kotuluk yoksa de bi giciklik, kendini ustun gorme var.

bilmişlik yapıyo işte
seni çekemiyo gibime geliyo
o na söyle yani boyle davranmasının seni ne kadar rahatsız ettiğini

Senin yerinde olsam onun tavsiyelerini dinlemem, hatta tersini yaparim. Kendine layik gormedigi cocugu sana ayarliyorsa, sana yakismayani sana tavsiye etmesi de normal bence. Gicikmis. Icinde kotuluk yoksa de bi giciklik, kendini ustun gorme var.

evet tabi kesinlike kendini üstün görüyor benden
yada öyle göstermeye çalışıyor
mesela bi kez gece resmin var nasıl gittin ya baban nasıl izin verdi dedi eve nasıl döndün dedi bende arkadaşımda kaldım dedim
ya benim babam izin vermez dedi neyse sonraki günlerdede ya arkadaş evinde kalırım kalmasınada insanlara ne güvencem hiç uğraşamam demeye başladı
e hani baban izin vermiyordu dedm yooo çok istesem verir falan dedi garip işte ne diyim

benim oyle bi arkasım vardı koptum artık iletişimi kestim mutluyum sorun yok

Asagilik kompleksi mi vardir nedir. Bence seni kiskaniyor bu arkadasin. Guzel demissin ama guzellik yetmez biliyorsun, erkekler sohbet te etmek isterler, gulmek eglenmek isterler. Bu kiz herhalde kendimi ustun gostercem diye sacma sapan konusup erkekleri kaciriyo. Erkekler ilgi gostermeyince de sana herkes bana asik diye hava atiyo, senin sevgilin var ya... Allahim yaa

aslında sohbeti pek iyi değil
eski sevgilisine benim yanımda senin maaşın benim makyaj malzememe yetmez dedi
halbuki çok para harcayan bir kız değil
çocuğun ailesinin evini arsasını herşeyini öğrenmiş
çocuğun anneside evimde oturun kiramı verin ama demiş
ayrıldılar sonra
ilişkisi olduğundada garip oluyor

ayyy ne tuhaf bi kızmış o öyleee beee
saf desem değil kurnaz desem hiç değil
şu cicişlerden biri olmasın sakın

Bana arkadaşın biraz ukala gibi geldi . Bence açık açık niyetini sorman lazım

onu nasıl yapacağım işte hiç bilmiyorum
hem sorsamda kim ben kötü niyetliyim der ki
bi kez sevgilimin yanında kıyafetime laf söyledi çok açık diye bende bozuntuya vermemek için aaa benim 2.sevgilim dedim güldüm
sevgilim çok bozulmuş ben laf etmedim ona ne oluyor ikinci sevglim diyon birde falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…